Follow:
Accessoires Fashion

Goedkoop rose gold horloge | (Maar 2 euro!)

Ik ben gek op horloges.. Ik wilde altijd al een rose gold horloge kopen, maar ik kon alleen maar dure vinden. Op een gegeven moment kwam ik een rose gold horloge tegen voor maar 2 euro (inclusief verzendkosten!). Nou, dit was waarschijnlijk te mooi om waar te zijn, maar niets was minder waar. Benieuwd waar je een prachtig goedkoop rose gold horloge kan kopen? Dat lees je in deze blog!

Goedkoop rose gold horloge

Dit is het horloge waar ik het over heb. Het is echt een prachtig horloge en dit zag ik echt totaal niet aankomen. Ik zat al te kijken naar andere horloges op bijvoorbeeld Rosefield, maar die kostte allemaal ruim 90 euro. Toen ik dit horloge tegenkwam sprong ik een gat in de lucht. Deze kostte namelijk maar twee euro!

Ik heb erg kleine polsen en meestal betekent dat dat ik een horloge of een armbandje niet kan dragen. Dit is altijd erg jammer en ik moet eigenlijk altijd het horloge zelf kleiner maken, voordat ik het kan dragen. Ik had dus eigenlijk ook verwacht dat dat bij dit horloge het geval zal zijn, maar dat is dus helemaal niet het geval. Het horloge heeft een hoop gaatjes, waardoor eigenlijk iedereen het horloge kan dragen. Heb jij bijvoorbeeld een hele dunne pols, dan moet je het horloge op het eerste gaatje doen en heb jij bijvoorbeeld wat bredere polsen, dan kan je een wat later gaatje doen. Heel makkelijk dus! 

Lees tip: Goedkope minimalistische sieraden van Aliexpress

Goedkoop rose gold horloge Goedkoop rose gold horloge

Nu is natuurlijk de vraag waar ik het horloge vandaan heb. Ik heb hem van Aliexpress. Ik vind dat Aliexpress altijd al prachtige dingen heeft voor een heel klein prijsje, maar dit slaat echt alles. Dit horloge is dus zeker de twee euro waard!

Ben jij ook opzoek naar een goedkoop rose gold horloge? Dan is deze waarschijnlijk wat voor jou!

Wat vind jij van dit horloge?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
The Body Shop Instant Soothing Mask | Review

Iedereen kent The Body Shop wel. The Body Shop heeft hartstikke lekkere producten vol met heerlijke geuren. Daarnaast heeft deze winkel...

Sluiten