Follow:
Modellen nieuws

HNTM Talk | Hoe kan zij eruit zijn?

De derde aflevering van HNTM is alweer voorbij. Een aflevering in de ‘woestijn’ en een catwalk training. Ik ben erg verbaasd om de persoon die eruit is en zag dit eerlijk gezegd niet aankomen. Benieuwd naar deze HNTM Talk? Lees dan deze blog.

Catwalk training

De aflevering begon met een catwalk training. Bij deze catwalk training viel het al meteen op wie goed op de catwalk kon lopen en wie niet. Wie er voor mij echt uitsprongen waren Danilo, Cecilia en Naomi. Wat mij alleen wel heel erg op viel is dat de dames niet meteen super hoge hakken hoefden te dragen. Natuurlijk beter, want eigenlijk is dit al een groot nadeel tegenover de jongens, maar ik weet zeker dat ze binnenkort toch wat hogere hakken moeten dragen.. Sterkte.

Mijn favoriete foto’s van de HNTM talk

HNTM talk

©Rikkie Kolle

Als ik een favoriete foto moest kiezen, dan zou de foto van Rikkie echt mijn favoriet zijn. Dit is echt een hele mooi foto en vooral haar gezicht is echt prachtig. Rikkie is sowieso een van mijn favorieten!

HNTM talk

©D.C Juilet

De foto van Danilo is natuurlijk ook een van mijn favorieten. Ik vind die broek hem echt heel tof staan en dat zou eigenlijk een vaste look moeten worden. Daarnaast is alles aan deze foto gewoon heel sterk en is zijn gezicht echt geweldig.

Lees tip: Before or after?

HNTM talk

©Instagram Soufyan

Ook deze foto van Soufyan is echt geweldig. Ik weet niet waarom, maar alles aan deze foto is echt geweldig. De outfit van Soufyan is echt een van mijn favoriete van deze week en de schoenen zijn echt hartstikke tof. Ook ben ik echt jaloers op zijn benen.. Ben ik de enige?

Ramanda eruit

HNTM talk

©Ramanda EO

Helaas heeft Ramanda het strijdtoneel moeten verlaten. Het is echt erg jammer dat de jury’s alleen kijken naar de huidige week en niet de prestaties van de vorige weken meenemen. Dit laat toch echt zien dat je week en week goed moet presenteren, anders lig je er zo uit. Klein beetje druk maar..

Ramanda heeft echt een unieke look, maar met een unieke look kom je er niet alleen. Helaas moet Ramanda nog veel groeien, maar ik hoop echt dat ze daar de tijd voor gaat nemen. Aan haar prachtige uiterlijk ligt het tenminste niet!

Lees tip: Metamorfoses van HNTM 2018

Bekijk hier de overige foto’s

HNTM talk

©Naomi Sauer

HNTM talk

©Cecilia Zevenhek

HNTM talk

©Tim van Riel

HNTM talk

©Bram van Houten

HNTM talk

©Daan Sanders

Recreatie van alle foto’s

HNTM talk

©Tom Thomas Embregts

Ik ben al eerder wat foto’s van Tom tegengekomen, maar moet je eens deze foto zien. Tom maakt voor elke aflevering een recreatie van de shoot met een professionele fotograaf. Dit is echt een hartstikke gave foto en is het zeker even het bekijken van zijn Instagram profiel waard. Het is echt nog steeds hartstikke jammer dat Tom niet door mocht naar de volgende ronde.

Wat is jouw favorieten foto van deze HNTM talk en wie denk je dat de volgende ronde eruit gaat?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty | Review

Een tijdje geleden had ik een gigantisch perspakket ontvangen van Pixibeauty. Dit perspakket kon je al op mijn Instagram zien....

Sluiten