Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën? Lees dan deze blog....

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...
Gouden sieraden van Isabel Bernard: Review

Geschreven door Celine Klooster

23 maart 2021

Gouden sieraden zijn goed te combineren met verschillende outfits, vooral als je een mooi setje hebt die goed bij elkaar past. Van Isabel Bernard heb ik zo’n setje gekregen. Ze passen goed bij elkaar en daarom zijn ze perfect om dagelijks te dragen. Benieuwd welke gouden sieraden van Isabel Bernard ik bedoel? Lees dan deze blog!

Gouden sieraden van Isabel Bernard

Gouden sieraden van Isabel Bernard

Isabel Bernard is een sieraden merk met prachtige ringen, oorbellen, armbandjes, kettingen en andere accessoires. Het is officieel een merk uit Parijs, maar ze hebben een website waarbij je ook in Nederland kan bestellen! Isabel Bernard zegt het volgende over dit merk:

“I think every woman deserves to wear gold, but without spending a fortune. My goal is to let you experience luxury at prices which are much more affordable with the same good and high standard quality. Luxury happens, and with me for everyone!”

14 karaat gouden ring

Gouden sieraden van Isabel Bernard

Dit is de gouden ring die ik heb ontvangen. De ring is onderdeel van de Asterope Collectie en in deze collectie zijn verschillende ringen die je vervolgens makkelijk met elkaar kan combineren. Ik heb ervoor gekozen om deze gouden ring te combineren met gouden oorbellen die erg goed bij elkaar passen. Deze oorbellen zal ik ook later later zien.

Gouden sieraden van Isabel Bernard

Maar eerst over de ring. De ring is gemaakt van 14 karaat goud en de steentjes die erin zitten zijn Zirconia stenen. De kleur is, zoals je kan zien, goud, maar door de zilveren steentjes kan je de ring ook perfect combineren met zilveren ringen. Ik heb zelf gekozen voor maat 50. Normaal heb ik ongeveer maat 48, maar omdat ik deze ringen wil combineren, heb ik gekozen voor maat 50, zodat ik deze ook op andere vingers kan dragen. Alle ringen van Isabel Bernard zijn beschikbaar in maten 50 tot 60, dus je hebt genoeg keuze!

Deze ring is perfect om elke dag te dragen en deze ring combineer ik dan meestal ook met wat neutrale outfits.

Gouden oorbellen

Zoals ik al eerder heb gezegd, is de gouden ring perfect te combineren met gouden oorbellen. Op de website van Isabel Bernard, heb je keuze uit heel veel verschillen gouden oorbellen. Omdat de ring ook mooie steentjes bevat, heb ik ervoor gekozen om ook oorbellen met steentjes te nemen. De oorbellen zijn wel wat kleiner dan verwacht, maar dit betekent wel dat je de oorbellen niet elke keer uit hoeft te doen, waardoor je er ook mee kan slapen. Ik draag deze oorbellen dan ook regelmatig een paar dagen achter elkaar. En omdat de oorbellen zijn gemaakt van 14 karaat goud, zullen ze ook niet roesten in de douche.

Samengevat ben ik echt hartstikke blij met deze twee sieraden. Ze zijn goed te combineren en ik heb al regelmatig complimenten ontvangen over deze twee sieraden. Ook voor de zomer kan je deze sieraden mooi dragen met een leuk vrolijk jurkje!

Wat vind jij van deze gouden sieraden van Isabel Bernard?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.