Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Een highlighter als oogschaduw
4 Comments

Written by Celine

18 januari 2017

Een tijdje geleden had ik een highlighter ontvangen. Ik vond het echt prachtige kleuren, maar eigenlijk meer als oogschaduw. Ik ben erg bleek, dus voor mij is iets al snel te donker. Zo ook bij deze highlighter. Toch heeft dit erg goed uitgepakt en gebruik ik deze highlighter nu voor mijn dagelijkse make-up.

De highlighter

Dit is dan de highlighter. Op het eerste gezicht ziet de highlighter er normaal uit, maar eigenlijk dacht ik al meteen dat hij te donker was. Toch dacht ik dat het pigment heel erg zou tegenvallen, waardoor hij lichter op mijn huid eruit zou zijn. Dit was alleen niet het geval.

Ik kwam er al snel achter dat de highlighter veel te donker voor mij was en ik vond dit eigenlijk hartstikke jammer. Ik had graag een highlighter gebruikt voor bijvoorbeeld speciale gelegenheden. Ik vind het alleen niet zo mooi om met een streep op mijn gezicht te lopen en daarom gebruik ik dit palette niet als highlighter..

Zoals je kan zien, heb ik dit palette al uitgebreid gebruikt. Ik gebruik dit palette nu als dagelijkse oogschaduw. Ik voel de vraagtekens nu letterlijk door mijn beeldscherm branden en daarom ga ik dit nu even uitgebreid uitleggen.

Swatches

Dit is de highlighter op mijn huid. Zoals je kunt zien is de highlighter echt veel te donker voor mij. Ik denk dat dit voor meer mensen het geval is, want ik ben vast niet de enige met een bleke huid. Doordat de highlighter zo donker voor mij is, dacht ik dat het perfect was om deze als oogschaduw te gebruiken. Ik was al lang opzoek naar een rose-gold oogschaduw en deze komt tenminste al goed in de richting.

Deze foto heb ik met flits gemaakt. De highlighter of oogschaduw is echt werkelijk prachtig. Ik ben altijd al een groot fan geweest van glitters in een oogschaduw en de kleuren zijn echt voor mij gemaakt. Felle kleuren of hele donkere kleuren zijn nooit echt wat voor mij en deze zitten er echt perfect tussen in.

Op de ogen

Zo ziet de oogschaduw eruit op mijn ogen. Geen overdreven explosie op mijn ogen, maar gewoon een simpele en neutrale look. Voor school vind ik het altijd belangrijk dat ik er mooi verzorgd, maar ook niet teveel make-up op heb. Zo gebruik ik geen bronzer en ook geen highlighter (waarvoor het bedoeld is!). Ik ben werkelijk verliefd op deze kleur en ik neem niet snel afscheid van deze highlighter als oogschaduw.

Nu vraag ik me toch af of jij ooit highlighter als oogschaduw zou gebruiken. Ik heb hier eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar ik kan mij natuurlijk ook vergissen. Ik ben tenminste super blij met het resultaat.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

4 Reacties

 1. Kayleigh

  I always use my trusty highlighter as an eyeshadow! I’ve got the Mary Louminizer by TheBalm, so it is actually way lighter than the ones shown in this post, but there’s nothing wrong adding a little sparkle to your eyes too!
  Kayleigh x
  scampinchips.co.uk

  Antwoord
 2. jeapiebel

  Ik heb dat ook ooit geprobeerd en het bevalt mij prima. Mooie kleur palette dit.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.