Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
HNTM Talk | Hoe kan zij eruit zijn?
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

25 september 2018

De derde aflevering van HNTM is alweer voorbij. Een aflevering in de ‘woestijn’ en een catwalk training. Ik ben erg verbaasd om de persoon die eruit is en zag dit eerlijk gezegd niet aankomen. Benieuwd naar deze HNTM Talk? Lees dan deze blog.

Catwalk training

De aflevering begon met een catwalk training. Bij deze catwalk training viel het al meteen op wie goed op de catwalk kon lopen en wie niet. Wie er voor mij echt uitsprongen waren Danilo, Cecilia en Naomi. Wat mij alleen wel heel erg op viel is dat de dames niet meteen super hoge hakken hoefden te dragen. Natuurlijk beter, want eigenlijk is dit al een groot nadeel tegenover de jongens, maar ik weet zeker dat ze binnenkort toch wat hogere hakken moeten dragen.. Sterkte.

Mijn favoriete foto’s van de HNTM talk

HNTM talk

©Rikkie Kolle

Als ik een favoriete foto moest kiezen, dan zou de foto van Rikkie echt mijn favoriet zijn. Dit is echt een hele mooi foto en vooral haar gezicht is echt prachtig. Rikkie is sowieso een van mijn favorieten!

HNTM talk

©D.C Juilet

De foto van Danilo is natuurlijk ook een van mijn favorieten. Ik vind die broek hem echt heel tof staan en dat zou eigenlijk een vaste look moeten worden. Daarnaast is alles aan deze foto gewoon heel sterk en is zijn gezicht echt geweldig.

Lees tip: Before or after?

HNTM talk

©Instagram Soufyan

Ook deze foto van Soufyan is echt geweldig. Ik weet niet waarom, maar alles aan deze foto is echt geweldig. De outfit van Soufyan is echt een van mijn favoriete van deze week en de schoenen zijn echt hartstikke tof. Ook ben ik echt jaloers op zijn benen.. Ben ik de enige?

Ramanda eruit

HNTM talk

©Ramanda EO

Helaas heeft Ramanda het strijdtoneel moeten verlaten. Het is echt erg jammer dat de jury’s alleen kijken naar de huidige week en niet de prestaties van de vorige weken meenemen. Dit laat toch echt zien dat je week en week goed moet presenteren, anders lig je er zo uit. Klein beetje druk maar..

Ramanda heeft echt een unieke look, maar met een unieke look kom je er niet alleen. Helaas moet Ramanda nog veel groeien, maar ik hoop echt dat ze daar de tijd voor gaat nemen. Aan haar prachtige uiterlijk ligt het tenminste niet!

Lees tip: Metamorfoses van HNTM 2018

Bekijk hier de overige foto’s

HNTM talk

©Naomi Sauer

HNTM talk

©Cecilia Zevenhek

HNTM talk

©Tim van Riel

HNTM talk

©Bram van Houten

HNTM talk

©Daan Sanders

Recreatie van alle foto’s

HNTM talk

©Tom Thomas Embregts

Ik ben al eerder wat foto’s van Tom tegengekomen, maar moet je eens deze foto zien. Tom maakt voor elke aflevering een recreatie van de shoot met een professionele fotograaf. Dit is echt een hartstikke gave foto en is het zeker even het bekijken van zijn Instagram profiel waard. Het is echt nog steeds hartstikke jammer dat Tom niet door mocht naar de volgende ronde.

Wat is jouw favorieten foto van deze HNTM talk en wie denk je dat de volgende ronde eruit gaat?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.