Follow:
Modellen nieuws

HNTM Talk | Op naar de finale!

Gisteren was er weer een nieuwe aflevering van Hollands Next Top Model. Een geweldige aflevering vol met drama, roddels en prachtige foto’s. Mijn favoriet heeft het natuurlijk weer geweldig gedaan en sommige mensen helaas wat minder. Benieuwd wat ik van deze aflevering vond? Check dan dit artikel! Ik hoor ook graag jouw mening.

Montell

Montell probeerde Bonita weer te helpen. Als ik heel eerlijk mag zijn, ik zou me er ook aan irriteren als degene met wie ik een foto moest maken, niet de opdrachten navolgde van degene die de foto zat te maken. Ik zou dan ook gaan helpen en iemand corrigeren. Ik vind het alleen een beetje stom van hem dat hij na het commentaar van vorige week dit weer deed. Hij bedoelde het gelukkig alleen maar lief.

Ritse

Geloof het of niet, maar ik begin Ritse steeds leuker te vinden. Wat een schatje is dat en zijn persoonlijkheid is ook helemaal geweldig. Als je dat vergelijkt met de persoonlijkheid van Sanne of Latanya, dan valt hun persoonlijk gewoon helemaal weg. Het is ook hartstikke leuk dat hij echt helemaal geen schaamte kent en ik gun het hem dan ook om te winnen. Als Montell dan maar nummer twee wordt ;). Ook vond ik het echt heel lief dat Ritse het beltegoed aan Bonita had gegeven. Dat laat toch echt wel zien hoe lief deze jongen is.

Montell

Arme Bonita

Ik weet niet helemaal wat ik van Bonita moet vinden. Aan het begin van dit seizoen had ze echt hele sterke foto’s en vond ik haar echt helemaal geweldig. Toch begint ze de laatste tijd een beetje dromerig te worden, wat ik volledig begrijp door de dood van haar oma. Toch vind ik het redelijk jammer dat ze hierdoor haar foto’s en die van andere gewoon verpest. Als Montell er bijvoorbeeld nu uit was gegaan, dan zou ik eerlijk gezegd Bonita een beetje de schuld geven. Hetzelfde geldt als Ritse eruit was gegaan. Je hoort een foto samen te maken en dan hoort iedereen ook gewoon mee te werken. Hoe hard ze het ook probeert, het lukt haar niet helemaal.

De Instagram opdracht

Ik vond deze opdracht echt hilarisch. Hoe leuk en normaal Bonita is en gewoon niet de perfecte feed kan maken. Gewoon geweldig. Wat een schat is dat. Ik begrijp wel dat dit voor de klant een minder beeld van Bonita kan geven, maar door haar selfies en niet perfecte feed komt haar persoonlijkheid wel perfect over. Ik was ook heel erg blij dat Ritse deze opdracht had gewonnen en niet een van de dames die geen persoonlijkheid laten zien. Je hoeft niet altijd perfect op een foto eruit te zien en dat blijkt dan ook wel uit deze opdracht. Dit doet mij ook nadenken over mijn eigen feed. Ik begin erover na te denken om meer gekleurde foto’s toe te voegen aan mijn feed en minder witte foto’s.

HNTM

Latanya en Sanne

Als laatste wil ik deze dames nog even in het licht zetten, want wat een bitches zijn dat. Je kan dan wel zeggen dat Bonita zich volledig afsluit, wat natuurlijk wel een beetje is, maar als je Bonita gewoon uitnodigt en haar niet volledig negeert, dan gaat ze heus wel gezellig doen. Het is gewoon zo naar om te zien dat Bonita volledig wordt genegeerd door deze twee dames. Eerlijk gezegd hoop ik dat Latanya en Sanne er gewoon uit gaan en Bonita doorgaat. Dat krijgen we volgende week te zien..

Meer lezen over Hollands Next Top Model? Lees dan deze artikelen:

Wat vond jij van deze aflevering?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eva

  Die Instagram opdracht vond ik ook geweldig! sanne mag dan een mooie ‘gemaakte’ feed hebben die overloopt van de selfies, maar als er een foto met persoonlijkheid gemaakt moet worden dan blijkt direct dat ze die gewoon niet heeft. En die Latanya… nou laten we daar gewoon maar niet over beginnen haha. Ik irriteerde me bij de fotoshoot wel ook een beetje aan Bonita. vooral omdat ze steeds zei dat ze de klikken wel hoorde en ze het begreep, terwijl dit overduidelijk niet het geval was. Jammer dat Montell op zijn aardige bedoelingen wordt afgerekend daardoor. Gelukkig zijn de mannen in ieder geval door naar de finale en ik denk dat Sanne daarbij komt. Ze is dan wel en bitch, maar ook hard gegroeid in het model staan de afgelopen weken 🙂

  17 oktober 2017 at 17:25
  • Reply Celine Klooster

   We zullen het volgende week zien. Ik ben tenminste heel erg benieuwd!

   17 oktober 2017 at 19:44

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Colourpop Ultra Satin Lip | Dopey & meer

  Colourpop heeft mijn verwachtingen weer overtroffen. Laatst was er een geweldige actie dat je een gratis lipgloss kreeg als je er...

  Sluiten