Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
HNTM talk | Hoe kan zij eruit zijn?!
5 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

26 september 2017

Ik ben in shock. Hoe kan zij er nou weer uit zijn?! Ze kreeg geweldig commentaar en mensen vonden haar echt op een model lijken. Had jij dit verwacht? Let op: spoiler alert.

Milan of Chelsey?

Als ik heel eerlijk mag zijn dan had ik eigenlijk verwacht dat Milan eruit zou gaan. Ja, hij is een van mijn favorieten, maar ik heb gewoon het idee dat hij niet echt naar het advies van de jury leden luistert. Ik begrijp dat het lastig kan zijn om een gewoonte af te leren, maar ga dan gewoon oefenen oefenen en oefenen, totdat je echt niet anders kan.

Eigenlijk was ik best wel even verbaasd toen ik zag dat Chelsey eruit was gegooid. Volgens mij zag niemand dit echt aankomen. Milan heeft gewoon veel geluk en hij is nu al twee keer met de hakken over de sloot gegaan. Als hij de volgende keer geen goede foto heeft en nog steeds dezelfde blik heeft, dan moet hij er wel uit vliegen, hoe erg ik het ook vind..

Montell

Daarnaast vind ik Montell echt helemaal geweldig. Wat een schatje is dat. Hij moest zijn beugel laten zien en hij lachtte toen zo lief.. Echt geweldig haha. Montell is echt mijn nummer één favoriet. Hij heeft zo een leuke persoonlijkheid en hij is echt zo aardig. Dat zie je toch echt veel te weinig bij jongens. Daarnaast heeft hij een heel apart, maar erg mooi uiterlijk. Stiekem ben ik een beetje jaloers.

Als ik zou moeten gokken wie er volgende week uitvliegt, dan gok ik Daila of Milan. Zij zijn helaas echt de mindere van de groep, maar stiekem hoop ik dat Milan erin blijft. Daila is gewoon te verlegen en eerlijk gezegd niet heel bijzonder. Ik zie bijna alleen maar blonde modellen, maar een uiterlijk zoals Montell of Latanya mogen voor mij ook een keer shinen.

Wie gaan er volgens jou volgende week uit?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

5 Reacties

 1. Serena

  Ik denk dat Ritze of Latanya gaat winnen! Ik vind ze beiden heel goed als model! Ik denk ook dat Milan of Daila eruit gaat.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik vind Ritze een beetje te lomp op een of andere manier haha

   Antwoord
 2. Hannah Kagenaar

  Daila vind ik na de sokkenshoot steeds minder. Ze is wel mooi, maar zo standaard. Ik vond verder de foto van Bonita prachtig! #teambonita

  Antwoord
 3. Nicole

  Ik heb vooruit gekeken dus ik verklap niets! Montel is echt mijn favoriet maar dat komt stiekem ook omdat mijn andere 2 favorieten er al uit zijn 🙁

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.