Follow:
Personal

Help! | Examenjaar, blog en meer

Het nieuwe jaar is eindelijk begonnen. Voor mij is dat mijn examenjaar. Een jaar voor drukte, stress en nog meer drukte. Hoe ga ik deze drukte combineren met mijn blog en hoe ga ik het in de examenperiode doen? Lees snel deze blog als je daar meer over wilt weten.

Examenjaar

Vanaf februari wordt het steeds drukker voor mij. Ergens rond maart heb ik mijn tweede en laatste toetsweek met alle examenstof. Dat betekent dus dat ik hartstikke veel moet leren en ik voor weinig dingen nog tijd heb. Zo wil ik nog heel graag met mijn lieve groep bloggers een toffe escape room bezoeken, maar dit gaat waarschijnlijk niet lukken. Ik moet namelijk ook nog mijn studie kiezen en daarnaast moet ik ook nog mijn profielwerkstuk afmaken. Dit profielwerkstuk moest eigenlijk in december al af zijn, maar er werd nogal wat uitgesteld, waardoor ik nu met de stress van mijn profielwerkstuk zit..

examenjaar

Drukte

Daarnaast wil ik proberen om toch om de dag een blog online te zetten. Ik wil alleen niet dat het flut artikelen worden en daarom heb ik er sowieso voor gekozen om een aangepast schema toe te passen in mijn examenperiode. Daarnaast ben ik ook opzoek naar een aantal gastbloggers, zodat ik mijn lezers niet achter ga laten met minder artikelen, flut artikelen en meer. Dit wil ik binnenkort dan ook gaan regelen, ik weet alleen niet helemaal hoe. Als je dus graag een leuke beauty of fashion gerelateerde gastblog wilt schrijven, dan mag je me gerust een berichtje sturen. Dit zal dan voor de maanden april en mei zijn. Een eenmalige blog kan natuurlijk ook.

Ik moet dus heel goed gaan plannen en ik hoop dat dit ook gaat lukken. Alle tips zijn dan ook welkom! Ik moet en zal mijn examenjaar halen.

Hoe plan jij zo’n drukke periode?

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Sarah

  Snap ik helemaal dat je school even boven je blog verkiest haha, zou enorm jammer zijn dat je niet slaagt anders. Ik wens je veel succes toe!
  Heb je al enig idee wat voor studie je wil doen?

  5 januari 2018 at 11:04
  • Reply Celine Klooster

   Ik denk dat ik communicatiewetenschap of communicatie- en informatie wetenschappen ga studeren, maar dan in het Engels! Ik wil zeker slagen, dus dan maar mijn blog op een iets lager pitje..

   5 januari 2018 at 22:59
  • Reply Celine Klooster

   Ik denk dat ik communicatiewetenschap of communicatie- en informatie wetenschappen ga studeren, maar dan in het Engels! Ik wil zeker slagen, dus dan maar mijn blog op een iets lager pitje..

   5 januari 2018 at 22:59
 • Reply Dana

  Heel herkenbaar! Zelf ga ik ook een drukke periode tegemoet. Eind van deze maand rond ik mijn stage af maar erbij komt ook nog scriptie voorstel etc kijken. Good luck <3

  5 januari 2018 at 11:57
 • Reply Adine @ LekkerLevenMetMinder

  Meestal zet ik alles op een rijtje en probeer ik er wat ‘licht’ in te krijgen, omdat het me anders overweldigt en ik het veel zwaarder zie dan nodig is. Veel succes in ieder geval, je gaat het vast prima managen!

  9 januari 2018 at 16:20
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review | Colourpop I think I love you palette

  [et_pb_section admin_label="section"] [et_pb_row admin_label="row"] [et_pb_column type="4_4"][et_pb_text admin_label="Text"]Vandaag heb ik een review over een super leuk palette in de aanbieding. Nudekleuren,...

  Sluiten