Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Goudkleurige sterren overslagjurk | Outfit

Geschreven door Celine Klooster

8 januari 2020

Ringen zijn het perfecte sieraad om jouw outfit te voorzien van een mooie touch. Het is leuk om verschillende ringen af te wisselen en om kleuren te combineren. Met één subtiele ring kan je al je outfit voorzien van een mooi accessoire, zoals bijvoorbeeld deze ring met mijn goudkleurige sterren overslagjurk van My Jewellery.

Goudkleurige sterren overslagjurk

Goudkleurige sterren overslagjurk

Sieraden kun je heel makkelijk combineren met leuke jurkjes. Dit is het jurkje wat ik droeg voor de feestdagen en dit jurkje is dan ook echt perfect voor bijzondere gelegenheden. Het is een overslagjurk met goudkleurige sterren en de jurk heeft een blind knoopje bij de borst en een strik in de taille, waardoor het jurkje prachtig zit. Het jurkje is gemaakt van polyester en voelt heel fijn aan, ook zonder een hemdje onder de jurk.

Ik ben vrij klein, 163cm, maar dit jurkje is qua lengte echt perfect. Ik had hem misschien nog wel wat korter gewild, maar zo is hij natuurlijk ook goed.  Goudkleurige sterren overslagjurk

De goudkleurige sterren zijn dan ook goed te combineren met leuke sieraden en dan ga ik dan ook voor de kleur goud. Vooral ringen vind ik altijd erg opvallen en daarom ga ik graag voor een gouden ring.

Goudkleurige sterren overslagjurk

Dit is de ring die ik goed vind staan bij deze jurk. De driedubbele ring heeft steentjes en een ronde holografische steen, wat ik op een maantje vind lijken. Dit maantje past natuurlijk weer goed bij de gouden sterren op de jurk. De ring is daarnaast naar jouw eigen maat te verstellen, maar daar zit helaas wel een limiet aan. Ik heb vrij smalle vingers van mezelf en ik merk wel dat ik niet de ring om elke vinger kan doen. Wel is het fijn aan deze ring dat hij gemaakt is van stainless steel, waardoor hij niet snel zal verkleuren. Een fijne ring dus en vooral de kleurencombinatie met de jurk is erg mooi!

Goudkleurige sterren overslagjurk

Het is dus altijd makkelijk om je sieraden af te stemmen op de rest van de outfit. Heb je veel goud tinten in je outfit? Dan is het mooi om gouden sieraden te dragen, zoals gouden ringen. Heb je juist veel zilveren tinten in je outfit of een hele andere kleur? Dan is het mooi om deze kleuren ook in je sieraden terug te laten komen. Er is veel mogelijk!

Wat vind jij van deze goudkleurige sterren overslagjurk?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.