Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Geschreven door Celine Klooster

11 augustus 2020

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze blog.

Gouden oorbellen combineren

Gouden oorbellen

Als eerste deze prachtige staafjes oorbellen. De oorbellen zijn gemaakt van 14-karaat goud en door de minimale vorm van de staafjes past het echt bij elke outfit. De oorbellen hebben een dopje aan de achterkant, waardoor je ze ook niet makkelijk kan kwijtraken.

Het fijne aan deze oorbellen is dus dat je ze erg makkelijk kan combineren. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze misstaan bij een outfit. Wel vind ik het dan belangrijk om andere goud tinten in mijn outfit te verwerken. Maar dat zul je ook zien bij de outfits hieronder.

Gouden oorbellen
Gouden oorbellen

Dit zijn het tweede paar gouden oorbellen die ik heb ontvangen. Dit zijn de zogenoemde doortrekoorbellen en zijn ook gemaakt van 14-karaat goud. De oorbellen bevatten daarnaast ook een zirkonia steentje van ongeveer 4 mm groot.

De oorbellen zijn opnieuw echt prachtig en ongeveer even lang als de andere oorbellen. Het nadeel aan deze oorbellen is alleen wel dat het geen sluiting heeft aan de achterkant. Zo blijven de oorbellen soms hangen in mijn haar, waardoor ik ze vervolgens er per ongeluk uittrek. Het zou natuurlijk zonde zijn om deze prachtige oorbellen kwijt te raken.

Zo zien de oorbellen eruit. Beiden zijn ze ongeveer dezelfde lengte en deze lengte is echt perfect; niet te lang of te kort. Wel mis ik zoals ik al zei de sluiting bij de oorbellen links. Dit zie je ook duidelijk op de foto. Wel passen ze beiden echt prachtig bij verschillende outfits.

Dit zijn de twee outfits die ik droeg tijdens het dragen van de oorbellen. Ik combineer ze, zoals je kan zien, met verschillende goud tinten. Mijn laarsjes bevatten gouden gespjes die terugkomen in de oorbellen. Ook vind ik de blazer erg goed staan bij de oorbellen, omdat de kleur hier ook terug in komt. De zonnebril die ik draag bevat ook goud tinten, waardoor dit weer opnieuw terugkomt.

Lees tip: Zomer outfits voor wisselvallig weer

Het mooiste is dan ook om gouden oorbellen te combineren met andere gouden items, zoals schoenen, andere accessoires of tassen. Natuurlijk hoef je daarvoor niet gouden schoenen te dragen, maar slechts kleine details kunnen je outfit prachtig maken.

Hoe combineer jij vaak gouden oorbellen? En wat vind jij van deze oorbellen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.