Follow:
Accessoires Fashion Outfits Vrouwen Fashion

Grijze sneakers met nep bontje | Goedkoop!

Ik ben echt gek op schoenen en kan daar echt niet genoeg van krijgen. Ik stuin dan ook regelmatig de winkels af voor goede deals. Bij de Van Haren scoor ik vaak en dat is dan ook deze keer weer het geval. Bij deze winkel heb ik prachtige grijze sneakers met nep bontje gekocht. Ook waren ze echt super goedkoop!

 Grijze sneakers met nep bontje

Ik ben echt verliefd op deze schoenen. Ik ben zelf een groot fan van fluffy sokken, maar meestal staat dat niet goed in mijn schoenen, omdat deze te groot vallen bij mij. Toen ik deze schoenen tegenkwam werd ik gelijk enthousiast. Het zijn echt geweldige schoenen voor de winter en het nep bontje is ook lekker zacht.

Grijze sneakers met nep bontje

De buitenkant van de schoenen is echt super zacht. Daarnaast is de binnenkant van de schoen ook super zacht, maar houd er rekening mee dat het nep bontje alleen aan de bovenkant van de schoen zit. De zool is gemaakt van rubber en het binnenmateriaal is gemaakt van textiel. Daarnaast is de buitenkant gemaakt van imitatieleer.

Deze grijze schoen is verkrijgbaar in grijs, maar ook in licht roze. Ik heb zelf voor de grijze variant gekozen, omdat dit een stuk makkelijker te combineren is met de rest van mijn kleding.

Lees tip: Laarzen met brede hak | Goedkoop

Grijze sneakers met nep bontje

Wat ik erg leuk aan deze schoen vind, is dat het een plateauzool heeft. Zo ben ik toch nog een stukje langer (3.5cm om precies te zijn). Daarnaast zijn de schoenen echt hartstikke makkelijk te combineren. Ik heb de schoenen in maat 36 gekocht en normaal heb ik ook maat 36. De schoenen zijn dus echt true to size. Daarnaast lopen deze grijze sneakers met nep bontje echt heerlijk. Ze zijn niet te groot, niet te klein en vallen daarnaast ook niet uit. Ik heb daar helaas vaak last van, dus neem maar van mij aan dat deze schoenen echt lekker lopen.

De schoenen heb ik van Van Haren en ze kosten maar 15 euro, wat natuurlijk echt een koopje is.

Wat vind jij van deze grijze sneakers met nep bontje?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Koopjes van week 44 | Kortingsoverzicht

Vandaag staat er weer een korting overzicht online! Iedereen houd natuurlijk van korting en daarom heb ik besloten om elke...

Sluiten