Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Goedkoop rose gold horloge | (Maar 2 euro!)

Geschreven door Celine Klooster

6 oktober 2018

Ik ben gek op horloges.. Ik wilde altijd al een rose gold horloge kopen, maar ik kon alleen maar dure vinden. Op een gegeven moment kwam ik een rose gold horloge tegen voor maar 2 euro (inclusief verzendkosten!). Nou, dit was waarschijnlijk te mooi om waar te zijn, maar niets was minder waar. Benieuwd waar je een prachtig goedkoop rose gold horloge kan kopen? Dat lees je in deze blog!

Goedkoop rose gold horloge

Dit is het horloge waar ik het over heb. Het is echt een prachtig horloge en dit zag ik echt totaal niet aankomen. Ik zat al te kijken naar andere horloges op bijvoorbeeld Rosefield, maar die kostte allemaal ruim 90 euro. Toen ik dit horloge tegenkwam sprong ik een gat in de lucht. Deze kostte namelijk maar twee euro!

Ik heb erg kleine polsen en meestal betekent dat dat ik een horloge of een armbandje niet kan dragen. Dit is altijd erg jammer en ik moet eigenlijk altijd het horloge zelf kleiner maken, voordat ik het kan dragen. Ik had dus eigenlijk ook verwacht dat dat bij dit horloge het geval zal zijn, maar dat is dus helemaal niet het geval. Het horloge heeft een hoop gaatjes, waardoor eigenlijk iedereen het horloge kan dragen. Heb jij bijvoorbeeld een hele dunne pols, dan moet je het horloge op het eerste gaatje doen en heb jij bijvoorbeeld wat bredere polsen, dan kan je een wat later gaatje doen. Heel makkelijk dus! 

Lees tip: Goedkope minimalistische sieraden van Aliexpress

Goedkoop rose gold horloge Goedkoop rose gold horloge

Nu is natuurlijk de vraag waar ik het horloge vandaan heb. Ik heb hem van Aliexpress. Ik vind dat Aliexpress altijd al prachtige dingen heeft voor een heel klein prijsje, maar dit slaat echt alles. Dit horloge is dus zeker de twee euro waard!

Ben jij ook opzoek naar een goedkoop rose gold horloge? Dan is deze waarschijnlijk wat voor jou!

Wat vind jij van dit horloge?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.