Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Grijze sneakers met nep bontje | Goedkoop!

Geschreven door Celine Klooster

1 november 2018

Ik ben echt gek op schoenen en kan daar echt niet genoeg van krijgen. Ik stuin dan ook regelmatig de winkels af voor goede deals. Bij de Van Haren scoor ik vaak en dat is dan ook deze keer weer het geval. Bij deze winkel heb ik prachtige grijze sneakers met nep bontje gekocht. Ook waren ze echt super goedkoop!

 Grijze sneakers met nep bontje

Ik ben echt verliefd op deze schoenen. Ik ben zelf een groot fan van fluffy sokken, maar meestal staat dat niet goed in mijn schoenen, omdat deze te groot vallen bij mij. Toen ik deze schoenen tegenkwam werd ik gelijk enthousiast. Het zijn echt geweldige schoenen voor de winter en het nep bontje is ook lekker zacht.

Grijze sneakers met nep bontje

De buitenkant van de schoenen is echt super zacht. Daarnaast is de binnenkant van de schoen ook super zacht, maar houd er rekening mee dat het nep bontje alleen aan de bovenkant van de schoen zit. De zool is gemaakt van rubber en het binnenmateriaal is gemaakt van textiel. Daarnaast is de buitenkant gemaakt van imitatieleer.

Deze grijze schoen is verkrijgbaar in grijs, maar ook in licht roze. Ik heb zelf voor de grijze variant gekozen, omdat dit een stuk makkelijker te combineren is met de rest van mijn kleding.

Lees tip: Laarzen met brede hak | Goedkoop

Grijze sneakers met nep bontje

Wat ik erg leuk aan deze schoen vind, is dat het een plateauzool heeft. Zo ben ik toch nog een stukje langer (3.5cm om precies te zijn). Daarnaast zijn de schoenen echt hartstikke makkelijk te combineren. Ik heb de schoenen in maat 36 gekocht en normaal heb ik ook maat 36. De schoenen zijn dus echt true to size. Daarnaast lopen deze grijze sneakers met nep bontje echt heerlijk. Ze zijn niet te groot, niet te klein en vallen daarnaast ook niet uit. Ik heb daar helaas vaak last van, dus neem maar van mij aan dat deze schoenen echt lekker lopen.

De schoenen heb ik van Van Haren en ze kosten maar 15 euro, wat natuurlijk echt een koopje is.

Wat vind jij van deze grijze sneakers met nep bontje?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Meer blogs

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.