Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Goedkope Natural Collection Bronzer | Foto’s, swatches en meer
7 Comments

Written by Celine

7 september 2016

Toen ik naar de Boots in Engeland ging, kwam ik deze bronzer tegen. Eerst had ik alleen een Cover-up stick gekocht, maar later ook deze bronzer. Ik las op internet dat dit merk voor hun gevoel was bedoeld voor tieners die graag willen beginnen met make-up. Ook las ik dat er niet veel pigment in de producten zat, maar is dit ook echt waar? Alle producten van Natural Collection zijn maar twee pond, dus het is zeker het proberen waard.

De verpakking

Natural Collection Bronzer

Twee pond?! Hallo, dat is toch helemaal niets! Hiervoor kreeg je een hele bronzer voor! Is deze de twee pond waard of is dit nog steeds weggegooid geld? Oké, laten we eerlijk zijn, de verpakking ziet er wel heel goedkoop uit. Ik ken ook heel veel budget merken, waar de verpakking er wel geweldig uit ziet. Zoals ik al schreef in het artikel over de Collection Palette, wordt ik helemaal gek van de plakband die op mijn verpakking zit. Hoe goedkoop het product ook mag zijn, ik wil nog steeds geen plakband resten op mijn verpakkingen. Ik kan mij hier zo aan irriteren.. Hoe moeilijk kan het zijn om normale plakband op een verpakking te plakken. De verpakking is toch wel een nadeel, maar als de bronzer goed is dan heb ik er wel vrede mee.

De bronzer

bronzer

De bronzer heeft niet de beste pigment en daar ben ik eigenlijk wel blij mee. Als een bronzer een geweldige pigment heeft, dan is de bronzer meestal te donker voor mijn huid. Ik heb een lichte huid en dan kan ik niet anders doen dan make-up producten lichter maken. Meestal moet ik een te donkere foundation mixen met een te lichte (en die is juist niet te vinden!). Het enige probleem is, een bronzer kun je niet lichter maken. Tenminste dat is erg moeilijk. Ook is de bronzer erg makkelijk aan te brengen op je huid. Ik ben niet de handigste met make-up, tenminste niet met bronzer of highlighter. Ja, bijzonder hé, een beauty blogger die slecht is in het aanbrengen van bronzer of highlighter.. Bij deze bronzer hoef je je niet zorgen te maken om teveel bronzer op een plek of een te donkere kleur bronzer.

Ingrediënten

“Geef me een goeie reden om plakband te haten”. Nou, ik was dus van plan om hieronder de ingrediënten te schrijven, maar de plakband heeft de ingrediënten vermoord. Er is hier helemaal niets van over. Ik ga dus maar opzoek naar de ingrediënten op de site van Boots. Wat ik wel alvast kan vertellen, deze bronzer is parfum vrij!

Talc, Paraffinum liquidnum, Calcium stearate, Dimethicone, PTFE, Stearic acid [+/- Mica, CI 77491, CI 77891, CI 77499, CI  77492]

De bronzer op mijn huid

look

“Casual sitting on the floor”. Het maken van een foto met de bronzer op, is moeilijker dan ik dacht. Ik moest hier precies de juiste lichtval voor vinden en daarom ging ik maar op de grond zitten. Als ik voor het raam zit, dan lijk ik net een geest en als ik mij omdraai dan lijk ik net alsof ik met mijn gezicht in de verkeerde kleur bronzer ben gevallen. Zoals je op de foto kunt zien, is de bronzer een perfecte kleur. Hij valt niet te veel op, maar geeft net dat kleine beetje kleur wat ik nodig heb.

Samengevat is dit een erg goeie bronzer, vooral voor de lichte huid. Wat dacht je van die geweldige prijs? Ongeveer 2.40 euro voor een bronzer, vind ik echt een koopie. Het enige nadeel van deze bronzer is de verpakking, maar dat kunnen we wel door de vingers zien toch?
signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

7 Reacties

 1. Jona

  It is perfect time to make some plans for the future and it is time
  to be happy. I’ve read this post and if I
  could I desire to suggest you few interesting things or tips.
  Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I desire to read more things about it!

  Antwoord
 2. Bea

  Hello, just wanted to tell you, I loved this blog post. It was helpful.
  Keep on posting!

  Antwoord
 3. australia travel guide

  Your method of explaining all in this paragraph is actually
  good, every one be capable of effortlessly be aware of
  it, Thanks a lot.

  Antwoord
 4. Sheryl

  When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a
  comment is added I get four emails with
  the same comment. Is there any way you can remove people from that service?
  Thanks!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.