Follow:
Beauty Make-up Reviews

Een highlighter als oogschaduw

Een tijdje geleden had ik een highlighter ontvangen. Ik vond het echt prachtige kleuren, maar eigenlijk meer als oogschaduw. Ik ben erg bleek, dus voor mij is iets al snel te donker. Zo ook bij deze highlighter. Toch heeft dit erg goed uitgepakt en gebruik ik deze highlighter nu voor mijn dagelijkse make-up.

De highlighter

Dit is dan de highlighter. Op het eerste gezicht ziet de highlighter er normaal uit, maar eigenlijk dacht ik al meteen dat hij te donker was. Toch dacht ik dat het pigment heel erg zou tegenvallen, waardoor hij lichter op mijn huid eruit zou zijn. Dit was alleen niet het geval.

Ik kwam er al snel achter dat de highlighter veel te donker voor mij was en ik vond dit eigenlijk hartstikke jammer. Ik had graag een highlighter gebruikt voor bijvoorbeeld speciale gelegenheden. Ik vind het alleen niet zo mooi om met een streep op mijn gezicht te lopen en daarom gebruik ik dit palette niet als highlighter..

Zoals je kan zien, heb ik dit palette al uitgebreid gebruikt. Ik gebruik dit palette nu als dagelijkse oogschaduw. Ik voel de vraagtekens nu letterlijk door mijn beeldscherm branden en daarom ga ik dit nu even uitgebreid uitleggen.

Swatches

Dit is de highlighter op mijn huid. Zoals je kunt zien is de highlighter echt veel te donker voor mij. Ik denk dat dit voor meer mensen het geval is, want ik ben vast niet de enige met een bleke huid. Doordat de highlighter zo donker voor mij is, dacht ik dat het perfect was om deze als oogschaduw te gebruiken. Ik was al lang opzoek naar een rose-gold oogschaduw en deze komt tenminste al goed in de richting.

Deze foto heb ik met flits gemaakt. De highlighter of oogschaduw is echt werkelijk prachtig. Ik ben altijd al een groot fan geweest van glitters in een oogschaduw en de kleuren zijn echt voor mij gemaakt. Felle kleuren of hele donkere kleuren zijn nooit echt wat voor mij en deze zitten er echt perfect tussen in.

Op de ogen

Zo ziet de oogschaduw eruit op mijn ogen. Geen overdreven explosie op mijn ogen, maar gewoon een simpele en neutrale look. Voor school vind ik het altijd belangrijk dat ik er mooi verzorgd, maar ook niet teveel make-up op heb. Zo gebruik ik geen bronzer en ook geen highlighter (waarvoor het bedoeld is!). Ik ben werkelijk verliefd op deze kleur en ik neem niet snel afscheid van deze highlighter als oogschaduw.

Nu vraag ik me toch af of jij ooit highlighter als oogschaduw zou gebruiken. Ik heb hier eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar ik kan mij natuurlijk ook vergissen. Ik ben tenminste super blij met het resultaat.

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Kayleigh

  I always use my trusty highlighter as an eyeshadow! I’ve got the Mary Louminizer by TheBalm, so it is actually way lighter than the ones shown in this post, but there’s nothing wrong adding a little sparkle to your eyes too!
  Kayleigh x
  scampinchips.co.uk

  18 januari 2017 at 12:33
 • Reply jeapiebel

  Ik heb dat ook ooit geprobeerd en het bevalt mij prima. Mooie kleur palette dit.

  21 januari 2017 at 11:12
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Een galaxy ketting?!

  Ik denk dat ik de laatste tijd een kleine verslaving heb opgebouwd voor kristallen. Ik ben hier echt geobsedeerd door...

  Sluiten