Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Herfst outfit: Bruine sweater met comfi zwarte broek
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

14 oktober 2019

Herfst komt er weer aan en dat betekent dat we weer herfst kleuren kunnen dragen. Ik ben echt verliefd op herfstkleding en het liefst vul ik daar mijn hele kast mee. Vandaag laat ik een nieuwe herfst outfit zien die compleet in het teken staat van herfst. Van een leuke bruine sweater naar een extreem comfortabele broek.

Herfst outfit

Herfst outfit

Deze outfit is super comfortabel. De broek is gemaakt van een stretch stof, wat erg comfortabel is en daardoor ook perfect te combineren met een leuke oversized sweater. Ik ben 165cm, waardoor de broek iets langer is dan normaal. Als ik deze broek zou dragen met normale sneakers, dan zou deze al snel tot de grond komen. Ben je dus kleiner dan ik, dan moet je hier zeker rekening mee houden.

Bruine trui Bruine trui

Kunnen we het even hebben over deze bruine trui? Wow, dit is echt de zachtste trui die ik ooit heb gehad. De trui is dan ook heel makkelijk te combineren en het liefst combineer ik deze trui dan ook met een zwarte broek en deze bruine sneakers. Deze trui heb ik gekocht in maat S, een maat die ik normaal ook heb. Toch kan je zien dat deze trui erg oversized valt. Ik vind dat erg leuk, maar als je op zoek bent naar een wat strakkere trui, dan moet je hier zeker rekening meehouden.

Lees tip: Beige oversized vest

Herfst outfit

Om mijn outfit compleet te maken, draag ik dit leuke zwarte tasje. Helaas ben ik iets minder enthousiast over dit tasje. Het design is echt super leuk, maar je merkt toch dat het van wat mindere kwaliteit is. Het tasje kost toch 38 euro, maar dat merk ik echt niet terug in de kwaliteit. Aan de onderkant van het tasje hangen namelijk nu al allerlei draadjes los, wat juist niet hoort. Dit knip ik dan af, maar dan vraag ik mij af hoe lang dit tasje het zal overleven.

Bruine schoenen

Herfst outfit Herfst outfit

Hoe tof zijn deze schoenen? Ook deze schoenen zijn echt perfect voor de herfst. Deze schoenen zijn gemaakt van nep suede en hebben een grote rubbere zool. Ik heb deze schoenen in maat 36 gekocht, een maat die ik normaal heb. Echter, vallen deze schoenen één maat kleiner, waardoor het dus handiger is om een maat groter te komen. Dit staat ook netjes in de productpagina van deze schoen, maar hier had ik helaas over heen gelezen.

Lees tip: Beige high waisted shorts

Toch zitten de schoenen erg lekker en super leuk te combineren met de bruine sweater. De schoenen kosten 53 euro, wat ik vrij normaal vind voor sneakers.

Wat vind jij van deze herfst outfit en de bruine kleuren? Wat is jouw favoriete kleur in de herfst?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.