Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Goudkleurige sterren overslagjurk | Outfit

Geschreven door Celine Klooster

8 januari 2020

Ringen zijn het perfecte sieraad om jouw outfit te voorzien van een mooie touch. Het is leuk om verschillende ringen af te wisselen en om kleuren te combineren. Met één subtiele ring kan je al je outfit voorzien van een mooi accessoire, zoals bijvoorbeeld deze ring met mijn goudkleurige sterren overslagjurk van My Jewellery.

Goudkleurige sterren overslagjurk

Goudkleurige sterren overslagjurk

Sieraden kun je heel makkelijk combineren met leuke jurkjes. Dit is het jurkje wat ik droeg voor de feestdagen en dit jurkje is dan ook echt perfect voor bijzondere gelegenheden. Het is een overslagjurk met goudkleurige sterren en de jurk heeft een blind knoopje bij de borst en een strik in de taille, waardoor het jurkje prachtig zit. Het jurkje is gemaakt van polyester en voelt heel fijn aan, ook zonder een hemdje onder de jurk.

Ik ben vrij klein, 163cm, maar dit jurkje is qua lengte echt perfect. Ik had hem misschien nog wel wat korter gewild, maar zo is hij natuurlijk ook goed.  Goudkleurige sterren overslagjurk

De goudkleurige sterren zijn dan ook goed te combineren met leuke sieraden en dan ga ik dan ook voor de kleur goud. Vooral ringen vind ik altijd erg opvallen en daarom ga ik graag voor een gouden ring.

Goudkleurige sterren overslagjurk

Dit is de ring die ik goed vind staan bij deze jurk. De driedubbele ring heeft steentjes en een ronde holografische steen, wat ik op een maantje vind lijken. Dit maantje past natuurlijk weer goed bij de gouden sterren op de jurk. De ring is daarnaast naar jouw eigen maat te verstellen, maar daar zit helaas wel een limiet aan. Ik heb vrij smalle vingers van mezelf en ik merk wel dat ik niet de ring om elke vinger kan doen. Wel is het fijn aan deze ring dat hij gemaakt is van stainless steel, waardoor hij niet snel zal verkleuren. Een fijne ring dus en vooral de kleurencombinatie met de jurk is erg mooi!

Goudkleurige sterren overslagjurk

Het is dus altijd makkelijk om je sieraden af te stemmen op de rest van de outfit. Heb je veel goud tinten in je outfit? Dan is het mooi om gouden sieraden te dragen, zoals gouden ringen. Heb je juist veel zilveren tinten in je outfit of een hele andere kleur? Dan is het mooi om deze kleuren ook in je sieraden terug te laten komen. Er is veel mogelijk!

Wat vind jij van deze goudkleurige sterren overslagjurk?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.