Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Goedkope minimalistische sieraden van Aliexpress
5 Comments

Written by Celine

18 september 2017

Aliexpress is goedkoop en heeft er leuke spulletjes. De prijzen van de producten roepen mij altijd om het product te kopen. Een tijd geleden heb ik een aantal super leuke sieraden gekocht op Aliexpress. Het leuke is.. Voor maar dertig cent! Dat is echt bijna niets. Deze sieraden zijn echt de perfecte goedkope minimalistische sieraden. Benieuwd welke sieraden ik heb gekocht?

Goedkope minimalistische sieraden

Goedkope minimalistische sieraden

De laatste tijd draag ik veel meer oorbellen. Ze maken mijn outfit echt compleet en op de een of andere manier fleurt het mijn gezicht ook echt op. Dit zijn echt een van mijn favoriete aankopen. Zo simpel, maar eigenlijk hartstikke leuk. Deze oorbellen hebben ook nog een super leuk prijsje. Ze kosten namelijk minder dan 30 cent!

Goedkope minimalistische sieraden

Ook heb ik deze oorbellen gekocht. Ze zien er zo leuk uit en ik ben er echt verliefd op. Het enige nadeel van deze oorbellen krijg is dat ik het gewoon niet in mijn oor krijg. Het heeft namelijk geen achterkantje en je moet het op een hele rare manier in je oor stoppen. Ik krijg het gewoon niet voor elkaar.. Helaas zijn deze oorbellen dus nutteloos..

Lees tip: Sieraden die je nog nooit bent tegengekomen.

Armband

Goedkope minimalistische sieraden Goedkope minimalistische sieraden

Deze armband is eigenlijk bedoeld voor je enkel. Toch wil ik deze gebruiken als armband. Helaas maakt hij heel veel geluid, dus ik denk niet dat ik vrienden maak als ik deze armband draag. Misschien ga ik hem toch gebruiken als enkelbandje, want hij is stiekem wel heel erg leuk. Deze armband kost maar 43 cent, maar helaas is het linkje niet meer beschikbaar.

Ketting

Goedkope minimalistische sieraden

Ik wilde zo’n ketting al echt heel lang. Gewoon een simpele ketting met een schattig maantje. Toen ik deze ketting dus op Aliexpress tegen kwam, moest ik hem echt kopen. Deze ketting kost maar 0.33 dollar en dat is ongeveer 30 cent. Een echt koopje dus!

Wat vind jij van deze goedkope minimalistische sieraden? Welke aankoop vind jij het leukst?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

5 Reacties

 1. Fleur

  Wat een leuke en schattige aankoopjes! Ik blijf me verbazen hoe goedkoop het kan zijn.. en dat er dan af en toe iets bij zit wat het niet doet is jammer maar voor dat geld kan het;p

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Haha precies! Voor het geld kan een miskoop inderdaad 😉

   Antwoord
 2. Linda | travellersoftheworld

  Leuke aankoopjes! Minimalistische sieraden zijn leuk, ik vind je oorbellen leuk 🙂 Ik bestel zelf eigenlijk al mijn sieraden bij aliexpress

  Antwoord
 3. Hannah Kagenaar

  Ga weg! Slechts 30 cent? Ik neem ook snel een kijkje haha!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.