Follow:
Accessoires Fashion Vrouwen Fashion

Grijze Nike schoenen | Super Cheap!

Batavia Stad is echt de outlet store om koopjes te kopen. Zo heeft Batavia Stad een Nike store waar ze een hoop schoenen hebben voor een outlet prijs. Ook heeft Batavia Stad een pasje waar je nog extra korting op kan sparen. Zo heb ik grijze Nike schoenen gekocht voor maar 22.50 euro!

Grijze Nike schoenen

 

Deze grijze Nike schoenen heb ik dus bij Batavia Stad gekocht. Zo heeft de Nike store in Batavia Stad altijd de beste koopjes. In de Nike store kan je altijd je Batavia Stad Pas gebruiken en daarmee krijg je 7.50 euro korting (als die hoeveelheid natuurlijk op je pas staat). De schoenen waren eerst 30 euro, wat natuurlijk ook al een koopje is, maar door de pas kreeg ik nog eens 7.50 euro korting, waardoor de schoenen nog maar 22.50 euro kostten.

Grijze Nike schoenen 

De schoenen lopen echt heerlijk. Ze veren een beetje, waardoor het net lijkt alsof ik gewoon pantoffels aan heb. Daarnaast vind ik de schoenen echt heel gaaf. De schoenen bevatten verschillende kleuren grijs en daaraast vind ik de onderkant van de schoenen heel tof. Ik heb normaal maat 36, maar heb deze schoenen in een maat 36.5 gekocht. De maat 36.5 valt echt perfect. Ik raad het dus zeker aan om de schoenen te passen in de winkel en zeker even te kijken naar een halve maat groter. Daarnaast vallen de schoenen redelijk smal. Ik heb redelijk smalle voeten en daarom passen de schoenen perfect. Heb je echter bredere voeten, dan bestaat er een kans dat deze schoenen niet zullen passen.

De schoenen vallen vrij makkelijk te combineren. Zo heb ik laatst deze schoenen gedragen met deze gele jumpsuit, maar de schoenen vallen eigenlijk te combineren met alles. Deze schoenen zullen ook heel leuk staan onder zwarte skinny jeans of gewoon onder culotte pants met een leuke kleurrijke top.

Wat vind jij van deze schoenen?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Esmeralda

  Supertof! Ik zoek ook nog grijze sneakers want m’n grijze Allstars zijn echt bijna op Wanneer heb je ze gekocht?

  17 juni 2018 at 17:35
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Op reis, maar toch goede en mooie schoenen? Dat doe je zo!

  Binnenkort ga ik op reis. Ja hoor, je hoort het goed. Daar heb ik natuurlijk de juiste schoenen voor nodig,...

  Sluiten