Follow:
Modellen nieuws

HNTM talk | Shocking! Een naakt shoot?!

De leukste aflevering van Holland’s Next Top Model is toch wel de naakt shoot. Drama, spanningen en nerveuze gezichten zijn altijd super leuk om te zien. Benieuwd wat ik van deze naakt shoot vond en heb je ook zin om jouw mening te delen? Check dan dit artikel.

Latanya

Latanya had de beste foto gewonnen en dat begrijp ik deels. Eerlijk gezegd vond ik andere foto’s beter, maar ik ben natuurlijk geen jurylid. Wat mij alleen wel dwars zit is haar gedrag. De juryleden rekenen andere modellen constant af op hun gedrag of dat ze geen “energie” van hun krijgen. Daila kreeg zelfs te horen dat Kim moe van haar werd. Ik vind het dan raar dat er helemaal niets over het gedrag van Latanya wordt gezegd en ze gewoon constant complimentjes naar haar hoofd krijgt gegooid. Ze ligt tijdens een shoot in bed, omdat ze hoofdpijn heeft gekregen van een het veranderen van haar haar. Volledig te begrijpen, maar als je dit tijdens een “professionele” shoot doet, waar jij dus helemaal in het hoogtepunt staat dan kan dit toch echt niet. Ik vind dat de juryleden ook naar haar gedrag moeten kijken en niet alleen naar die van de andere modellen.

Naaktshoot of toch niet?

Kom op, dit is toch niet eerlijk.. Sanne en Bonita mogen bijvoorbeeld gewoon in lingerie poseren en Daila moet helemaal naakt. Dit is gewoon niet eerlijk, want iedereen kan wel raden dat je je veel meer op je gemak voelt in lingerie dan compleet naakt. Of iedereen moet gewoon in lingerie poseren of iedereen moet naakt, zodat iedereen een gelijke foto krijgt. Logisch dat Daila niet de beste foto had, want naakt poseren is gewoon niet iets wat je zomaar doet. Alle modellen horen gewoon gelijk te worden behandeld en het mag niet zo zijn dat de ene een makkelijkere opdracht krijgt dan de andere. Daila kreeg dan ook te horen dat ze gewoon kon aangeven dat ze het niet fijn vond om naakt te poseren, maar Milan kreeg een aflevering eerder te horen dat hij niet mocht zeuren over de outfit.. Juryleden, get your shit together.

HNTM

Mijn ultieme favoriet

Milan en Daila zijn er natuurlijk uit en daar ben ik eigenlijk niet zo verbaasd over. In mijn vorige post zei ik natuurlijk al dat ik dacht dat Daila en Milan eruit zouden gaan. Ik had alleen niet verwacht dat ze er allebei tegelijk uit zouden gaan. Nu deze twee eruit zijn heb ik eigenlijk nog maar één favoriet en dat is Montell. Ik hoop zo dat hij gaat winnen met zijn geweldige persoonlijk en zijn eerlijke mening. Hij ziet er namelijk ook nog geweldig uit.

Wat vond jij van deze aflevering?

 

 

 

 

*Alle foto’s die ik hierboven heb gebruikt komen van de site van Holland’s Next Top Model

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Eva

  Ik hoop ook echt dat Montell gaat winnen! Het is zo’n schatje haha.
  En ik ben het met je eens! Doe of een shoot met iedereen naakt, of iedereen in lingerie. Maar misschien mochten niet alle modelen naakt omdat ze te jong waren om naakt op tv te komen? alhoewel je verder natuurlijk niks zag, dus dat zal het wel niet zijn. En het gedrag van Latanya vind ik ook echt enorm irritant. Ze zeurt veel en als andere haar proberen op te vrolijken wordt ze boos. Daar heb je helemaal niks aan dus 😛

  3 oktober 2017 at 15:24
  • Reply Celine Klooster

   Latanya is ook 17 en die ging ook gewoon naakt haha 😉 Wij zijn samen team Montell!

   3 oktober 2017 at 16:16
 • Reply Tessa | Daily Inception

  Montell is ook echt mijn favoriet!

  3 oktober 2017 at 18:20
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Essence Made To Sparkle | Nieuwe collectie!

  Van deze collectie wordt je zeker erg blij. Ik ben nooit zo van de felle kleuren en meer van de...

  Sluiten