Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Goedkoop rose gold horloge | (Maar 2 euro!)

Geschreven door Celine Klooster

6 oktober 2018

Ik ben gek op horloges.. Ik wilde altijd al een rose gold horloge kopen, maar ik kon alleen maar dure vinden. Op een gegeven moment kwam ik een rose gold horloge tegen voor maar 2 euro (inclusief verzendkosten!). Nou, dit was waarschijnlijk te mooi om waar te zijn, maar niets was minder waar. Benieuwd waar je een prachtig goedkoop rose gold horloge kan kopen? Dat lees je in deze blog!

Goedkoop rose gold horloge

Dit is het horloge waar ik het over heb. Het is echt een prachtig horloge en dit zag ik echt totaal niet aankomen. Ik zat al te kijken naar andere horloges op bijvoorbeeld Rosefield, maar die kostte allemaal ruim 90 euro. Toen ik dit horloge tegenkwam sprong ik een gat in de lucht. Deze kostte namelijk maar twee euro!

Ik heb erg kleine polsen en meestal betekent dat dat ik een horloge of een armbandje niet kan dragen. Dit is altijd erg jammer en ik moet eigenlijk altijd het horloge zelf kleiner maken, voordat ik het kan dragen. Ik had dus eigenlijk ook verwacht dat dat bij dit horloge het geval zal zijn, maar dat is dus helemaal niet het geval. Het horloge heeft een hoop gaatjes, waardoor eigenlijk iedereen het horloge kan dragen. Heb jij bijvoorbeeld een hele dunne pols, dan moet je het horloge op het eerste gaatje doen en heb jij bijvoorbeeld wat bredere polsen, dan kan je een wat later gaatje doen. Heel makkelijk dus! 

Lees tip: Goedkope minimalistische sieraden van Aliexpress

Goedkoop rose gold horloge Goedkoop rose gold horloge

Nu is natuurlijk de vraag waar ik het horloge vandaan heb. Ik heb hem van Aliexpress. Ik vind dat Aliexpress altijd al prachtige dingen heeft voor een heel klein prijsje, maar dit slaat echt alles. Dit horloge is dus zeker de twee euro waard!

Ben jij ook opzoek naar een goedkoop rose gold horloge? Dan is deze waarschijnlijk wat voor jou!

Wat vind jij van dit horloge?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Meer blogs

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.