Follow:
Modellen nieuws

HNTM talk | Hoe kan zij eruit zijn?!

Ik ben in shock. Hoe kan zij er nou weer uit zijn?! Ze kreeg geweldig commentaar en mensen vonden haar echt op een model lijken. Had jij dit verwacht? Let op: spoiler alert.

Milan of Chelsey?

Als ik heel eerlijk mag zijn dan had ik eigenlijk verwacht dat Milan eruit zou gaan. Ja, hij is een van mijn favorieten, maar ik heb gewoon het idee dat hij niet echt naar het advies van de jury leden luistert. Ik begrijp dat het lastig kan zijn om een gewoonte af te leren, maar ga dan gewoon oefenen oefenen en oefenen, totdat je echt niet anders kan.

Eigenlijk was ik best wel even verbaasd toen ik zag dat Chelsey eruit was gegooid. Volgens mij zag niemand dit echt aankomen. Milan heeft gewoon veel geluk en hij is nu al twee keer met de hakken over de sloot gegaan. Als hij de volgende keer geen goede foto heeft en nog steeds dezelfde blik heeft, dan moet hij er wel uit vliegen, hoe erg ik het ook vind..

Montell

Daarnaast vind ik Montell echt helemaal geweldig. Wat een schatje is dat. Hij moest zijn beugel laten zien en hij lachtte toen zo lief.. Echt geweldig haha. Montell is echt mijn nummer één favoriet. Hij heeft zo een leuke persoonlijkheid en hij is echt zo aardig. Dat zie je toch echt veel te weinig bij jongens. Daarnaast heeft hij een heel apart, maar erg mooi uiterlijk. Stiekem ben ik een beetje jaloers.

Als ik zou moeten gokken wie er volgende week uitvliegt, dan gok ik Daila of Milan. Zij zijn helaas echt de mindere van de groep, maar stiekem hoop ik dat Milan erin blijft. Daila is gewoon te verlegen en eerlijk gezegd niet heel bijzonder. Ik zie bijna alleen maar blonde modellen, maar een uiterlijk zoals Montell of Latanya mogen voor mij ook een keer shinen.

Wie gaan er volgens jou volgende week uit?

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Serena

  Ik denk dat Ritze of Latanya gaat winnen! Ik vind ze beiden heel goed als model! Ik denk ook dat Milan of Daila eruit gaat.

  26 september 2017 at 16:48
  • Reply Celine Klooster

   Ik vind Ritze een beetje te lomp op een of andere manier haha

   26 september 2017 at 16:59
 • Reply Hannah Kagenaar

  Daila vind ik na de sokkenshoot steeds minder. Ze is wel mooi, maar zo standaard. Ik vond verder de foto van Bonita prachtig! #teambonita

  26 september 2017 at 20:15
 • Reply Nicole

  Ik heb vooruit gekeken dus ik verklap niets! Montel is echt mijn favoriet maar dat komt stiekem ook omdat mijn andere 2 favorieten er al uit zijn 🙁

  27 september 2017 at 09:01
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Outfit | Betaalbare Burkely handtas

  Ik was al heel lang opzoek naar een handtas. Dit is toch wat veiliger dan een rugzak en eigenlijk ook...

  Sluiten