Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Goudkleurige sterren overslagjurk | Outfit
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

8 januari 2020

Ringen zijn het perfecte sieraad om jouw outfit te voorzien van een mooie touch. Het is leuk om verschillende ringen af te wisselen en om kleuren te combineren. Met één subtiele ring kan je al je outfit voorzien van een mooi accessoire, zoals bijvoorbeeld deze ring met mijn goudkleurige sterren overslagjurk van My Jewellery.

Goudkleurige sterren overslagjurk

Goudkleurige sterren overslagjurk

Sieraden kun je heel makkelijk combineren met leuke jurkjes. Dit is het jurkje wat ik droeg voor de feestdagen en dit jurkje is dan ook echt perfect voor bijzondere gelegenheden. Het is een overslagjurk met goudkleurige sterren en de jurk heeft een blind knoopje bij de borst en een strik in de taille, waardoor het jurkje prachtig zit. Het jurkje is gemaakt van polyester en voelt heel fijn aan, ook zonder een hemdje onder de jurk.

Ik ben vrij klein, 163cm, maar dit jurkje is qua lengte echt perfect. Ik had hem misschien nog wel wat korter gewild, maar zo is hij natuurlijk ook goed.  Goudkleurige sterren overslagjurk

De goudkleurige sterren zijn dan ook goed te combineren met leuke sieraden en dan ga ik dan ook voor de kleur goud. Vooral ringen vind ik altijd erg opvallen en daarom ga ik graag voor een gouden ring.

Goudkleurige sterren overslagjurk

Dit is de ring die ik goed vind staan bij deze jurk. De driedubbele ring heeft steentjes en een ronde holografische steen, wat ik op een maantje vind lijken. Dit maantje past natuurlijk weer goed bij de gouden sterren op de jurk. De ring is daarnaast naar jouw eigen maat te verstellen, maar daar zit helaas wel een limiet aan. Ik heb vrij smalle vingers van mezelf en ik merk wel dat ik niet de ring om elke vinger kan doen. Wel is het fijn aan deze ring dat hij gemaakt is van stainless steel, waardoor hij niet snel zal verkleuren. Een fijne ring dus en vooral de kleurencombinatie met de jurk is erg mooi!

Goudkleurige sterren overslagjurk

Het is dus altijd makkelijk om je sieraden af te stemmen op de rest van de outfit. Heb je veel goud tinten in je outfit? Dan is het mooi om gouden sieraden te dragen, zoals gouden ringen. Heb je juist veel zilveren tinten in je outfit of een hele andere kleur? Dan is het mooi om deze kleuren ook in je sieraden terug te laten komen. Er is veel mogelijk!

Wat vind jij van deze goudkleurige sterren overslagjurk?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.