Follow:
Beauty Huidverzorging Reviews

Goedkope producten van Action | Scrubs & meer

Huidverzorging producten zijn toch echt een van mijn favoriete producten naast makeup. Ook zijn budget producten een van mijn favorieten. Vandaag test ik een aantal budget huidverzorging producten voor jullie. Benieuwd naar deze nieuwe goedkope producten van Action? Check dan dit artikel.

Goedkope producten van Action

Goedkope producten van Action

Meestal heb ik bij producten niet echt een eerste indruk. Bij deze producten had ik dat wel. De producten zijn namelijk heel erg kleurrijk en ze ruiken echt heerlijk. Toen ik het pakketje opende, kwam de geur mij al tegen moet en dat heb ik niet vaak.

Shower gel

Goedkope producten Action

Deze shower gel schuimt niet heel erg. Dat vind ik eerlijk gezegd wel jammer, want hij ruikt echt heerlijk. Nu ik dit typ ruiken mijn handen er nog steeds naar en de geur blijkt zeker een tijdje op mijn huid zitten. Deze shower gel kost €1.30

Body scrub gel

Goedkope producten Action

Scrubs zijn toch wel een van mijn favoriete huidverzorging producten. Deze scrub heeft me echt blij verrast. Toen ik deze scrub gebruikte onder de douche, kwam er een mosterd gele substantie met zwarte balletjes uit deze verpakking. Ik had echt verwacht dat het gewoon een doorzichtige scrub was, maar dat is dus helemaal niet het geval. Ik heb deze scrub gebruikt bij mijn schouders, omdat ik daar vaak droge huid hebt. Mijn huid voelt nu veel zachter aan en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

Honey body scrub

Dit is toch echt mijn favoriete product van deze collectie. Ik had stiekem gehoopt dat deze geur ook verkrijgbaar zou zijn in een body butter, maar dat is niet het geval. Toch ruikt deze scrub echt heerlijk en blijft de geur heel lang hangen. Daarnaast werkt deze scrub ook erg goed. Mijn huid is weer zijde zacht, terwijl ik normaal een erg droge huid heb. Deze scrub kost €2.50.

Deze scrub liet me wel even lachen. De textuur van deze scrub lijkt namelijk heel erg op de nep sneeuw die ik een tijdje geleden heb uitgeprobeerd. Toch brengt deze textuur heel makkelijk aan op de huid. Je hebt namelijk geen water nodig om de scrub aan te brengen en dat vind ik erg fijn.

Coconut body butter

Ik houd van body butters. Ik gebruik body butters als bodylotion voor op mijn lichaam en soms ook als handcreme. Deze body butter ruikt heel erg naar kokosnoot. Eerst vond ik het geen fijne geur, maar nu ik er aan gewend raak begin ik steeds meer van deze geur te houden. Ook deze body butter maakt mijn huid zijde zacht. Deze body butter kost €2.50

Face & hair mask

Daarnaast heb ik nog twee maskertjes gekregen. Een masker voor de droge huid en een masker voor droog en beschadigd haar. Producten die echt perfect bij mij passen. Het masker heb ik zonet uitgetest en ik kan helaas niet zeggen dat mijn huid erop is vooruit gegaan. Mijn huid voelt nog steeds erg trekkerig en dat verwacht ik toch niet van een masker. Het haarmasker heb ik helaas nog niet uitgetest, maar volg mijn Instagram voor een kleine review van dit haarmasker.

Ik ben oprecht verbaasd over al deze producten. Ik had niet verwacht dat zulke goedkope producten een goed effect zouden hebben op mijn huid. Deze producten zijn allemaal te koop bij de Action.

Hoe lijken jou deze goedkope producten van Action?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Jessica J.

  Wat een vrolijke verpakkinkjes! Die scrub klinkt heerlijk. Ik hou van de geur van honing!

  4 oktober 2017 at 16:40
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  HNTM talk | Shocking! Een naakt shoot?!

  De leukste aflevering van Holland's Next Top Model is toch wel de naakt shoot. Drama, spanningen en nerveuze gezichten zijn...

  Sluiten