Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Goedkope minimalistische sieraden van Aliexpress

Geschreven door Celine Klooster

18 september 2017

Aliexpress is goedkoop en heeft er leuke spulletjes. De prijzen van de producten roepen mij altijd om het product te kopen. Een tijd geleden heb ik een aantal super leuke sieraden gekocht op Aliexpress. Het leuke is.. Voor maar dertig cent! Dat is echt bijna niets. Deze sieraden zijn echt de perfecte goedkope minimalistische sieraden. Benieuwd welke sieraden ik heb gekocht?

Goedkope minimalistische sieraden

Goedkope minimalistische sieraden

De laatste tijd draag ik veel meer oorbellen. Ze maken mijn outfit echt compleet en op de een of andere manier fleurt het mijn gezicht ook echt op. Dit zijn echt een van mijn favoriete aankopen. Zo simpel, maar eigenlijk hartstikke leuk. Deze oorbellen hebben ook nog een super leuk prijsje. Ze kosten namelijk minder dan 30 cent!

Goedkope minimalistische sieraden

Ook heb ik deze oorbellen gekocht. Ze zien er zo leuk uit en ik ben er echt verliefd op. Het enige nadeel van deze oorbellen krijg is dat ik het gewoon niet in mijn oor krijg. Het heeft namelijk geen achterkantje en je moet het op een hele rare manier in je oor stoppen. Ik krijg het gewoon niet voor elkaar.. Helaas zijn deze oorbellen dus nutteloos..

Lees tip: Sieraden die je nog nooit bent tegengekomen.

Armband

Goedkope minimalistische sieraden Goedkope minimalistische sieraden

Deze armband is eigenlijk bedoeld voor je enkel. Toch wil ik deze gebruiken als armband. Helaas maakt hij heel veel geluid, dus ik denk niet dat ik vrienden maak als ik deze armband draag. Misschien ga ik hem toch gebruiken als enkelbandje, want hij is stiekem wel heel erg leuk. Deze armband kost maar 43 cent, maar helaas is het linkje niet meer beschikbaar.

Ketting

Goedkope minimalistische sieraden

Ik wilde zo’n ketting al echt heel lang. Gewoon een simpele ketting met een schattig maantje. Toen ik deze ketting dus op Aliexpress tegen kwam, moest ik hem echt kopen. Deze ketting kost maar 0.33 dollar en dat is ongeveer 30 cent. Een echt koopje dus!

Wat vind jij van deze goedkope minimalistische sieraden? Welke aankoop vind jij het leukst?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

5 Reacties

 1. Fleur

  Wat een leuke en schattige aankoopjes! Ik blijf me verbazen hoe goedkoop het kan zijn.. en dat er dan af en toe iets bij zit wat het niet doet is jammer maar voor dat geld kan het;p

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Haha precies! Voor het geld kan een miskoop inderdaad 😉

   Antwoord
 2. Linda | travellersoftheworld

  Leuke aankoopjes! Minimalistische sieraden zijn leuk, ik vind je oorbellen leuk 🙂 Ik bestel zelf eigenlijk al mijn sieraden bij aliexpress

  Antwoord
 3. Hannah Kagenaar

  Ga weg! Slechts 30 cent? Ik neem ook snel een kijkje haha!

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.