Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Grijze sneakers met nep bontje | Goedkoop!

Geschreven door Celine Klooster

1 november 2018

Ik ben echt gek op schoenen en kan daar echt niet genoeg van krijgen. Ik stuin dan ook regelmatig de winkels af voor goede deals. Bij de Van Haren scoor ik vaak en dat is dan ook deze keer weer het geval. Bij deze winkel heb ik prachtige grijze sneakers met nep bontje gekocht. Ook waren ze echt super goedkoop!

 Grijze sneakers met nep bontje

Ik ben echt verliefd op deze schoenen. Ik ben zelf een groot fan van fluffy sokken, maar meestal staat dat niet goed in mijn schoenen, omdat deze te groot vallen bij mij. Toen ik deze schoenen tegenkwam werd ik gelijk enthousiast. Het zijn echt geweldige schoenen voor de winter en het nep bontje is ook lekker zacht.

Grijze sneakers met nep bontje

De buitenkant van de schoenen is echt super zacht. Daarnaast is de binnenkant van de schoen ook super zacht, maar houd er rekening mee dat het nep bontje alleen aan de bovenkant van de schoen zit. De zool is gemaakt van rubber en het binnenmateriaal is gemaakt van textiel. Daarnaast is de buitenkant gemaakt van imitatieleer.

Deze grijze schoen is verkrijgbaar in grijs, maar ook in licht roze. Ik heb zelf voor de grijze variant gekozen, omdat dit een stuk makkelijker te combineren is met de rest van mijn kleding.

Lees tip: Laarzen met brede hak | Goedkoop

Grijze sneakers met nep bontje

Wat ik erg leuk aan deze schoen vind, is dat het een plateauzool heeft. Zo ben ik toch nog een stukje langer (3.5cm om precies te zijn). Daarnaast zijn de schoenen echt hartstikke makkelijk te combineren. Ik heb de schoenen in maat 36 gekocht en normaal heb ik ook maat 36. De schoenen zijn dus echt true to size. Daarnaast lopen deze grijze sneakers met nep bontje echt heerlijk. Ze zijn niet te groot, niet te klein en vallen daarnaast ook niet uit. Ik heb daar helaas vaak last van, dus neem maar van mij aan dat deze schoenen echt lekker lopen.

De schoenen heb ik van Van Haren en ze kosten maar 15 euro, wat natuurlijk echt een koopje is.

Wat vind jij van deze grijze sneakers met nep bontje?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.