Follow:
Fashion Outfits Reviews Vrouwen Fashion

Herfst outfit: Bruine sweater met comfi zwarte broek

Herfst komt er weer aan en dat betekent dat we weer herfst kleuren kunnen dragen. Ik ben echt verliefd op herfstkleding en het liefst vul ik daar mijn hele kast mee. Vandaag laat ik een nieuwe herfst outfit zien die compleet in het teken staat van herfst. Van een leuke bruine sweater naar een extreem comfortabele broek.

Herfst outfit

Herfst outfit

Deze outfit is super comfortabel. De broek is gemaakt van een stretch stof, wat erg comfortabel is en daardoor ook perfect te combineren met een leuke oversized sweater. Ik ben 165cm, waardoor de broek iets langer is dan normaal. Als ik deze broek zou dragen met normale sneakers, dan zou deze al snel tot de grond komen. Ben je dus kleiner dan ik, dan moet je hier zeker rekening mee houden.

Bruine trui Bruine trui

Kunnen we het even hebben over deze bruine trui? Wow, dit is echt de zachtste trui die ik ooit heb gehad. De trui is dan ook heel makkelijk te combineren en het liefst combineer ik deze trui dan ook met een zwarte broek en deze bruine sneakers. Deze trui heb ik gekocht in maat S, een maat die ik normaal ook heb. Toch kan je zien dat deze trui erg oversized valt. Ik vind dat erg leuk, maar als je op zoek bent naar een wat strakkere trui, dan moet je hier zeker rekening meehouden.

Lees tip: Beige oversized vest

Herfst outfit

Om mijn outfit compleet te maken, draag ik dit leuke zwarte tasje. Helaas ben ik iets minder enthousiast over dit tasje. Het design is echt super leuk, maar je merkt toch dat het van wat mindere kwaliteit is. Het tasje kost toch 38 euro, maar dat merk ik echt niet terug in de kwaliteit. Aan de onderkant van het tasje hangen namelijk nu al allerlei draadjes los, wat juist niet hoort. Dit knip ik dan af, maar dan vraag ik mij af hoe lang dit tasje het zal overleven.

Bruine schoenen

Herfst outfit Herfst outfit

Hoe tof zijn deze schoenen? Ook deze schoenen zijn echt perfect voor de herfst. Deze schoenen zijn gemaakt van nep suede en hebben een grote rubbere zool. Ik heb deze schoenen in maat 36 gekocht, een maat die ik normaal heb. Echter, vallen deze schoenen één maat kleiner, waardoor het dus handiger is om een maat groter te komen. Dit staat ook netjes in de productpagina van deze schoen, maar hier had ik helaas over heen gelezen.

Lees tip: Beige high waisted shorts

Toch zitten de schoenen erg lekker en super leuk te combineren met de bruine sweater. De schoenen kosten 53 euro, wat ik vrij normaal vind voor sneakers.

Wat vind jij van deze herfst outfit en de bruine kleuren? Wat is jouw favoriete kleur in de herfst?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en...

Sluiten