Follow:
Beauty Haarverzorging TB

Haarverzorging in de winter

Door Anique – Buiten is het koud en de wind waait guur.. Met dit weer heb ik altijd last van statisch haar. Ik weet van veel mensen dat ze dit ook hebben tijdens de wintermaanden. Daarom geef ik jullie vandaag tips! Lees snel verder als je deze tips wilt lezen.. 

Buiten is het koud en guur, binnen staat de verwarming lekker aan. Door deze temperatuurverschillen wordt je hoofdhuid heel droog. Daardoor gaat de huid extra talg aanmaken, wat weer zorgt voor vet haar.

De eerste tip is om het aantal wasbeurten te beperken. Natuurlijk wil je niet met vette lokken de deur uit, maar probeer het in ieder geval te rekken, door bijvoorbeeld droogshampoo te gebruiken. 

Mijn tweede tip is om geen heet water te gebruiken onder de douche. Hierdoor wordt je hoofdhuid alleen maar droger. Gebruik daarom het liefst lauw, handwarm water. 
De derde tip is dat je na iedere wasbeurt een conditioner in de punten van je haar doet. Als de conditioner goed is ingetrokken kun je het uit je haar spoelen. Spoel na met koud water. 
De vierde tip is om het gebruik van fohns, stijltangen en krultangen te beperken. Hierdoor kan je je haar alleen maar meer beschadigen. 
Mijn vijfde tip is om één keer per week een haarmasker te gebruiken. Tijdens deze gure maanden, kun je je haar maar beter goed verzorgen! 🙂 
Gebruik een shampoo en conditioner zonder sulfaten en andere agressieve middelen. Meestal zijn de wat duurdere shampoos, de shampoos zonder sulfaten en andere middelen. Geef liever wat meer geld uit aan een goede shampoo en een conditioner. 

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Even serieus, zijn er echt mensen die de hele tijd de hitte van het water veranderen? Ik ga echt niet opeens de kraan koud zetten om mn haar uit te spoelen, ik bibber al met warm water xd Zo`n koukleum ben ik!

  12 januari 2015 at 21:44
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  20 facts about The Beautyboulevard.

  Door Celine - Vandaag leek het me weer eens leuk om een tag te doen. Toen ik aan een tag...

  Sluiten