Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Goodiebox Back To The Roots | Review
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

28 maart 2019

Het is weer een nieuwe maand en dat betekent dat er weer een nieuwe Goodiebox in mijn mailbox is beland! Dit keer heb ik de Goodiebox Back To The Roots ontvangen. Benieuwd wat er deze keer in de box zit? Lees dan deze blog.

Goodiebox Back To The Roots

Goodiebox Back To The Roots

Deze lipstick heeft echt een prachtige kleur en ik kan niet wachten om hem uit te proberen! Dit is echt een kleur die perfect is voor een gala, dus over deze lipstick komt snel een review online!

Wat Goodiebox zegt over deze lipstick:

Deze Relentless Matte Lip Crayon dekt je lippen met een ongelofelijke romige textuur en geeft een ultra-matte finish met een long lasting effect. Jij bepaalt de intensiteit. Breng hem licht aan voor een neutrale look of ga all the way door hem powerful aan te zetten. Het resultaat: Relentless Matte Lip Crayon + jij = onafscheidelijk.

Deze lipstick kost 19 euro.

Goodiebox Back To The Roots

Iemand kan nooit genoeg conditioners uitproberen haha! Deze conditioner ruikt echt heerlijk en hij is dan ook perfect voor droog haar. Naobay belooft veel goeds met deze conditioner, dus ik ben erg benieuwd!

Wat Goodiebox zegt over deze conditioner: 

Voor het allerzachtste haar en dat geluksmoment voor jezelf laat je deze conditioner extra lang inwerken. Dat kn jij, terwijl de natuurlijke, biologische ingrediënten hun werk doen, me-time nemen om even terug te gaan naar jouw roots. Ervaar na het uitwassen dat extra geluksmomentje van ultiem zacht haar.

Dit product kost 12 euro.

Goodiebox Back To The RootsGoodiebox Back To The Roots

Ik houd echt van face mists en ik gebruik ze dan ook elke dag. Ik was dan ook erg blij om deze face mist in de Goodiebox te zien en ik had hem dan ook meteen uitgeprobeerd. Jammer genoeg bevat deze face mist echt hartstikke veel parfum. Toen ik hem op mijn gezicht spoot, rook ik meteen een walm van parfum en daar ben ik echt geen fan van. Deze face mist ga ik dus gewoon als parfum gebruiken haha!

Wat Goodiebox zegt over deze face mist: 

Nu de zon zich weer vaker laat zien is deze gezichtsspray van Unani je go to. Er zitten natuurlijke antioxidanten in verwerkt die je gezicht reinigen, beschermen, verzachten en opnieuw laten stralen. Precies de verfrissing en bescherming waar je huid om vraagt tijdens deze seizoenswisseling. Can we get a big YAY voor deze spray?

Deze spray kost 17 euro.

Goodiebox Back To The Roots Goodiebox Back To The Roots

Toen ik in mijn Instagram stories deze Goodiebox unboxing deelde, kreeg ik meteen een hoop berichtjes over deze cleanser. Deze cleanser van Rituals is volgens veel mensen echt geweldig en ik ben dan ook heel erg benieuwd!

Lees tip: Powered By Goodiebox | Is het het geld waard?

Wat Goodiebox zegt over dit product: 

Over feestjes gesproken! Deze zeepvrije reinigingsschuim met heilige lotus is een feest op zichzelf. Het verwijdert niet alleen onzuiverheden en make-up, maar beschermt je gezicht ook tegen vervuilended invloeden van buitenaf. Het geeft je huid een fris en gehydrateerd gevoel, net alsof ze weer even terug gaat naar haar jonge jaren.

Dit product kost 12.50 voor 125 ml.

Goodiebox Back To The Roots Goodiebox Back To The Roots

Dit is alweer het laatste product van deze Goodiebox, maar ik ben hier wel heel erg enthousiast over. Dit is een groei serum voor je wimpers en deze ga ik dan ook vanaf vandaag elke dag uitproberen. Hij belooft dat je binnen twee weken resultaat te zien krijgt, dus over twee weken zal ik meteen een review over dit groei serum online zetten. Ik ben benieuwd!

Wat Goodiebox zegt over dit serum: 

Zoals de naam al doet vermoeden, stimuleert dit serum de haargroei. Laat dit wondermiddel ‘s nachts inwerken of gebruik het overdag onder je mascara. Je kunt dit groeiserum zelfs op je wenkbrauwen aanbrengen. Na twee weken is het verschil al zichtbaar.

Deze Goodiebox kost 20 euro en heeft een waarde van 82 euro. Zeker het geld waard dus!

Hoe lijkt jou de Goodiebox Back To The Roots?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.