Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
HNTM Talk | Lieve Bonita ..
9 Comments

Written by Celine

10 oktober 2017

De aflevering van gisteren was voor mijn gevoel niet echt shocking. Ik had al verwacht dat Jamie eruit zou gaan en dat Latanya nogmaals de beste foto zou hebben. Toch zijn er een aantal dingen die ik graag met jullie bespreek.

Bonita

Wat een prachtige en sterke meid is Bonita zeg. Ik zou echt niet door kunnen gaan als mijn oma zou zijn gestorven. Ik vind het dan ook raar dat de juryleden “niet begrijpen” dat ze een slechte foto heeft. Ze zeiden dan wel in het begin dat ze het begrijpen, maar om vervolgens met kritiek te strooien zoals “Het lijkt alsof je van binnen breekt, maar toch gaat lachen” vind ik gewoon onacceptabel. Lieve Montell probeert haar beter op haar gemak te stellen wat dan volledig te begrijpen is. Ieder mens die een hart heeft zou dat namelijk gewoon doen. Vervolgens geven de juryleden Montell kritiek dat hij niet andere mag helpen en niet zo aardig mag zijn. Alsof het modellenwereldje een en al egoïsme is. Vervolgens vliegt Montell er ook nog eens bijna uit, wat voor mij toch wel even schrikken was.

Melkpak

Wat een rot streek vond ik dit zeg. Sanne en Jamie die Bonita met een melkpak vergelijken en er vervolgens ook nog hard om gaan lachen. Alsof ze niet weten dat dat gewoon heel erg pijn kan doen. Ik vond het ook erg raar dat Sanne zegt dat ze niet had verwacht dat Bonita erin zou blijven. Bonita is prachtig en uniek, met een geweldige persoonlijkheid. Dat laatste kan je van Sanne niet zeggen. Ook al ben je elkaars concurrentie, je hoort gewoon respectvol met elkaar om te gaan en niet elkaar beledigen of elkaar onderuit halen. Ik vind het dan ook erg raar dat in de aflevering niets om het gedrag van Jamie en Sanne werd gezegd.

Jamie eruit

Ik zag het natuurlijk al aankomen en het was nou niet heel erg shocking. Jamie is uniek en hij komt er wel, dat weet ik zeker. Hij moet gewoon een goed modellenbureau vinden en een goede coach. Jamie, ook jij bent prachtig en jij komt er wel.

Wie gaat er volgens jou volgende week uit?

*De foto die ik hierboven heb gebruikt komt van de site van Holland Next Top Model

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

9 Reacties

  1. Tini

    Kim gaf wel commentaar op Sanne en Jamie hun gedrag. Je kon ook zien dat ze het niet waardeerde, maar het voorval werd weggewuifd, omdat ze toen zeiden dat ze Bonita later zogenaamd wel hadden ingelicht over de grap. Iets wat ik overigens niet geloofde.

    Vind het nogal heftig dat ze het zo op Bonita gemunt hebben, want het is zo’n lieve meid. Zit totaal geen kwaad in, maar ze zijn gewoon bang, omdat ze dondersgoed weten dat zij een enorm sterke concurrent is. Die Bonita komt er ook zonder hntm wel als je het mij vraagt 🙂

    Antwoord
    • Celine Klooster

      Dat wegwuiven vind ik echt heel raar.. Ik hoop echt dat Sanne er de volgende keer uitvliegt en dat Bonita gewoon geweldige foto’s gaat schieten..

      Antwoord
  2. Hannah Kagenaar

    Bonita, Latanya, Montell, Sanne en Ritse over. Ik denk niet dat Latanya eruit gaat, die scoorde afgelopen aflevering de tweede beste foto. Montell en Bonita mogen er van mij gewoon niet uit, zij zijn zooo uniek. Sanne presteert wel goed,maar dat gedrag is onacceptabel. Ritse? In die sokkenaflevering rockte hij het, maar nu is hij average. Ik hoop dat Sanne eruit gaat, maar ik ben bang dat zij er niet uit gaat binnenkort.

    Antwoord
  3. Tessa | Daily Inception

    Ik moet de aflevering nog steeds terug kijken.. ik had ook wel verwacht dat Jamie eruit ging. Volgende week denk ik Sanne. Sws denk ik dat er een meisje uitgaat, omdat er deze week een jongen uitging

    Antwoord
    • Celine Klooster

      Daar heb je eigenlijk ook wel gelijk in .. Dan hoop ik dat Sanne eruit ligt.

      Antwoord
  4. Eva

    Ja dat melkpak vervaal vond ik ook echt belachelijk. Net als dat Latanya en Sanne aan het einde Bonita gewoon bijna verbaal aanvallen omdat ze door is: “je wilde toch naar huis? Sommige mensen willen wel blijven”. Wel duidelijk dat die Sanne en Latanya niet weten hoe het is om iemand te verliezen en voor zo’n lastige keuze te staan als blijven of naar de bedrafenis van je oma gaan… erg jammer.

    Antwoord
    • Celine Klooster

      Jaa verschrikkelijk.. Hopelijk gaat Bonita het ver schoppen.. Ik weet het eigenlijk wel zeker!

      Antwoord
  5. Manon

    Helemaal mee eens, Bonita is sowieso de beste en leukste van allemaal, en veel jongens mogen ook wel wat van Ritse leren die is zo lief! Sanne mag er wat mij betreft ook uit

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.