Follow:
Modellen nieuws

HNTM Talk | Lieve Bonita ..

De aflevering van gisteren was voor mijn gevoel niet echt shocking. Ik had al verwacht dat Jamie eruit zou gaan en dat Latanya nogmaals de beste foto zou hebben. Toch zijn er een aantal dingen die ik graag met jullie bespreek.

Bonita

Wat een prachtige en sterke meid is Bonita zeg. Ik zou echt niet door kunnen gaan als mijn oma zou zijn gestorven. Ik vind het dan ook raar dat de juryleden “niet begrijpen” dat ze een slechte foto heeft. Ze zeiden dan wel in het begin dat ze het begrijpen, maar om vervolgens met kritiek te strooien zoals “Het lijkt alsof je van binnen breekt, maar toch gaat lachen” vind ik gewoon onacceptabel. Lieve Montell probeert haar beter op haar gemak te stellen wat dan volledig te begrijpen is. Ieder mens die een hart heeft zou dat namelijk gewoon doen. Vervolgens geven de juryleden Montell kritiek dat hij niet andere mag helpen en niet zo aardig mag zijn. Alsof het modellenwereldje een en al egoïsme is. Vervolgens vliegt Montell er ook nog eens bijna uit, wat voor mij toch wel even schrikken was.

Holland Next Top Model

Melkpak

Wat een rot streek vond ik dit zeg. Sanne en Jamie die Bonita met een melkpak vergelijken en er vervolgens ook nog hard om gaan lachen. Alsof ze niet weten dat dat gewoon heel erg pijn kan doen. Ik vond het ook erg raar dat Sanne zegt dat ze niet had verwacht dat Bonita erin zou blijven. Bonita is prachtig en uniek, met een geweldige persoonlijkheid. Dat laatste kan je van Sanne niet zeggen. Ook al ben je elkaars concurrentie, je hoort gewoon respectvol met elkaar om te gaan en niet elkaar beledigen of elkaar onderuit halen. Ik vind het dan ook erg raar dat in de aflevering niets om het gedrag van Jamie en Sanne werd gezegd.

Jamie eruit

Ik zag het natuurlijk al aankomen en het was nou niet heel erg shocking. Jamie is uniek en hij komt er wel, dat weet ik zeker. Hij moet gewoon een goed modellenbureau vinden en een goede coach. Jamie, ook jij bent prachtig en jij komt er wel.

Wie gaat er volgens jou volgende week uit?

*De foto die ik hierboven heb gebruikt komt van de site van Holland Next Top Model

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Tini

  Kim gaf wel commentaar op Sanne en Jamie hun gedrag. Je kon ook zien dat ze het niet waardeerde, maar het voorval werd weggewuifd, omdat ze toen zeiden dat ze Bonita later zogenaamd wel hadden ingelicht over de grap. Iets wat ik overigens niet geloofde.

  Vind het nogal heftig dat ze het zo op Bonita gemunt hebben, want het is zo’n lieve meid. Zit totaal geen kwaad in, maar ze zijn gewoon bang, omdat ze dondersgoed weten dat zij een enorm sterke concurrent is. Die Bonita komt er ook zonder hntm wel als je het mij vraagt 🙂

  10 oktober 2017 at 16:44
  • Reply Celine Klooster

   Dat wegwuiven vind ik echt heel raar.. Ik hoop echt dat Sanne er de volgende keer uitvliegt en dat Bonita gewoon geweldige foto’s gaat schieten..

   10 oktober 2017 at 19:24
 • Reply Hannah Kagenaar

  Bonita, Latanya, Montell, Sanne en Ritse over. Ik denk niet dat Latanya eruit gaat, die scoorde afgelopen aflevering de tweede beste foto. Montell en Bonita mogen er van mij gewoon niet uit, zij zijn zooo uniek. Sanne presteert wel goed,maar dat gedrag is onacceptabel. Ritse? In die sokkenaflevering rockte hij het, maar nu is hij average. Ik hoop dat Sanne eruit gaat, maar ik ben bang dat zij er niet uit gaat binnenkort.

  10 oktober 2017 at 17:11
 • Reply Tessa | Daily Inception

  Ik moet de aflevering nog steeds terug kijken.. ik had ook wel verwacht dat Jamie eruit ging. Volgende week denk ik Sanne. Sws denk ik dat er een meisje uitgaat, omdat er deze week een jongen uitging

  10 oktober 2017 at 17:22
  • Reply Celine Klooster

   Daar heb je eigenlijk ook wel gelijk in .. Dan hoop ik dat Sanne eruit ligt.

   10 oktober 2017 at 19:25
 • Reply Eva

  Ja dat melkpak vervaal vond ik ook echt belachelijk. Net als dat Latanya en Sanne aan het einde Bonita gewoon bijna verbaal aanvallen omdat ze door is: “je wilde toch naar huis? Sommige mensen willen wel blijven”. Wel duidelijk dat die Sanne en Latanya niet weten hoe het is om iemand te verliezen en voor zo’n lastige keuze te staan als blijven of naar de bedrafenis van je oma gaan… erg jammer.

  10 oktober 2017 at 23:00
  • Reply Celine Klooster

   Jaa verschrikkelijk.. Hopelijk gaat Bonita het ver schoppen.. Ik weet het eigenlijk wel zeker!

   11 oktober 2017 at 17:16
 • Reply Manon

  Helemaal mee eens, Bonita is sowieso de beste en leukste van allemaal, en veel jongens mogen ook wel wat van Ritse leren die is zo lief! Sanne mag er wat mij betreft ook uit

  12 oktober 2017 at 07:09
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.