Follow:
TB

Herdenking ramp MH17

Door Anique – Eergister was de herdenking van de slachtoffers van ramp MH17. Ik vond het belangrijk om daar ook aandacht aan te schenken. Wat deze onschuldige mensen overkomen is, mag nooit, maar dan ook echt nooit meer gebeuren.


 

 Gita, een meisje van dertien, zei dit:
Ik zal eerlijk zijn, ik probeer mijn gevoelens zo veel mogelijk voor iedereen weg te stoppen. Maar van binnen ga ik kapot. Het is alsof je een nieuwe wereld binnenstapt, ergens waar je zo normaal mogelijk wilt zijn en niet wilt opvallen. Ik ben door een moeilijke tijd gegaan, maar dankzij heel wat steun ga ik er stapje voor stapje door heen.”

Wow, wat een heftige woorden voor een meisje van dertien jaar. Aan de andere kant ook logisch, een tot ziens naar je moeder werd een abrupt vaarwel..

De vliegtuigramp heeft op héél Nederland een enorme impact gehad, laat staan wat voor impact op de nabestaanden. Daarom wilde ik er een artikel over maken. Om alle nabestaanden een hart onder de riem te steken. Dit abrupte verlies kun je niet wegnemen, maar ik hoop dat we het leed wat kunnen verzachten.

Mijn gedachten gaan uit naar alle slachtoffers en nabestaanden van vlucht MH17.
Nobody had the right to change their destination…

Volg ons ook op bloglovin.


Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
How to get: The perfect lips

Door Celine - Ik vind mijn lippen een best belangrijk deel van je uiterlijk. Mooie lippen zijn toch veel mooier...

Sluiten