Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Goedkope producten met veel pigment

Geschreven door Celine

22 februari 2017

Colourpop is mijn favoriete make-up merk aller tijden. Goedkope producten, prachtige kwaliteit en ze brengen bijna elke week weer nieuwe producten uit. Colourpop heeft voor ieder wat wils. Ik houd van rustige kleuren, maar als je van felle kleuren houdt, dan heeft Colourpop ook genoeg. Benieuwd wat ik deze keer heb gekocht?

 Party time & Sequin

 

Helaas valt Sequin een beetje tegen. Ik had verwacht dat Sequin veel rozer was. Helaas valt hij erg oranje uit. Ik denk dat ik hem ga mixen met Fairfax, mijn bruine nude kleur. Dan wordt hij wat minder oranje en hopelijk wat meer roze. Voor de zomer is dit wel een erg mooi kleurtje.

Ik gebruik eigenlijk alleen maar bruine nudes, maar toch wilde ik dit kleurtje proberen. Ik hoorde dat deze paarse kleur een beetje een blauwe ondertoon heeft en dat vind ik erg mooi.

Eigenlijk wist ik wel zeker dat ik deze twee oogschaduwen niet met elkaar kon mixen. Jammer natuurlijk, maar ik heb wel andere oogschaduwen van Colourpop die ik met deze oogschaduwen kan mixen. Sequin kan ik bijvoorbeeld erg goed mixen met Fairfax en Party time kan ik erg goed mixen met Koosh.

Zijn de swatches niet hartstikke mooi? De bovenste swatch is van mijn nieuwe lippie stix, Kiddo. De middelste swatch is natuurlijk Sequin en de onderste swatch is Party time. Sequin ziet er nog redelijk roze uit, maar op mijn ogen valt hij echt oranje uit. Helaas.

Kiddo

Ik had heel veel goede verhalen gehoord over Kiddo. Deze is helaas uit het assortiment gehaald en hij was echt binnen no-time uitverkocht. Ik besloot een gokje te wagen en kocht dus een van de laatste exemplaren van Kiddo. Deze lipstick ruikt echt naar snoep. Ik deed hem op en ik had het idee alsof ik een suikerspin at.

De kleur is wel echt super mooi, maar hij is helaas niet matte. Hij gaat dus redelijk snel van mijn lippen af. Deze lippie stix is wel perfect voor dagen wanneer je niet veel make-up draagt.

Op deze foto zien jullie Party time met Koosh. Koosh is echt een van mijn favoriete oogschaduwen en met party time gaat hij erg goed samen. Het lijkt een beetje op een soort van galaxy look.

Wat vind jij van deze producten?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

7 Reacties

  1. swati sharma

    i haven’t tried colorpop shadows and I really want to try them…..Love their liquid lipsticks..

    Antwoord
  2. Jess

    I LOVE CoulourPop too! They’re eyeshawdows are life Such a great article. Thank you for sharing babe Slits of positive vibes your way✨

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.