Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Herfst outfit: Bruine sweater met comfi zwarte broek

Geschreven door Celine Klooster

14 oktober 2019

Herfst komt er weer aan en dat betekent dat we weer herfst kleuren kunnen dragen. Ik ben echt verliefd op herfstkleding en het liefst vul ik daar mijn hele kast mee. Vandaag laat ik een nieuwe herfst outfit zien die compleet in het teken staat van herfst. Van een leuke bruine sweater naar een extreem comfortabele broek.

Herfst outfit

Herfst outfit

Deze outfit is super comfortabel. De broek is gemaakt van een stretch stof, wat erg comfortabel is en daardoor ook perfect te combineren met een leuke oversized sweater. Ik ben 165cm, waardoor de broek iets langer is dan normaal. Als ik deze broek zou dragen met normale sneakers, dan zou deze al snel tot de grond komen. Ben je dus kleiner dan ik, dan moet je hier zeker rekening mee houden.

Bruine trui Bruine trui

Kunnen we het even hebben over deze bruine trui? Wow, dit is echt de zachtste trui die ik ooit heb gehad. De trui is dan ook heel makkelijk te combineren en het liefst combineer ik deze trui dan ook met een zwarte broek en deze bruine sneakers. Deze trui heb ik gekocht in maat S, een maat die ik normaal ook heb. Toch kan je zien dat deze trui erg oversized valt. Ik vind dat erg leuk, maar als je op zoek bent naar een wat strakkere trui, dan moet je hier zeker rekening meehouden.

Lees tip: Beige oversized vest

Herfst outfit

Om mijn outfit compleet te maken, draag ik dit leuke zwarte tasje. Helaas ben ik iets minder enthousiast over dit tasje. Het design is echt super leuk, maar je merkt toch dat het van wat mindere kwaliteit is. Het tasje kost toch 38 euro, maar dat merk ik echt niet terug in de kwaliteit. Aan de onderkant van het tasje hangen namelijk nu al allerlei draadjes los, wat juist niet hoort. Dit knip ik dan af, maar dan vraag ik mij af hoe lang dit tasje het zal overleven.

Bruine schoenen

Herfst outfit Herfst outfit

Hoe tof zijn deze schoenen? Ook deze schoenen zijn echt perfect voor de herfst. Deze schoenen zijn gemaakt van nep suede en hebben een grote rubbere zool. Ik heb deze schoenen in maat 36 gekocht, een maat die ik normaal heb. Echter, vallen deze schoenen één maat kleiner, waardoor het dus handiger is om een maat groter te komen. Dit staat ook netjes in de productpagina van deze schoen, maar hier had ik helaas over heen gelezen.

Lees tip: Beige high waisted shorts

Toch zitten de schoenen erg lekker en super leuk te combineren met de bruine sweater. De schoenen kosten 53 euro, wat ik vrij normaal vind voor sneakers.

Wat vind jij van deze herfst outfit en de bruine kleuren? Wat is jouw favoriete kleur in de herfst?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.