Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
HNTM Talk | Op naar de finale!
2 Comments

Written by Celine

17 oktober 2017

Gisteren was er weer een nieuwe aflevering van Hollands Next Top Model. Een geweldige aflevering vol met drama, roddels en prachtige foto’s. Mijn favoriet heeft het natuurlijk weer geweldig gedaan en sommige mensen helaas wat minder. Benieuwd wat ik van deze aflevering vond? Check dan dit artikel! Ik hoor ook graag jouw mening.

Montell

Montell probeerde Bonita weer te helpen. Als ik heel eerlijk mag zijn, ik zou me er ook aan irriteren als degene met wie ik een foto moest maken, niet de opdrachten navolgde van degene die de foto zat te maken. Ik zou dan ook gaan helpen en iemand corrigeren. Ik vind het alleen een beetje stom van hem dat hij na het commentaar van vorige week dit weer deed. Hij bedoelde het gelukkig alleen maar lief.

Ritse

Geloof het of niet, maar ik begin Ritse steeds leuker te vinden. Wat een schatje is dat en zijn persoonlijkheid is ook helemaal geweldig. Als je dat vergelijkt met de persoonlijkheid van Sanne of Latanya, dan valt hun persoonlijk gewoon helemaal weg. Het is ook hartstikke leuk dat hij echt helemaal geen schaamte kent en ik gun het hem dan ook om te winnen. Als Montell dan maar nummer twee wordt ;). Ook vond ik het echt heel lief dat Ritse het beltegoed aan Bonita had gegeven. Dat laat toch echt wel zien hoe lief deze jongen is.

Arme Bonita

Ik weet niet helemaal wat ik van Bonita moet vinden. Aan het begin van dit seizoen had ze echt hele sterke foto’s en vond ik haar echt helemaal geweldig. Toch begint ze de laatste tijd een beetje dromerig te worden, wat ik volledig begrijp door de dood van haar oma. Toch vind ik het redelijk jammer dat ze hierdoor haar foto’s en die van andere gewoon verpest. Als Montell er bijvoorbeeld nu uit was gegaan, dan zou ik eerlijk gezegd Bonita een beetje de schuld geven. Hetzelfde geldt als Ritse eruit was gegaan. Je hoort een foto samen te maken en dan hoort iedereen ook gewoon mee te werken. Hoe hard ze het ook probeert, het lukt haar niet helemaal.

De Instagram opdracht

Ik vond deze opdracht echt hilarisch. Hoe leuk en normaal Bonita is en gewoon niet de perfecte feed kan maken. Gewoon geweldig. Wat een schat is dat. Ik begrijp wel dat dit voor de klant een minder beeld van Bonita kan geven, maar door haar selfies en niet perfecte feed komt haar persoonlijkheid wel perfect over. Ik was ook heel erg blij dat Ritse deze opdracht had gewonnen en niet een van de dames die geen persoonlijkheid laten zien. Je hoeft niet altijd perfect op een foto eruit te zien en dat blijkt dan ook wel uit deze opdracht. Dit doet mij ook nadenken over mijn eigen feed. Ik begin erover na te denken om meer gekleurde foto’s toe te voegen aan mijn feed en minder witte foto’s.

Latanya en Sanne

Als laatste wil ik deze dames nog even in het licht zetten, want wat een bitches zijn dat. Je kan dan wel zeggen dat Bonita zich volledig afsluit, wat natuurlijk wel een beetje is, maar als je Bonita gewoon uitnodigt en haar niet volledig negeert, dan gaat ze heus wel gezellig doen. Het is gewoon zo naar om te zien dat Bonita volledig wordt genegeerd door deze twee dames. Eerlijk gezegd hoop ik dat Latanya en Sanne er gewoon uit gaan en Bonita doorgaat. Dat krijgen we volgende week te zien..

Meer lezen over Hollands Next Top Model? Lees dan deze artikelen:

Wat vond jij van deze aflevering?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

2 Reacties

 1. Eva

  Die Instagram opdracht vond ik ook geweldig! sanne mag dan een mooie ‘gemaakte’ feed hebben die overloopt van de selfies, maar als er een foto met persoonlijkheid gemaakt moet worden dan blijkt direct dat ze die gewoon niet heeft. En die Latanya… nou laten we daar gewoon maar niet over beginnen haha. Ik irriteerde me bij de fotoshoot wel ook een beetje aan Bonita. vooral omdat ze steeds zei dat ze de klikken wel hoorde en ze het begreep, terwijl dit overduidelijk niet het geval was. Jammer dat Montell op zijn aardige bedoelingen wordt afgerekend daardoor. Gelukkig zijn de mannen in ieder geval door naar de finale en ik denk dat Sanne daarbij komt. Ze is dan wel en bitch, maar ook hard gegroeid in het model staan de afgelopen weken 🙂

  Antwoord
  • Celine Klooster

   We zullen het volgende week zien. Ik ben tenminste heel erg benieuwd!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.