Follow:
Beauty Reviews

Goedkope beauty box voor girlbosses | Review

Als ik het woordje goedkoop zie, dan heb je direct mijn aandacht. Dit is dan ook de reden waarom ik deze goedkope beauty box moest uitproberen. In deze box zitten producten ter waarde van ruim 120 euro voor maar een bedrag van 20 euro! Benieuwd naar deze box? Lees dan deze blog!

Goedkope beauty box

Goedkope beauty box Luxie brush Luxie brush Luxie brush

Ik ben echt fan van deze kwasten en ik was dan ook super blij om deze kwast in deze goedkope beauty box te zien. Ik heb hier al een andere kwast van, waar ik ook mijn highlighter mee aanbreng, maar met deze ben ik ook heel erg blij! Deze kwast kost 21 euro.

Wat Goodiebox zegt over deze kwast:

Luxie is opgezet door Girlboss Tammy Huynh die duidelijk weet wat vrouwen willen: cruelty free brushes van hoge kwaliteit, die er ook nog eens geweldig uitzien! Deze fan brush gaat je vanaf vandaag helpen om je highlighter perfect aan te brengen op je jukbeenderen, de brug van je neus, onder je wenkbrauwen en in het kuiltje boven je lip. Een krachtige glow, voor een krachtige vrouw.

Lees tip: Naobay Face Mist Toner

Figs & Rouge Figs & Rouge

Velvet cream? Wat is dat nou weer? Nou, dat was echt de vraag toen ik dit product uit deze goedkope beauty box haalde. Na heel veel googlen (zie: ik kwam alleen maar eten tegen), weet ik nou nog steeds niet wat het precies inhoudt. Wel maakt het mijn huid echt super zacht!

Figs & Rouge

Dit is de swatch van het product, zoals je kan zien is het gewoon een witte crème, maar als je heel goed kijkt zie je er ook iets roze in. Ik heb aan de ene kant van mijn gezicht dit product aangebracht en aan de andere kant niet en mijn huid voelt echt aan de ene kant stukke zachter aan! Dit product kost 33 euro en is full size.

Wat Goodiebox zegt over dit product:

Met een achtergrond in gezondheid en design, werd Debra Riley in 2006 een van de co-founders van Figs & Rouge. Power chicks Emma Watson en Lizzy Jagger zijn helemaal fan van dit merk. En jij hopelijk ook snel dankzij deze velvet cream. Breng m’ aan over je dagcrème, voor je make-up. Resultaat: minder zichtbare poriën en een gehydrateerde, matte huid!

Lees tip: Goodiebox unboxing | Een beautybox voor een laag prijsje

Ling Dual Moisture Ling Dual Moisture

Helaas heb ik niets aan dit product en dat is natuurlijk wel een nadeel aan een maandelijkse box. Dit product is voor de wat oudere huid en zulke producten ga ik nog niet gebruiken. Dit product kost 58 euro voor 118 ml, maar dit product is niet full size.

Wat Goodiebox zegt over dit product:

In 1984 opende Ling Chan haar eerste spa in de VS. Omdat ze niet tevreden was met de skincare producten die op dat moment beschikbaar waren, ontwikkelende ze haar eigen lijn. Girlpower! De Dual Moisture Emulsion bevat hyaluronzuur om je huid diep te hydrateren en squaleen olie zorgt ervoor dat je bovenste huidlaag lekker zacht blijft. Gebruik ‘m na je reiniger en voor je dag- of nachtcrème.

Sheet mask

Met dit masker ben ik echt hartstikke blij! Ik houd echt van makkelijke maskers, zodat je dus niet heel veel moeite moet doen met het masker opsmeren. In deze verpakking zitten drie maskers! Dit product kost vijf euro en is full size.

Wat Goodiebox zegt over dit product:

De Deense Elsemarie Ostergaard is het gezicht achter Masque Me Up. Ze haalde de Koreaanse sheet masks naar Denemarken en is nu op een missie om de rest van Europa te veroveren. Leg dit heerlijke masker op je gezicht en neem de tijd om te bedenken hoe jij de wereld gaat veroveren.

Lees tip: Goodiebox juni

Ilse Jacobsen Goedkope beauty box

Met dit product ben ik echt hartstikke blij! Ik was al een tijdje op zoek naar een oogcrème om de donkere kringen rond mijn ogen te verminderen en daarbij komt dit product echt van pas! Dit product kost 23 euro en is full size.

Wat Goodiebox zegt over dit product:

Ilse Jacobsen droomde ervan om de ultieme luxe spa ervaring te kunnen beleven in je eigen huis. Die droom heeft ze uit laten komen en daar pluk jij nu de vruchten van. Deze oogcrème gaat huidverouering en wallen tegen dankzij antioixidanten en macademia olie. Ook fijn: de eye cream bevat geen parfum en is dus perfect voor de tere huid rondom onze ogen.

Wat vind jij van deze box?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Adventskalenders van 2018 | De aanraders

Het begint kerst te worden en dat betekent dat het tijd is om een adventkalender te kopen. Dit is dan...

Sluiten