Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Geschreven door Celine Klooster

11 augustus 2020

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze blog.

Gouden oorbellen combineren

Gouden oorbellen

Als eerste deze prachtige staafjes oorbellen. De oorbellen zijn gemaakt van 14-karaat goud en door de minimale vorm van de staafjes past het echt bij elke outfit. De oorbellen hebben een dopje aan de achterkant, waardoor je ze ook niet makkelijk kan kwijtraken.

Het fijne aan deze oorbellen is dus dat je ze erg makkelijk kan combineren. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze misstaan bij een outfit. Wel vind ik het dan belangrijk om andere goud tinten in mijn outfit te verwerken. Maar dat zul je ook zien bij de outfits hieronder.

Gouden oorbellen
Gouden oorbellen

Dit zijn het tweede paar gouden oorbellen die ik heb ontvangen. Dit zijn de zogenoemde doortrekoorbellen en zijn ook gemaakt van 14-karaat goud. De oorbellen bevatten daarnaast ook een zirkonia steentje van ongeveer 4 mm groot.

De oorbellen zijn opnieuw echt prachtig en ongeveer even lang als de andere oorbellen. Het nadeel aan deze oorbellen is alleen wel dat het geen sluiting heeft aan de achterkant. Zo blijven de oorbellen soms hangen in mijn haar, waardoor ik ze vervolgens er per ongeluk uittrek. Het zou natuurlijk zonde zijn om deze prachtige oorbellen kwijt te raken.

Zo zien de oorbellen eruit. Beiden zijn ze ongeveer dezelfde lengte en deze lengte is echt perfect; niet te lang of te kort. Wel mis ik zoals ik al zei de sluiting bij de oorbellen links. Dit zie je ook duidelijk op de foto. Wel passen ze beiden echt prachtig bij verschillende outfits.

Dit zijn de twee outfits die ik droeg tijdens het dragen van de oorbellen. Ik combineer ze, zoals je kan zien, met verschillende goud tinten. Mijn laarsjes bevatten gouden gespjes die terugkomen in de oorbellen. Ook vind ik de blazer erg goed staan bij de oorbellen, omdat de kleur hier ook terug in komt. De zonnebril die ik draag bevat ook goud tinten, waardoor dit weer opnieuw terugkomt.

Lees tip: Zomer outfits voor wisselvallig weer

Het mooiste is dan ook om gouden oorbellen te combineren met andere gouden items, zoals schoenen, andere accessoires of tassen. Natuurlijk hoef je daarvoor niet gouden schoenen te dragen, maar slechts kleine details kunnen je outfit prachtig maken.

Hoe combineer jij vaak gouden oorbellen? En wat vind jij van deze oorbellen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.