Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...
Grijze sneakers met nep bontje | Goedkoop!

Geschreven door Celine Klooster

1 november 2018

Ik ben echt gek op schoenen en kan daar echt niet genoeg van krijgen. Ik stuin dan ook regelmatig de winkels af voor goede deals. Bij de Van Haren scoor ik vaak en dat is dan ook deze keer weer het geval. Bij deze winkel heb ik prachtige grijze sneakers met nep bontje gekocht. Ook waren ze echt super goedkoop!

 Grijze sneakers met nep bontje

Ik ben echt verliefd op deze schoenen. Ik ben zelf een groot fan van fluffy sokken, maar meestal staat dat niet goed in mijn schoenen, omdat deze te groot vallen bij mij. Toen ik deze schoenen tegenkwam werd ik gelijk enthousiast. Het zijn echt geweldige schoenen voor de winter en het nep bontje is ook lekker zacht.

Grijze sneakers met nep bontje

De buitenkant van de schoenen is echt super zacht. Daarnaast is de binnenkant van de schoen ook super zacht, maar houd er rekening mee dat het nep bontje alleen aan de bovenkant van de schoen zit. De zool is gemaakt van rubber en het binnenmateriaal is gemaakt van textiel. Daarnaast is de buitenkant gemaakt van imitatieleer.

Deze grijze schoen is verkrijgbaar in grijs, maar ook in licht roze. Ik heb zelf voor de grijze variant gekozen, omdat dit een stuk makkelijker te combineren is met de rest van mijn kleding.

Lees tip: Laarzen met brede hak | Goedkoop

Grijze sneakers met nep bontje

Wat ik erg leuk aan deze schoen vind, is dat het een plateauzool heeft. Zo ben ik toch nog een stukje langer (3.5cm om precies te zijn). Daarnaast zijn de schoenen echt hartstikke makkelijk te combineren. Ik heb de schoenen in maat 36 gekocht en normaal heb ik ook maat 36. De schoenen zijn dus echt true to size. Daarnaast lopen deze grijze sneakers met nep bontje echt heerlijk. Ze zijn niet te groot, niet te klein en vallen daarnaast ook niet uit. Ik heb daar helaas vaak last van, dus neem maar van mij aan dat deze schoenen echt lekker lopen.

De schoenen heb ik van Van Haren en ze kosten maar 15 euro, wat natuurlijk echt een koopje is.

Wat vind jij van deze grijze sneakers met nep bontje?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.