Follow:
Beauty Reviews

Goedkope producten met veel pigment

Colourpop is mijn favoriete make-up merk aller tijden. Goedkope producten, prachtige kwaliteit en ze brengen bijna elke week weer nieuwe producten uit. Colourpop heeft voor ieder wat wils. Ik houd van rustige kleuren, maar als je van felle kleuren houdt, dan heeft Colourpop ook genoeg. Benieuwd wat ik deze keer heb gekocht?

 Party time & Sequin

 

Helaas valt Sequin een beetje tegen. Ik had verwacht dat Sequin veel rozer was. Helaas valt hij erg oranje uit. Ik denk dat ik hem ga mixen met Fairfax, mijn bruine nude kleur. Dan wordt hij wat minder oranje en hopelijk wat meer roze. Voor de zomer is dit wel een erg mooi kleurtje.

Ik gebruik eigenlijk alleen maar bruine nudes, maar toch wilde ik dit kleurtje proberen. Ik hoorde dat deze paarse kleur een beetje een blauwe ondertoon heeft en dat vind ik erg mooi.

Eigenlijk wist ik wel zeker dat ik deze twee oogschaduwen niet met elkaar kon mixen. Jammer natuurlijk, maar ik heb wel andere oogschaduwen van Colourpop die ik met deze oogschaduwen kan mixen. Sequin kan ik bijvoorbeeld erg goed mixen met Fairfax en Party time kan ik erg goed mixen met Koosh.

Zijn de swatches niet hartstikke mooi? De bovenste swatch is van mijn nieuwe lippie stix, Kiddo. De middelste swatch is natuurlijk Sequin en de onderste swatch is Party time. Sequin ziet er nog redelijk roze uit, maar op mijn ogen valt hij echt oranje uit. Helaas.

Kiddo

Ik had heel veel goede verhalen gehoord over Kiddo. Deze is helaas uit het assortiment gehaald en hij was echt binnen no-time uitverkocht. Ik besloot een gokje te wagen en kocht dus een van de laatste exemplaren van Kiddo. Deze lipstick ruikt echt naar snoep. Ik deed hem op en ik had het idee alsof ik een suikerspin at.

De kleur is wel echt super mooi, maar hij is helaas niet matte. Hij gaat dus redelijk snel van mijn lippen af. Deze lippie stix is wel perfect voor dagen wanneer je niet veel make-up draagt.

Op deze foto zien jullie Party time met Koosh. Koosh is echt een van mijn favoriete oogschaduwen en met party time gaat hij erg goed samen. Het lijkt een beetje op een soort van galaxy look.

Wat vind jij van deze producten?

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Come-Moda

  Ziet er goed uit!

  22 februari 2017 at 16:05
 • Reply Jouvence

  Mooi, ziet er goed uit. xx

  22 februari 2017 at 19:35
 • Reply swati sharma

  i haven’t tried colorpop shadows and I really want to try them…..Love their liquid lipsticks..

  23 februari 2017 at 18:46
 • Reply Jess

  I LOVE CoulourPop too! They’re eyeshawdows are life Such a great article. Thank you for sharing babe Slits of positive vibes your way✨

  2 april 2017 at 20:15
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Een brief naar mijn oudere ik

  Beste ik, Ik ben nu zeventien jaar oud en heb hartstikke veel dromen en plannen. Ik ben hartstikke benieuwd hoe...

  Sluiten