Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Guess what.. Het is mijn verjaardag!
7 Comments

Written by Celine

16 december 2017

Vandaag een extra post. Ik ben namelijk jarig! Ik ben officieel achttien geworden en dat betekent dat ik eindelijk volwassen ben. Wat ga ik doen nu ik volwassen ben en hoe ga ik eigenlijk mijn verjaardag vieren? Dat lees je in deze post.

Hoe ga ik mijn verjaardag vieren?

Vandaag vier ik mijn verjaardag niet met mijn familie, maar op 30 december, omdat ik en mijn familie dan eigenlijk pas tijd hebben. Vandaag ga ik gewoon een beetje aan school werken en genieten van de dag. In de avond ga ik uiteten met drie super lieve vriendinnetjes waar ik natuurlijk echt super veel zin in heb. We gaan eten bij Woodstone, waar je echt heerlijke pizza’s en andere dingen kan eten. Super leuk om zo mijn verjaardag te vieren dus!

verjaardag

Wat ga ik doen nu ik achttien ben?

Eindelijk kunnen mijn collega-bloggers mij niet meer pesten dat ik nog niet achttien ben. Woopwoop! Voor de rest verandert er eigenlijk helemaal niets haha. Nu heb ik wel meer mogelijkheden met mijn blog in verband met samenwerkingen en andere leuke dingen, maar in mijn leven verandert er niet heel veel. Ik ga niet opeens drinken, wel ga ik na mijn examens mijn rijbewijs proberen te halen. Ook moet ik nog steeds beginnen met autorijlessen en natuurlijk mijn theorie halen en de perfecte tijd daarvoor is natuurlijk na mijn examens. Excited!

Ik ga nu lekker genieten van mijn dag en ik hoop dat jullie ook een fijne dag en natuurlijk een fijn weekend zullen hebben. Morgen ga ik naar mijn familie toe om te vieren dat mijn opa en oma zeventig(!!) jaar getrouwd zijn. Dat is natuurlijk echt iets om te vieren!

Wat ga jij dit weekend doen?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

7 Reacties

 1. Sabrina

  Gefeliciteerd, mooie leeftijd! Hele fijne dag en ook op 30 december. En je opa en oma wauw! Felicitaties ook voor hun!

  Antwoord
 2. Lieke van Veen

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er nog een leuke dag van!

  Antwoord
 3. Elke

  En dag te laat maat alsnog een gelukkige verjaardag toegewenst! Hopelijk heb je een leuke dag gehad!

  Antwoord
 4. Aartie

  Van harte gefeliciteerd! Hele fijne verjaardag op de 30e. Geniet ervan!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.