Follow:
Beauty Make-up Reviews

Goedkope Natural Collection Bronzer | Foto’s, swatches en meer

Toen ik naar de Boots in Engeland ging, kwam ik deze bronzer tegen. Eerst had ik alleen een Cover-up stick gekocht, maar later ook deze bronzer. Ik las op internet dat dit merk voor hun gevoel was bedoeld voor tieners die graag willen beginnen met make-up. Ook las ik dat er niet veel pigment in de producten zat, maar is dit ook echt waar? Alle producten van Natural Collection zijn maar twee pond, dus het is zeker het proberen waard.

De verpakking

Natural Collection Bronzer

Twee pond?! Hallo, dat is toch helemaal niets! Hiervoor kreeg je een hele bronzer voor! Is deze de twee pond waard of is dit nog steeds weggegooid geld? Oké, laten we eerlijk zijn, de verpakking ziet er wel heel goedkoop uit. Ik ken ook heel veel budget merken, waar de verpakking er wel geweldig uit ziet. Zoals ik al schreef in het artikel over de Collection Palette, wordt ik helemaal gek van de plakband die op mijn verpakking zit. Hoe goedkoop het product ook mag zijn, ik wil nog steeds geen plakband resten op mijn verpakkingen. Ik kan mij hier zo aan irriteren.. Hoe moeilijk kan het zijn om normale plakband op een verpakking te plakken. De verpakking is toch wel een nadeel, maar als de bronzer goed is dan heb ik er wel vrede mee.

De bronzer

bronzer

De bronzer heeft niet de beste pigment en daar ben ik eigenlijk wel blij mee. Als een bronzer een geweldige pigment heeft, dan is de bronzer meestal te donker voor mijn huid. Ik heb een lichte huid en dan kan ik niet anders doen dan make-up producten lichter maken. Meestal moet ik een te donkere foundation mixen met een te lichte (en die is juist niet te vinden!). Het enige probleem is, een bronzer kun je niet lichter maken. Tenminste dat is erg moeilijk. Ook is de bronzer erg makkelijk aan te brengen op je huid. Ik ben niet de handigste met make-up, tenminste niet met bronzer of highlighter. Ja, bijzonder hé, een beauty blogger die slecht is in het aanbrengen van bronzer of highlighter.. Bij deze bronzer hoef je je niet zorgen te maken om teveel bronzer op een plek of een te donkere kleur bronzer.

Ingrediënten

“Geef me een goeie reden om plakband te haten”. Nou, ik was dus van plan om hieronder de ingrediënten te schrijven, maar de plakband heeft de ingrediënten vermoord. Er is hier helemaal niets van over. Ik ga dus maar opzoek naar de ingrediënten op de site van Boots. Wat ik wel alvast kan vertellen, deze bronzer is parfum vrij!

Talc, Paraffinum liquidnum, Calcium stearate, Dimethicone, PTFE, Stearic acid [+/- Mica, CI 77491, CI 77891, CI 77499, CI  77492]

De bronzer op mijn huid

look

“Casual sitting on the floor”. Het maken van een foto met de bronzer op, is moeilijker dan ik dacht. Ik moest hier precies de juiste lichtval voor vinden en daarom ging ik maar op de grond zitten. Als ik voor het raam zit, dan lijk ik net een geest en als ik mij omdraai dan lijk ik net alsof ik met mijn gezicht in de verkeerde kleur bronzer ben gevallen. Zoals je op de foto kunt zien, is de bronzer een perfecte kleur. Hij valt niet te veel op, maar geeft net dat kleine beetje kleur wat ik nodig heb.

Samengevat is dit een erg goeie bronzer, vooral voor de lichte huid. Wat dacht je van die geweldige prijs? Ongeveer 2.40 euro voor een bronzer, vind ik echt een koopie. Het enige nadeel van deze bronzer is de verpakking, maar dat kunnen we wel door de vingers zien toch?
signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Zeker een kopje!o

  7 september 2016 at 21:08
 • Reply Jona

  It is perfect time to make some plans for the future and it is time
  to be happy. I’ve read this post and if I
  could I desire to suggest you few interesting things or tips.
  Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I desire to read more things about it!

  8 september 2016 at 16:38
 • Reply Bea

  Hello, just wanted to tell you, I loved this blog post. It was helpful.
  Keep on posting!

  7 oktober 2016 at 05:15
 • Reply australia travel guide

  Your method of explaining all in this paragraph is actually
  good, every one be capable of effortlessly be aware of
  it, Thanks a lot.

  16 oktober 2016 at 18:09
 • Reply Sheryl

  When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a
  comment is added I get four emails with
  the same comment. Is there any way you can remove people from that service?
  Thanks!

  24 oktober 2016 at 20:28
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Beste foundation voor de lichte huid | Seventeen Stay Time Foundation

  Een tijd geleden ging ik naar Engeland en kwam ik deze Foundation tegen. De foundation zag er perfect uit voor...

  Sluiten