Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Grijze Nike schoenen | Super Cheap!

Geschreven door Celine Klooster

11 juni 2018

Batavia Stad is echt de outlet store om koopjes te kopen. Zo heeft Batavia Stad een Nike store waar ze een hoop schoenen hebben voor een outlet prijs. Ook heeft Batavia Stad een pasje waar je nog extra korting op kan sparen. Zo heb ik grijze Nike schoenen gekocht voor maar 22.50 euro!

Grijze Nike schoenen

 

Deze grijze Nike schoenen heb ik dus bij Batavia Stad gekocht. Zo heeft de Nike store in Batavia Stad altijd de beste koopjes. In de Nike store kan je altijd je Batavia Stad Pas gebruiken en daarmee krijg je 7.50 euro korting (als die hoeveelheid natuurlijk op je pas staat). De schoenen waren eerst 30 euro, wat natuurlijk ook al een koopje is, maar door de pas kreeg ik nog eens 7.50 euro korting, waardoor de schoenen nog maar 22.50 euro kostten.

Grijze Nike schoenen 

De schoenen lopen echt heerlijk. Ze veren een beetje, waardoor het net lijkt alsof ik gewoon pantoffels aan heb. Daarnaast vind ik de schoenen echt heel gaaf. De schoenen bevatten verschillende kleuren grijs en daaraast vind ik de onderkant van de schoenen heel tof. Ik heb normaal maat 36, maar heb deze schoenen in een maat 36.5 gekocht. De maat 36.5 valt echt perfect. Ik raad het dus zeker aan om de schoenen te passen in de winkel en zeker even te kijken naar een halve maat groter. Daarnaast vallen de schoenen redelijk smal. Ik heb redelijk smalle voeten en daarom passen de schoenen perfect. Heb je echter bredere voeten, dan bestaat er een kans dat deze schoenen niet zullen passen.

De schoenen vallen vrij makkelijk te combineren. Zo heb ik laatst deze schoenen gedragen met deze gele jumpsuit, maar de schoenen vallen eigenlijk te combineren met alles. Deze schoenen zullen ook heel leuk staan onder zwarte skinny jeans of gewoon onder culotte pants met een leuke kleurrijke top.

Wat vind jij van deze schoenen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

2 Reacties

  1. Esmeralda

    Supertof! Ik zoek ook nog grijze sneakers want m’n grijze Allstars zijn echt bijna op Wanneer heb je ze gekocht?

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.