Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Help! | Examenjaar, blog en meer
7 Comments

Written by Celine

5 januari 2018

Het nieuwe jaar is eindelijk begonnen. Voor mij is dat mijn examenjaar. Een jaar voor drukte, stress en nog meer drukte. Hoe ga ik deze drukte combineren met mijn blog en hoe ga ik het in de examenperiode doen? Lees snel deze blog als je daar meer over wilt weten.

Examenjaar

Vanaf februari wordt het steeds drukker voor mij. Ergens rond maart heb ik mijn tweede en laatste toetsweek met alle examenstof. Dat betekent dus dat ik hartstikke veel moet leren en ik voor weinig dingen nog tijd heb. Zo wil ik nog heel graag met mijn lieve groep bloggers een toffe escape room bezoeken, maar dit gaat waarschijnlijk niet lukken. Ik moet namelijk ook nog mijn studie kiezen en daarnaast moet ik ook nog mijn profielwerkstuk afmaken. Dit profielwerkstuk moest eigenlijk in december al af zijn, maar er werd nogal wat uitgesteld, waardoor ik nu met de stress van mijn profielwerkstuk zit..

examenjaar

Drukte

Daarnaast wil ik proberen om toch om de dag een blog online te zetten. Ik wil alleen niet dat het flut artikelen worden en daarom heb ik er sowieso voor gekozen om een aangepast schema toe te passen in mijn examenperiode. Daarnaast ben ik ook opzoek naar een aantal gastbloggers, zodat ik mijn lezers niet achter ga laten met minder artikelen, flut artikelen en meer. Dit wil ik binnenkort dan ook gaan regelen, ik weet alleen niet helemaal hoe. Als je dus graag een leuke beauty of fashion gerelateerde gastblog wilt schrijven, dan mag je me gerust een berichtje sturen. Dit zal dan voor de maanden april en mei zijn. Een eenmalige blog kan natuurlijk ook.

Ik moet dus heel goed gaan plannen en ik hoop dat dit ook gaat lukken. Alle tips zijn dan ook welkom! Ik moet en zal mijn examenjaar halen.

Hoe plan jij zo’n drukke periode?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

7 Reacties

 1. Sarah

  Snap ik helemaal dat je school even boven je blog verkiest haha, zou enorm jammer zijn dat je niet slaagt anders. Ik wens je veel succes toe!
  Heb je al enig idee wat voor studie je wil doen?

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik denk dat ik communicatiewetenschap of communicatie- en informatie wetenschappen ga studeren, maar dan in het Engels! Ik wil zeker slagen, dus dan maar mijn blog op een iets lager pitje..

   Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik denk dat ik communicatiewetenschap of communicatie- en informatie wetenschappen ga studeren, maar dan in het Engels! Ik wil zeker slagen, dus dan maar mijn blog op een iets lager pitje..

   Antwoord
 2. Dana

  Heel herkenbaar! Zelf ga ik ook een drukke periode tegemoet. Eind van deze maand rond ik mijn stage af maar erbij komt ook nog scriptie voorstel etc kijken. Good luck <3

  Antwoord
 3. Adine @ LekkerLevenMetMinder

  Meestal zet ik alles op een rijtje en probeer ik er wat ‘licht’ in te krijgen, omdat het me anders overweldigt en ik het veel zwaarder zie dan nodig is. Veel succes in ieder geval, je gaat het vast prima managen!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.