Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Herfst outfit: Bruine sweater met comfi zwarte broek

Geschreven door Celine Klooster

14 oktober 2019

Herfst komt er weer aan en dat betekent dat we weer herfst kleuren kunnen dragen. Ik ben echt verliefd op herfstkleding en het liefst vul ik daar mijn hele kast mee. Vandaag laat ik een nieuwe herfst outfit zien die compleet in het teken staat van herfst. Van een leuke bruine sweater naar een extreem comfortabele broek.

Herfst outfit

Herfst outfit

Deze outfit is super comfortabel. De broek is gemaakt van een stretch stof, wat erg comfortabel is en daardoor ook perfect te combineren met een leuke oversized sweater. Ik ben 165cm, waardoor de broek iets langer is dan normaal. Als ik deze broek zou dragen met normale sneakers, dan zou deze al snel tot de grond komen. Ben je dus kleiner dan ik, dan moet je hier zeker rekening mee houden.

Bruine trui Bruine trui

Kunnen we het even hebben over deze bruine trui? Wow, dit is echt de zachtste trui die ik ooit heb gehad. De trui is dan ook heel makkelijk te combineren en het liefst combineer ik deze trui dan ook met een zwarte broek en deze bruine sneakers. Deze trui heb ik gekocht in maat S, een maat die ik normaal ook heb. Toch kan je zien dat deze trui erg oversized valt. Ik vind dat erg leuk, maar als je op zoek bent naar een wat strakkere trui, dan moet je hier zeker rekening meehouden.

Lees tip: Beige oversized vest

Herfst outfit

Om mijn outfit compleet te maken, draag ik dit leuke zwarte tasje. Helaas ben ik iets minder enthousiast over dit tasje. Het design is echt super leuk, maar je merkt toch dat het van wat mindere kwaliteit is. Het tasje kost toch 38 euro, maar dat merk ik echt niet terug in de kwaliteit. Aan de onderkant van het tasje hangen namelijk nu al allerlei draadjes los, wat juist niet hoort. Dit knip ik dan af, maar dan vraag ik mij af hoe lang dit tasje het zal overleven.

Bruine schoenen

Herfst outfit Herfst outfit

Hoe tof zijn deze schoenen? Ook deze schoenen zijn echt perfect voor de herfst. Deze schoenen zijn gemaakt van nep suede en hebben een grote rubbere zool. Ik heb deze schoenen in maat 36 gekocht, een maat die ik normaal heb. Echter, vallen deze schoenen één maat kleiner, waardoor het dus handiger is om een maat groter te komen. Dit staat ook netjes in de productpagina van deze schoen, maar hier had ik helaas over heen gelezen.

Lees tip: Beige high waisted shorts

Toch zitten de schoenen erg lekker en super leuk te combineren met de bruine sweater. De schoenen kosten 53 euro, wat ik vrij normaal vind voor sneakers.

Wat vind jij van deze herfst outfit en de bruine kleuren? Wat is jouw favoriete kleur in de herfst?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.