Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Goedkope producten met veel pigment
7 Comments

Written by Celine

22 februari 2017

Colourpop is mijn favoriete make-up merk aller tijden. Goedkope producten, prachtige kwaliteit en ze brengen bijna elke week weer nieuwe producten uit. Colourpop heeft voor ieder wat wils. Ik houd van rustige kleuren, maar als je van felle kleuren houdt, dan heeft Colourpop ook genoeg. Benieuwd wat ik deze keer heb gekocht?

 Party time & Sequin

 

Helaas valt Sequin een beetje tegen. Ik had verwacht dat Sequin veel rozer was. Helaas valt hij erg oranje uit. Ik denk dat ik hem ga mixen met Fairfax, mijn bruine nude kleur. Dan wordt hij wat minder oranje en hopelijk wat meer roze. Voor de zomer is dit wel een erg mooi kleurtje.

Ik gebruik eigenlijk alleen maar bruine nudes, maar toch wilde ik dit kleurtje proberen. Ik hoorde dat deze paarse kleur een beetje een blauwe ondertoon heeft en dat vind ik erg mooi.

Eigenlijk wist ik wel zeker dat ik deze twee oogschaduwen niet met elkaar kon mixen. Jammer natuurlijk, maar ik heb wel andere oogschaduwen van Colourpop die ik met deze oogschaduwen kan mixen. Sequin kan ik bijvoorbeeld erg goed mixen met Fairfax en Party time kan ik erg goed mixen met Koosh.

Zijn de swatches niet hartstikke mooi? De bovenste swatch is van mijn nieuwe lippie stix, Kiddo. De middelste swatch is natuurlijk Sequin en de onderste swatch is Party time. Sequin ziet er nog redelijk roze uit, maar op mijn ogen valt hij echt oranje uit. Helaas.

Kiddo

Ik had heel veel goede verhalen gehoord over Kiddo. Deze is helaas uit het assortiment gehaald en hij was echt binnen no-time uitverkocht. Ik besloot een gokje te wagen en kocht dus een van de laatste exemplaren van Kiddo. Deze lipstick ruikt echt naar snoep. Ik deed hem op en ik had het idee alsof ik een suikerspin at.

De kleur is wel echt super mooi, maar hij is helaas niet matte. Hij gaat dus redelijk snel van mijn lippen af. Deze lippie stix is wel perfect voor dagen wanneer je niet veel make-up draagt.

Op deze foto zien jullie Party time met Koosh. Koosh is echt een van mijn favoriete oogschaduwen en met party time gaat hij erg goed samen. Het lijkt een beetje op een soort van galaxy look.

Wat vind jij van deze producten?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

7 Reacties

  1. swati sharma

    i haven’t tried colorpop shadows and I really want to try them…..Love their liquid lipsticks..

    Antwoord
  2. Jess

    I LOVE CoulourPop too! They’re eyeshawdows are life Such a great article. Thank you for sharing babe Slits of positive vibes your way✨

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.