Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Grijze sneakers met nep bontje | Goedkoop!
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

1 november 2018

Ik ben echt gek op schoenen en kan daar echt niet genoeg van krijgen. Ik stuin dan ook regelmatig de winkels af voor goede deals. Bij de Van Haren scoor ik vaak en dat is dan ook deze keer weer het geval. Bij deze winkel heb ik prachtige grijze sneakers met nep bontje gekocht. Ook waren ze echt super goedkoop!

 Grijze sneakers met nep bontje

Ik ben echt verliefd op deze schoenen. Ik ben zelf een groot fan van fluffy sokken, maar meestal staat dat niet goed in mijn schoenen, omdat deze te groot vallen bij mij. Toen ik deze schoenen tegenkwam werd ik gelijk enthousiast. Het zijn echt geweldige schoenen voor de winter en het nep bontje is ook lekker zacht.

Grijze sneakers met nep bontje

De buitenkant van de schoenen is echt super zacht. Daarnaast is de binnenkant van de schoen ook super zacht, maar houd er rekening mee dat het nep bontje alleen aan de bovenkant van de schoen zit. De zool is gemaakt van rubber en het binnenmateriaal is gemaakt van textiel. Daarnaast is de buitenkant gemaakt van imitatieleer.

Deze grijze schoen is verkrijgbaar in grijs, maar ook in licht roze. Ik heb zelf voor de grijze variant gekozen, omdat dit een stuk makkelijker te combineren is met de rest van mijn kleding.

Lees tip: Laarzen met brede hak | Goedkoop

Grijze sneakers met nep bontje

Wat ik erg leuk aan deze schoen vind, is dat het een plateauzool heeft. Zo ben ik toch nog een stukje langer (3.5cm om precies te zijn). Daarnaast zijn de schoenen echt hartstikke makkelijk te combineren. Ik heb de schoenen in maat 36 gekocht en normaal heb ik ook maat 36. De schoenen zijn dus echt true to size. Daarnaast lopen deze grijze sneakers met nep bontje echt heerlijk. Ze zijn niet te groot, niet te klein en vallen daarnaast ook niet uit. Ik heb daar helaas vaak last van, dus neem maar van mij aan dat deze schoenen echt lekker lopen.

De schoenen heb ik van Van Haren en ze kosten maar 15 euro, wat natuurlijk echt een koopje is.

Wat vind jij van deze grijze sneakers met nep bontje?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.