Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Waarom ik het gebruik van sommige make-up soorten niet snap
18 Comments

Written by Celine

2 november 2016

Bronzer, highlighter, eyeliner. Het gebruik van sommige make-up soorten snap ik gewoon niet. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik draag ook vaak deze make-up producten, maar toch snap ik het gebruik ervan niet helemaal. Ik denk dat veel meiden zich wel in mij kunnen herkennen. Ben je onhandig? Dan begrijp je het al helemaal.

Bronzer

Ik vraag me soms af, waarom we die bruine schaduwen zo mooi vinden op onze huid. Voor mij is het al lastig genoeg om een bronzer te vinden in de juiste kleur (zie: ik heb er nog geen gevonden). Ik gebruik eigenlijk nooit bronzer, maar waarom eigenlijk niet? Bronzer is voor mij eigenlijk een soort kwaal. Of ik doe er veel te veel van op of juist veel te weinig. Ik kan nooit, maar dan ook echt nooit een tussenweg vinden. Ik heb het allang opgegeven om een perfecte bronzer te zoeken, want van mij hoeft het helemaal niet. Ik hoef niet die perfecte kaaklijn te hebben en maakt het mij nou werkelijk mooier? Nee. Ik ben natuurlijk een beautyblogger, maar ik ben het er nog steeds over eens dat het dragen van weinig tot geen make-up het mooiste effect geeft. Bij sommige staat het echt prachtig, maar ik hoef echt niet een bruine streep op mijn kaaklijn.

het gebruik van sommige make-up soorten

Eyeliner

Ik schreef onlangs al over vijf onhandige make-up momenten die jij wel eens hebt mee gemaakt. Hierin schreef ik, dat ik minstens een keer per dag uitschiet met mijn eyeliner. Trilt je hand een beetje? Dan schiet je natuurlijk meteen uit. Ik gebruik eyeliner echt elke dag, maar toch begrijp ik niet waarom ik het draag. Wat maakt dat ene zwarte lijntje nou uit boven je oog? Meestal is het ook nog eens schreef en lijkt het alsof je scheel kijkt. Zoveel moeite voor een dom zwart streepje.. Het enige waar eyeliner goed voor is, is dat het mijn ogen veel beter laat uitkomen. Dan lijk ik in plaats van op een zombie op een zombie met eyeliner.

Highlighter

Oké, dit is het product waar ik niet begrijp waarom mensen eht dragen. Of het ligt echt aan mijn ogen (en dat zou het waarschijnlijk ook zo zijn!), maar ik zie serieus alleen maar glitter. Om een reden gebruik ik nooit highlighter. Soms zie ik mensen met highlighter en is het serieus verspreid over het hele gezicht. Ik denk natuurlijk meteen ‘hey mijn lotgenoot, ook zo onhandig?’. Bij sommige meiden staat highlighter echt super mooi en hebben ze het ook prachtig aangebracht, maar ik zie sommige meiden die letterlijk met hun gezicht in de highlighter zijn gevallen en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Ik ben bang dat ik door mijn onhandige kunsten ook met mijn hoofd in de highlighter val en dat wil ik graag voorkomen..

Heb jij ook soms die struggles met make-up?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

18 Reacties

 1. Malou | Blonde Blossom

  Ik ben het echt heeeeelemaal met je eens! Ik zie er met highlighter echt uit als een lichtreflector. Ik dacht dat ik de enige blogger was, maar gelukkig heb ik jou gevonden!x

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ahahah leuk om te horen! Ik ben ook erg blij dat ik niet de enige ben ..

   Antwoord
 2. marleen@burgertrutjes

  Hahaha, hear hear! Als ik highlighter probeer op te smeren eindig ik als discobal. En het zetten van een strakke eyeliner heb ik jaren geleden al opgegeven 😉

  Antwoord
 3. mieke | mieksmind

  Bronzer en highlighter vind ik juist mooi! ik gebruik ook eerder bronzer voor wat diepte in mijn gezicht. Eyeliner is ook niets voor mij,. weg ermee

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik zeg ook niet dat ik het lelijk vind, maar ik kan er gewoon niet mee omgaan :’)

   Antwoord
 4. Marieke Kazen

  Haha ik gebruik deze dingen juist wel heel graag! Bronzer omdat ik anders zo wit ben, eyeliner omdat het anders lijkt alsof ik geen makeup op heb en highlighter om bepaalde punten op te lichten zoals mijn jukbeenderen. Maar wel heerlijk als je in ieder geval dat al niet meer hoeft te gebruiken 😉 Scheelt je alweer in tijd !

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Oh dat is inderdaad heel anders! Ook wel een hele bijzondere manier

   Antwoord
 5. Cynthia

  Ik gebruik eyeliner omdat ik er zonder moe uitzie. Maar het blijft toch verdomd lastig dit gelijk te zetten. Zelfs na heul veel jaar oefenen.. En toch doe ik het elke dag weer.

  Antwoord
 6. Sabine

  Bronzer gebruik ik niet, ben sneeuwwitje haha 😉 met highlighter een glimmende hahaha!! Die gebruik ik alleen voor m’n wenkbrauwen en ooglook.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ahahah ik weet hoe je je voelt. Ik ben ook hartstikke bleek en gebruik highlighter ook alleen daar voor!

   Antwoord
 7. Ana

  I totally agree about the highlighter! So many girs are obsessed with it, but do they really need it? Nah I don’t think so 🙂 I think it could be added to a night makeup look – for events, weddings, etc.
  The bronzer too. I started adding bronzer to my makeup just a while ago, and I add just a little. I do feel like it glams up my face cause I’m so pale and need a little touch of color, so I apply a bit of bronzer and a blush :).
  Anyways, I feel you – these products should be mostly used when you go for a heavy makeup look, certainly not every day makeup! 🙂 xoxo

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Indeed Ana! I think I have the same skin tone as you. I need a bit of bronzer too, but I can’t find the nice color..

   Antwoord
 8. Puck

  Ik houuuuu van highlighter! Maar wel eentje zonder glitter dan. Soms voel ik echt de behoefte om keihard te shinen met veel te veel highlighter :’) (wel op de juiste plekken, ik doop m’n gezicht er dan weer net niet in)
  Het is maar make-up, lekker experimenteren, en als t mislukt haal je het er zo weer af! Ik hoop ook dat het me op een dag lukt een mooie strakke eyeliner te zetten

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik heb wel eens gehad, dat ik uitschoot met mijn lipstick en het er vervolgens niet meer af kreeg :’)

   Antwoord
 9. Kandang Lana

  What an inspiring article! I can’t wait for applying it. 🙂

  Antwoord
 10. Bianca Schrijft

  Zelf kan ik totaal niet omgaan met een eyeliner in stiftvorm. Het zieterdan serieus uit alsof ik met een edding aan de slag ben gegaan. Nee, geef mij maar een fijn kwastje.
  Smockey Eyes is me tot op heden nog nooit gelukt. Ik zie er of uit alsof ik meegedaan heb aan een freefight wedstrijd of dat ik ernstig ziek ben.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.