Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Goedkope producten van Action | Scrubs & meer
2 Comments

Written by Celine

4 oktober 2017

Huidverzorging producten zijn toch echt een van mijn favoriete producten naast makeup. Ook zijn budget producten een van mijn favorieten. Vandaag test ik een aantal budget huidverzorging producten voor jullie. Benieuwd naar deze nieuwe goedkope producten van Action? Check dan dit artikel.

Goedkope producten van Action

Goedkope producten van Action

Meestal heb ik bij producten niet echt een eerste indruk. Bij deze producten had ik dat wel. De producten zijn namelijk heel erg kleurrijk en ze ruiken echt heerlijk. Toen ik het pakketje opende, kwam de geur mij al tegen moet en dat heb ik niet vaak.

Shower gel

Goedkope producten Action

Deze shower gel schuimt niet heel erg. Dat vind ik eerlijk gezegd wel jammer, want hij ruikt echt heerlijk. Nu ik dit typ ruiken mijn handen er nog steeds naar en de geur blijkt zeker een tijdje op mijn huid zitten. Deze shower gel kost €1.30

Body scrub gel

Goedkope producten Action

Scrubs zijn toch wel een van mijn favoriete huidverzorging producten. Deze scrub heeft me echt blij verrast. Toen ik deze scrub gebruikte onder de douche, kwam er een mosterd gele substantie met zwarte balletjes uit deze verpakking. Ik had echt verwacht dat het gewoon een doorzichtige scrub was, maar dat is dus helemaal niet het geval. Ik heb deze scrub gebruikt bij mijn schouders, omdat ik daar vaak droge huid hebt. Mijn huid voelt nu veel zachter aan en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

Honey body scrub

Dit is toch echt mijn favoriete product van deze collectie. Ik had stiekem gehoopt dat deze geur ook verkrijgbaar zou zijn in een body butter, maar dat is niet het geval. Toch ruikt deze scrub echt heerlijk en blijft de geur heel lang hangen. Daarnaast werkt deze scrub ook erg goed. Mijn huid is weer zijde zacht, terwijl ik normaal een erg droge huid heb. Deze scrub kost €2.50.

Deze scrub liet me wel even lachen. De textuur van deze scrub lijkt namelijk heel erg op de nep sneeuw die ik een tijdje geleden heb uitgeprobeerd. Toch brengt deze textuur heel makkelijk aan op de huid. Je hebt namelijk geen water nodig om de scrub aan te brengen en dat vind ik erg fijn.

Coconut body butter

Ik houd van body butters. Ik gebruik body butters als bodylotion voor op mijn lichaam en soms ook als handcreme. Deze body butter ruikt heel erg naar kokosnoot. Eerst vond ik het geen fijne geur, maar nu ik er aan gewend raak begin ik steeds meer van deze geur te houden. Ook deze body butter maakt mijn huid zijde zacht. Deze body butter kost €2.50

Face & hair mask

Daarnaast heb ik nog twee maskertjes gekregen. Een masker voor de droge huid en een masker voor droog en beschadigd haar. Producten die echt perfect bij mij passen. Het masker heb ik zonet uitgetest en ik kan helaas niet zeggen dat mijn huid erop is vooruit gegaan. Mijn huid voelt nog steeds erg trekkerig en dat verwacht ik toch niet van een masker. Het haarmasker heb ik helaas nog niet uitgetest, maar volg mijn Instagram voor een kleine review van dit haarmasker.

Ik ben oprecht verbaasd over al deze producten. Ik had niet verwacht dat zulke goedkope producten een goed effect zouden hebben op mijn huid. Deze producten zijn allemaal te koop bij de Action.

Hoe lijken jou deze goedkope producten van Action?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

2 Reacties

  1. Jessica J.

    Wat een vrolijke verpakkinkjes! Die scrub klinkt heerlijk. Ik hou van de geur van honing!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.