Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Goedkope producten van Action | Scrubs & meer

Geschreven door Celine Klooster

4 oktober 2017

Huidverzorging producten zijn toch echt een van mijn favoriete producten naast makeup. Ook zijn budget producten een van mijn favorieten. Vandaag test ik een aantal budget huidverzorging producten voor jullie. Benieuwd naar deze nieuwe goedkope producten van Action? Check dan dit artikel.

Goedkope producten van Action

Goedkope producten van Action

Meestal heb ik bij producten niet echt een eerste indruk. Bij deze producten had ik dat wel. De producten zijn namelijk heel erg kleurrijk en ze ruiken echt heerlijk. Toen ik het pakketje opende, kwam de geur mij al tegen moet en dat heb ik niet vaak.

Shower gel

Goedkope producten Action

Deze shower gel schuimt niet heel erg. Dat vind ik eerlijk gezegd wel jammer, want hij ruikt echt heerlijk. Nu ik dit typ ruiken mijn handen er nog steeds naar en de geur blijkt zeker een tijdje op mijn huid zitten. Deze shower gel kost €1.30

Body scrub gel

Goedkope producten Action

Scrubs zijn toch wel een van mijn favoriete huidverzorging producten. Deze scrub heeft me echt blij verrast. Toen ik deze scrub gebruikte onder de douche, kwam er een mosterd gele substantie met zwarte balletjes uit deze verpakking. Ik had echt verwacht dat het gewoon een doorzichtige scrub was, maar dat is dus helemaal niet het geval. Ik heb deze scrub gebruikt bij mijn schouders, omdat ik daar vaak droge huid hebt. Mijn huid voelt nu veel zachter aan en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

Honey body scrub

Dit is toch echt mijn favoriete product van deze collectie. Ik had stiekem gehoopt dat deze geur ook verkrijgbaar zou zijn in een body butter, maar dat is niet het geval. Toch ruikt deze scrub echt heerlijk en blijft de geur heel lang hangen. Daarnaast werkt deze scrub ook erg goed. Mijn huid is weer zijde zacht, terwijl ik normaal een erg droge huid heb. Deze scrub kost €2.50.

Deze scrub liet me wel even lachen. De textuur van deze scrub lijkt namelijk heel erg op de nep sneeuw die ik een tijdje geleden heb uitgeprobeerd. Toch brengt deze textuur heel makkelijk aan op de huid. Je hebt namelijk geen water nodig om de scrub aan te brengen en dat vind ik erg fijn.

Coconut body butter

Ik houd van body butters. Ik gebruik body butters als bodylotion voor op mijn lichaam en soms ook als handcreme. Deze body butter ruikt heel erg naar kokosnoot. Eerst vond ik het geen fijne geur, maar nu ik er aan gewend raak begin ik steeds meer van deze geur te houden. Ook deze body butter maakt mijn huid zijde zacht. Deze body butter kost €2.50

Face & hair mask

Daarnaast heb ik nog twee maskertjes gekregen. Een masker voor de droge huid en een masker voor droog en beschadigd haar. Producten die echt perfect bij mij passen. Het masker heb ik zonet uitgetest en ik kan helaas niet zeggen dat mijn huid erop is vooruit gegaan. Mijn huid voelt nog steeds erg trekkerig en dat verwacht ik toch niet van een masker. Het haarmasker heb ik helaas nog niet uitgetest, maar volg mijn Instagram voor een kleine review van dit haarmasker.

Ik ben oprecht verbaasd over al deze producten. Ik had niet verwacht dat zulke goedkope producten een goed effect zouden hebben op mijn huid. Deze producten zijn allemaal te koop bij de Action.

Hoe lijken jou deze goedkope producten van Action?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

2 Reacties

  1. Jessica J.

    Wat een vrolijke verpakkinkjes! Die scrub klinkt heerlijk. Ik hou van de geur van honing!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.