Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Goedkoop rose gold horloge | (Maar 2 euro!)
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

6 oktober 2018

Ik ben gek op horloges.. Ik wilde altijd al een rose gold horloge kopen, maar ik kon alleen maar dure vinden. Op een gegeven moment kwam ik een rose gold horloge tegen voor maar 2 euro (inclusief verzendkosten!). Nou, dit was waarschijnlijk te mooi om waar te zijn, maar niets was minder waar. Benieuwd waar je een prachtig goedkoop rose gold horloge kan kopen? Dat lees je in deze blog!

Goedkoop rose gold horloge

Dit is het horloge waar ik het over heb. Het is echt een prachtig horloge en dit zag ik echt totaal niet aankomen. Ik zat al te kijken naar andere horloges op bijvoorbeeld Rosefield, maar die kostte allemaal ruim 90 euro. Toen ik dit horloge tegenkwam sprong ik een gat in de lucht. Deze kostte namelijk maar twee euro!

Ik heb erg kleine polsen en meestal betekent dat dat ik een horloge of een armbandje niet kan dragen. Dit is altijd erg jammer en ik moet eigenlijk altijd het horloge zelf kleiner maken, voordat ik het kan dragen. Ik had dus eigenlijk ook verwacht dat dat bij dit horloge het geval zal zijn, maar dat is dus helemaal niet het geval. Het horloge heeft een hoop gaatjes, waardoor eigenlijk iedereen het horloge kan dragen. Heb jij bijvoorbeeld een hele dunne pols, dan moet je het horloge op het eerste gaatje doen en heb jij bijvoorbeeld wat bredere polsen, dan kan je een wat later gaatje doen. Heel makkelijk dus! 

Lees tip: Goedkope minimalistische sieraden van Aliexpress

Goedkoop rose gold horloge Goedkoop rose gold horloge

Nu is natuurlijk de vraag waar ik het horloge vandaan heb. Ik heb hem van Aliexpress. Ik vind dat Aliexpress altijd al prachtige dingen heeft voor een heel klein prijsje, maar dit slaat echt alles. Dit horloge is dus zeker de twee euro waard!

Ben jij ook opzoek naar een goedkoop rose gold horloge? Dan is deze waarschijnlijk wat voor jou!

Wat vind jij van dit horloge?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.