Follow:
Personal

Guess what.. Het is mijn verjaardag!

Vandaag een extra post. Ik ben namelijk jarig! Ik ben officieel achttien geworden en dat betekent dat ik eindelijk volwassen ben. Wat ga ik doen nu ik volwassen ben en hoe ga ik eigenlijk mijn verjaardag vieren? Dat lees je in deze post.

Hoe ga ik mijn verjaardag vieren?

Vandaag vier ik mijn verjaardag niet met mijn familie, maar op 30 december, omdat ik en mijn familie dan eigenlijk pas tijd hebben. Vandaag ga ik gewoon een beetje aan school werken en genieten van de dag. In de avond ga ik uiteten met drie super lieve vriendinnetjes waar ik natuurlijk echt super veel zin in heb. We gaan eten bij Woodstone, waar je echt heerlijke pizza’s en andere dingen kan eten. Super leuk om zo mijn verjaardag te vieren dus!

verjaardag

Wat ga ik doen nu ik achttien ben?

Eindelijk kunnen mijn collega-bloggers mij niet meer pesten dat ik nog niet achttien ben. Woopwoop! Voor de rest verandert er eigenlijk helemaal niets haha. Nu heb ik wel meer mogelijkheden met mijn blog in verband met samenwerkingen en andere leuke dingen, maar in mijn leven verandert er niet heel veel. Ik ga niet opeens drinken, wel ga ik na mijn examens mijn rijbewijs proberen te halen. Ook moet ik nog steeds beginnen met autorijlessen en natuurlijk mijn theorie halen en de perfecte tijd daarvoor is natuurlijk na mijn examens. Excited!

Ik ga nu lekker genieten van mijn dag en ik hoop dat jullie ook een fijne dag en natuurlijk een fijn weekend zullen hebben. Morgen ga ik naar mijn familie toe om te vieren dat mijn opa en oma zeventig(!!) jaar getrouwd zijn. Dat is natuurlijk echt iets om te vieren!

Wat ga jij dit weekend doen?

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Sabrina

  Gefeliciteerd, mooie leeftijd! Hele fijne dag en ook op 30 december. En je opa en oma wauw! Felicitaties ook voor hun!

  16 december 2017 at 11:25
 • Reply Lieke van Veen

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er nog een leuke dag van!

  16 december 2017 at 14:38
 • Reply Elke

  En dag te laat maat alsnog een gelukkige verjaardag toegewenst! Hopelijk heb je een leuke dag gehad!

  17 december 2017 at 12:14
 • Reply Aartie

  Van harte gefeliciteerd! Hele fijne verjaardag op de 30e. Geniet ervan!

  17 december 2017 at 13:54
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Meest gelezen posts die jij zeker moet lezen

  Misschien een beetje vroeg, maar vandaag heb ik voor jullie een roundup van mijn meest gelezen posts. Ik ben zelf...

  Sluiten