Follow:
Modellen nieuws

HNTM Talk | De vier finalisten ..

Voor mij was de aflevering niet meer heel schrokkend. Ik heb het idee dat de afleveringen steeds wat minder spannend worden en het soms best wel voorspelbaar is. Toch zijn er een aantal dingen die me wel met een aantal vraagtekens hebben achtergelaten. Dat leg ik vandaag uit in dit artikel.

Bonita eruit

Bonita is en blijft prachtig, maar hoe ze over de catwalk liep, sorry, dat kan echt niet hoor. Veel te snel alsof ze de trein wilde halen en ze liet de kleding niet tot zijn recht komen. Heel jammer, want Bonita heeft het perfecte gezicht en het perfecte lichaam. Jammer dat ze dan net een paar fouten maakt en ze uit het programma wordt gegooid. Als je de catwalk niet meetelt dan vind ik Bonita een betere kandidaat dan Sanne.

Sanne en Montell te kort

Ik vind het een beetje raar dat een model wordt doorgelaten naar de finale terwijl ze veel te kort is. Sanne is 172, een prachtige lengte, maar niet geschikt voor modellenwerk. Je hoort minimaal 174 te zijn en het liefst langer. Ik weet bijna wel zeker dat ze heel vaak afgewezen gaat worden, omdat ze simpelweg te klein is. Ik vind het dan ook een beetje raar dat ze is doorgelaten naar de finale. Montell is 182, ik heb zo net even gegoogled en dat is de minimale lengte voor een man. Hij is dus nog redelijk veilig. Van hem begrijp ik dus wel dat hij door gelaten is naar de finale, vooral omdat hij zo uniek is.

Ritse

Montell of Ritse

Eerlijk gezegd hoop ik gewoon dat een van de jongens winnen. Sanne moet vierde worden, want die kan toch niet ver komen. Daarna wordt Latanya derde, ze is prachtig, heeft een perfect loopje, maar haar innerlijk is gewoon niet mooi. Daarna gaat het tussen de twee jongens. Eigenlijk maakt het me niet heel veel uit wie eerste en tweede gaat worden. Ik hoop natuurlijk dat Montell eerste wordt, maar eigenlijk gun ik het Ritse ook heel erg. Montell en Ritse staan allebei gelijk aan elkaar en ze hebben allebei een even grote kans om te winnen. Ik ben benieuwd!

Meer lezen over Holland’s Next Top Model? Lees dan deze artikelen!

Wie denk je dat er gaat winnen?

*De foto’s die ik hierboven heb gebruikt komen van de site van Holland’s Next Top Model.

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Eva

  Kim verklapte op de catwalk volgens mij al aan Latanya dat ze door was: ‘ik zie je in de finale!’ riep ze. Beetje onhandig.. Na het loopje van Bonita vind ik het wel terecht dat ze eruit is, ze is ook wel erg onzeker achteraf gezien en in de modellenwereld wordt je dan gewoon overlopen. Ik hoop dat Montell wint. Hij is zo uniek. En Ritse heeft denk ik nog zoveel meer passies, en hij is makkelijk in de omgaan. Die komt er wel 🙂

  24 oktober 2017 at 17:00
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Wonder Balm | Weg met die droge lippen!

  De winter komt eraan en voor mij betekent dat vooral droge lippen. Yikes. Ik vind droge lippen nog erger dan een droge huid...

  Sluiten