Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Hé, het is o
0 Comments

Written by Celine

11 september 2015

Vandaag heb ik weer voor jullie een hé, het is oké artikel! Enjoy!

Hé, het is oké

– als je tegen je ouders zegt dat de helft van de klas een onvoldoende had op dat moeilijke proefwerk, terwijl je eigenlijk de enige bent.

– als je roddelende meisjes bitches vindt, maar het zelf ook doet.

– wanneer je huilt bij films, ook al is het geen huilfilm.

– om je kleding naast je kast te dumpen in plaats van netjes er in.

– wanneer je je onderbroek uit je bilspleet haalt wanneer niemand kijkt.

– om vol te houden dat je dertig paar schoenen ECHT nodig hebt om orthopedische redenen. Variatie is immers goed voor de voeten!

Als..

– als de dagen dat je haar goed zit, precies de dagen zijn dat niemand je ziet.

– om een foto van jezelf te maken om te kijken of je make-up goed zit voordat je naar een feestje gaat.

– als je een leuke jongen hebt ontmoet, je niet kan stoppen met praten over hem.

–  om die puist  uit te knijpen, hoe dermatologisch onverantwoord ook. En om daar natuurlijk direct spijt van te hebben.

– als je bij dat zielige gedeelte van de film even ‘naar het toilet gaat’ wanneer er anderen bij zijn.

– om meer een frietje met, dan een sushi vrouw te zijn.

– om de chocola die je voor je vriendin hebt gekocht zelf op te eten.

– als je jezelf altijd voorneemt te gaan hardlopen, maar er nooit van komt.

– om veel oudere mannen sexy te vinden.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.