Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
HNTM Talk | Hoe kan zij eruit zijn?

Geschreven door Celine Klooster

25 september 2018

De derde aflevering van HNTM is alweer voorbij. Een aflevering in de ‘woestijn’ en een catwalk training. Ik ben erg verbaasd om de persoon die eruit is en zag dit eerlijk gezegd niet aankomen. Benieuwd naar deze HNTM Talk? Lees dan deze blog.

Catwalk training

De aflevering begon met een catwalk training. Bij deze catwalk training viel het al meteen op wie goed op de catwalk kon lopen en wie niet. Wie er voor mij echt uitsprongen waren Danilo, Cecilia en Naomi. Wat mij alleen wel heel erg op viel is dat de dames niet meteen super hoge hakken hoefden te dragen. Natuurlijk beter, want eigenlijk is dit al een groot nadeel tegenover de jongens, maar ik weet zeker dat ze binnenkort toch wat hogere hakken moeten dragen.. Sterkte.

Mijn favoriete foto’s van de HNTM talk

Als ik een favoriete foto moest kiezen, dan zou de foto van Rikkie echt mijn favoriet zijn. Dit is echt een hele mooi foto en vooral haar gezicht is echt prachtig. Rikkie is sowieso een van mijn favorieten!

De foto van Danilo is natuurlijk ook een van mijn favorieten. Ik vind die broek hem echt heel tof staan en dat zou eigenlijk een vaste look moeten worden. Daarnaast is alles aan deze foto gewoon heel sterk en is zijn gezicht echt geweldig.

Lees tip: Before or after?

Ook deze foto van Soufyan is echt geweldig. Ik weet niet waarom, maar alles aan deze foto is echt geweldig. De outfit van Soufyan is echt een van mijn favoriete van deze week en de schoenen zijn echt hartstikke tof. Ook ben ik echt jaloers op zijn benen.. Ben ik de enige?

Ramanda eruit

Helaas heeft Ramanda het strijdtoneel moeten verlaten. Het is echt erg jammer dat de jury’s alleen kijken naar de huidige week en niet de prestaties van de vorige weken meenemen. Dit laat toch echt zien dat je week en week goed moet presenteren, anders lig je er zo uit. Klein beetje druk maar..

Ramanda heeft echt een unieke look, maar met een unieke look kom je er niet alleen. Helaas moet Ramanda nog veel groeien, maar ik hoop echt dat ze daar de tijd voor gaat nemen. Aan haar prachtige uiterlijk ligt het tenminste niet!

Lees tip: Metamorfoses van HNTM 2018

Recreatie van alle foto’s

©Tom Thomas Embregts

Ik ben al eerder wat foto’s van Tom tegengekomen, maar moet je eens deze foto zien. Tom maakt voor elke aflevering een recreatie van de shoot met een professionele fotograaf. Dit is echt een hartstikke gave foto en is het zeker even het bekijken van zijn Instagram profiel waard. Het is echt nog steeds hartstikke jammer dat Tom niet door mocht naar de volgende ronde.

Wat is jouw favorieten foto van deze HNTM talk en wie denk je dat de volgende ronde eruit gaat?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.