Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Goodiebox Juni | Zomerse producten
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

18 juni 2018

Van verrassingen houd ik altijd. Toen ik deze box plotseling van de pakketbezorger kreeg, werd ik al helemaal enthousiast. De nieuwe Goodiebox Juni vol met leuke beauty producten werd namelijk bezorgd. De Goodiebox Juni is geweldig om nieuwe producten te ontdekken, die ik niet zomaar zou kopen. Benieuwd wat er deze keer in deze box zit? Lees dan deze blog.

Goodiebox Juni

Goodiebox Juni

In deze Goodiebox zaten vijf producten. De thema van deze box is “Summer Bucket List”. Eerlijk gezegd zie ik niet helemaal dit thema in deze box terug komen. Ik zou dan meer denken aan verfrissende producten.

Comme Deux Face Mask

Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuw masker in een tube. Ik vind het altijd zo onhandig om maskers te hebben die vervolgens niet hersluitbaar zijn. Meestal drogen deze maskers dan direct uit en dat is natuurlijk erg onhandig. Over dit masker komt binnenkort een review online.

Wat Goodiebox zegt over dit product:

Maak als eerste in Nederland kennis met de skincare van Comme Deux! Alle maskers zijn parfumvrij, vegan friendly en geschikt voor elk huidtype. Met behulp van je Beauty Profiel wisten we wel dat deze kleur masker het meest geschikt is voor jouw huid! Het geeft je intense hydratie en laat je huid stralen. Breng lekker dik aan op je gezicht en laat het 15 minuten zijn magie doen. Was het eraf met een nat en warm washandje en tadaa: je huid viert zijn eigen zomerfeestje!

Hand mask

Dit hand masker komt ook zeker van pas als ik wat drogere handen heb. Het zijn handschoentjes die je voor 20 minuten aan kan doen om vervolgens zijde zachte handen te krijgen.

Wat Goodiebox zegt over dit product:

Bergbeklimmen, cocktails shaken, dansen met je geliefde, de kleine van de glijbaan opvangen en stokbroodjes snijden. Je gaat je handen veel gebruiken deze zomer! Dus geef ze ook de liefde die ze verdienen. Dit Hand Sheet Masker van Miqura geeft je in 15 – 20 minuten weer poezelige handjes. De handschoentjes zijn doordrenkt met een serum wat je huid voedt, hydrateert en de huidcellen vernieuwd. Zo kun je vol trots je handen in de lucht gooien op het volgende festival!

Blush

Deze blush komt ook zeker goed van pas. De blush heeft een kleine shimmer, wat ik echt heel mooi vind. Wel ruikt de blush heel sterk, dus er zit zeker een hoop parfum in. Hierdoor ben ik een beetje bang om de blush te gebruiken, omdat mijn huid soms heel sterk op dit soort producten kan reageren.

Wat Goodiebox zegt over dit product:

Een beetje kleur op je wangen geeft je onmiddellijk een gezonde gloed alsof je uren in de buitenlucht geweest bent. Dus ben je in een bucket list rush, all you need is een beetje blush! Dit product van Paese bevat naast een prachtige kleur ook argan olie, vitamine A, C en E. Vol antioxidanten zorgt dit voor de juiste vochtbalans en vernieuwing van de huid. Skincare én een verleidelijke blos ineen, love it!

Lees tip: Goodiebox unboxing | Een beautybox voor een laag prijsje

Mascara

Een mascara is een product die altijd handig is. De verpakking van deze mascara is echt al geweldig en ik zal hem alleen al kopen voor de verpakking. Ik heb de mascara nog niet uitgeprobeerd, maar deze ga ik binnenkort zeker uitproberen.

Wat Goodiebox zegt over deze mascara:

Ga jij ook de deur niet uit zonder een laagje mascara op je wimpers? Heel veel meer oog make-up heb je ook niet nodig in de zomer. Teeez Cosmetics zorgt ervoor dat jij je de rest van de dag niet meer druk hoeft te maken om die speelse blik. Deze mascara is dankzij zijdeproteïnen super zacht voor je wimpers en long lasting. Dus als je zomerse avontuur tot diep in de nacht duurt, zit je ook helemaal goed!

Mesauda lipstick

Met deze lipstick ben ik het minst blij. Ze kunnen beter een mooie nude in de box doen, die bijna bij elke huidskleur past, in plaats van een felle neon kleur die eigenlijk bij niemand past. Over deze kleur ben ik dus totaal niet enthousiast en zou ik niet dragen. Deze lipstick komt dus waarschijnlijk terecht in een laadje van make-up producten die ik nooit gebruik.

Wat Goodiebox zegt over dit product:

In een handomdraai die vrolijke pop of color toevoegen aan je look-of-the-day? Deze hot pink of coole rode lipstick van het Italiaanse merk Mesauda laten je lippen knallen. Echte eyecatchers en dus kun je de rest van je make-up rustig houden voor de ultieme zomerse look. Kijk snel met welke kleur jij deze zomer de straten, parken en stranden onveilig gaat maken.

Wat vind jij van de producten die in de Goodiebox juni zitten?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.