Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Goedkope producten met veel pigment
7 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

22 februari 2017

Colourpop is mijn favoriete make-up merk aller tijden. Goedkope producten, prachtige kwaliteit en ze brengen bijna elke week weer nieuwe producten uit. Colourpop heeft voor ieder wat wils. Ik houd van rustige kleuren, maar als je van felle kleuren houdt, dan heeft Colourpop ook genoeg. Benieuwd wat ik deze keer heb gekocht?

 Party time & Sequin

 

Helaas valt Sequin een beetje tegen. Ik had verwacht dat Sequin veel rozer was. Helaas valt hij erg oranje uit. Ik denk dat ik hem ga mixen met Fairfax, mijn bruine nude kleur. Dan wordt hij wat minder oranje en hopelijk wat meer roze. Voor de zomer is dit wel een erg mooi kleurtje.

Ik gebruik eigenlijk alleen maar bruine nudes, maar toch wilde ik dit kleurtje proberen. Ik hoorde dat deze paarse kleur een beetje een blauwe ondertoon heeft en dat vind ik erg mooi.

Eigenlijk wist ik wel zeker dat ik deze twee oogschaduwen niet met elkaar kon mixen. Jammer natuurlijk, maar ik heb wel andere oogschaduwen van Colourpop die ik met deze oogschaduwen kan mixen. Sequin kan ik bijvoorbeeld erg goed mixen met Fairfax en Party time kan ik erg goed mixen met Koosh.

Zijn de swatches niet hartstikke mooi? De bovenste swatch is van mijn nieuwe lippie stix, Kiddo. De middelste swatch is natuurlijk Sequin en de onderste swatch is Party time. Sequin ziet er nog redelijk roze uit, maar op mijn ogen valt hij echt oranje uit. Helaas.

Kiddo

Ik had heel veel goede verhalen gehoord over Kiddo. Deze is helaas uit het assortiment gehaald en hij was echt binnen no-time uitverkocht. Ik besloot een gokje te wagen en kocht dus een van de laatste exemplaren van Kiddo. Deze lipstick ruikt echt naar snoep. Ik deed hem op en ik had het idee alsof ik een suikerspin at.

De kleur is wel echt super mooi, maar hij is helaas niet matte. Hij gaat dus redelijk snel van mijn lippen af. Deze lippie stix is wel perfect voor dagen wanneer je niet veel make-up draagt.

Op deze foto zien jullie Party time met Koosh. Koosh is echt een van mijn favoriete oogschaduwen en met party time gaat hij erg goed samen. Het lijkt een beetje op een soort van galaxy look.

Wat vind jij van deze producten?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

7 Reacties

  1. swati sharma

    i haven’t tried colorpop shadows and I really want to try them…..Love their liquid lipsticks..

    Antwoord
  2. Jess

    I LOVE CoulourPop too! They’re eyeshawdows are life Such a great article. Thank you for sharing babe Slits of positive vibes your way✨

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.