Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Grijze Nike schoenen | Super Cheap!

Geschreven door Celine

11 juni 2018

Batavia Stad is echt de outlet store om koopjes te kopen. Zo heeft Batavia Stad een Nike store waar ze een hoop schoenen hebben voor een outlet prijs. Ook heeft Batavia Stad een pasje waar je nog extra korting op kan sparen. Zo heb ik grijze Nike schoenen gekocht voor maar 22.50 euro!

Grijze Nike schoenen

 

Deze grijze Nike schoenen heb ik dus bij Batavia Stad gekocht. Zo heeft de Nike store in Batavia Stad altijd de beste koopjes. In de Nike store kan je altijd je Batavia Stad Pas gebruiken en daarmee krijg je 7.50 euro korting (als die hoeveelheid natuurlijk op je pas staat). De schoenen waren eerst 30 euro, wat natuurlijk ook al een koopje is, maar door de pas kreeg ik nog eens 7.50 euro korting, waardoor de schoenen nog maar 22.50 euro kostten.

Grijze Nike schoenen 

De schoenen lopen echt heerlijk. Ze veren een beetje, waardoor het net lijkt alsof ik gewoon pantoffels aan heb. Daarnaast vind ik de schoenen echt heel gaaf. De schoenen bevatten verschillende kleuren grijs en daaraast vind ik de onderkant van de schoenen heel tof. Ik heb normaal maat 36, maar heb deze schoenen in een maat 36.5 gekocht. De maat 36.5 valt echt perfect. Ik raad het dus zeker aan om de schoenen te passen in de winkel en zeker even te kijken naar een halve maat groter. Daarnaast vallen de schoenen redelijk smal. Ik heb redelijk smalle voeten en daarom passen de schoenen perfect. Heb je echter bredere voeten, dan bestaat er een kans dat deze schoenen niet zullen passen.

De schoenen vallen vrij makkelijk te combineren. Zo heb ik laatst deze schoenen gedragen met deze gele jumpsuit, maar de schoenen vallen eigenlijk te combineren met alles. Deze schoenen zullen ook heel leuk staan onder zwarte skinny jeans of gewoon onder culotte pants met een leuke kleurrijke top.

Wat vind jij van deze schoenen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

2 Reacties

  1. Esmeralda

    Supertof! Ik zoek ook nog grijze sneakers want m’n grijze Allstars zijn echt bijna op Wanneer heb je ze gekocht?

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.