Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
HNTM talk | Hoe kan zij eruit zijn?!
5 Comments

Written by Celine

26 september 2017

Ik ben in shock. Hoe kan zij er nou weer uit zijn?! Ze kreeg geweldig commentaar en mensen vonden haar echt op een model lijken. Had jij dit verwacht? Let op: spoiler alert.

Milan of Chelsey?

Als ik heel eerlijk mag zijn dan had ik eigenlijk verwacht dat Milan eruit zou gaan. Ja, hij is een van mijn favorieten, maar ik heb gewoon het idee dat hij niet echt naar het advies van de jury leden luistert. Ik begrijp dat het lastig kan zijn om een gewoonte af te leren, maar ga dan gewoon oefenen oefenen en oefenen, totdat je echt niet anders kan.

Eigenlijk was ik best wel even verbaasd toen ik zag dat Chelsey eruit was gegooid. Volgens mij zag niemand dit echt aankomen. Milan heeft gewoon veel geluk en hij is nu al twee keer met de hakken over de sloot gegaan. Als hij de volgende keer geen goede foto heeft en nog steeds dezelfde blik heeft, dan moet hij er wel uit vliegen, hoe erg ik het ook vind..

Montell

Daarnaast vind ik Montell echt helemaal geweldig. Wat een schatje is dat. Hij moest zijn beugel laten zien en hij lachtte toen zo lief.. Echt geweldig haha. Montell is echt mijn nummer één favoriet. Hij heeft zo een leuke persoonlijkheid en hij is echt zo aardig. Dat zie je toch echt veel te weinig bij jongens. Daarnaast heeft hij een heel apart, maar erg mooi uiterlijk. Stiekem ben ik een beetje jaloers.

Als ik zou moeten gokken wie er volgende week uitvliegt, dan gok ik Daila of Milan. Zij zijn helaas echt de mindere van de groep, maar stiekem hoop ik dat Milan erin blijft. Daila is gewoon te verlegen en eerlijk gezegd niet heel bijzonder. Ik zie bijna alleen maar blonde modellen, maar een uiterlijk zoals Montell of Latanya mogen voor mij ook een keer shinen.

Wie gaan er volgens jou volgende week uit?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

5 Reacties

 1. Serena

  Ik denk dat Ritze of Latanya gaat winnen! Ik vind ze beiden heel goed als model! Ik denk ook dat Milan of Daila eruit gaat.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik vind Ritze een beetje te lomp op een of andere manier haha

   Antwoord
 2. Hannah Kagenaar

  Daila vind ik na de sokkenshoot steeds minder. Ze is wel mooi, maar zo standaard. Ik vond verder de foto van Bonita prachtig! #teambonita

  Antwoord
 3. Nicole

  Ik heb vooruit gekeken dus ik verklap niets! Montel is echt mijn favoriet maar dat komt stiekem ook omdat mijn andere 2 favorieten er al uit zijn 🙁

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.