Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....
Glitters voor nagels | goes wrong

Geschreven door Celine Klooster

19 december 2016

In het artikel van vorige week maandag, schreef ik dat ik niet echt bepaald van glitter houd. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik vind glitters hartstikke mooi, maar ze zitten altijd overal. Ik heb toch de glitters van bellápierre uitgeprobeerd en dat was niet zonder gevolgen..

Doosje met glitters

bellapieré

Het doosje ziet er redelijk mooi uit. Jammer dat niet het hele doosje zwart is, maar dit merk komt tenminste wel al in de buurt.  Ik heb niet het idee dat er hartstikke veel glitters in het doosje zitten. Het kan natuurlijk wel dat je super lang met de glitters mee door kunt, maar ik denk eigenlijk dat dit niet het geval is.

Op mijn nagels

glitters

De glitters zitten in een mooi doosje, maar ze zijn wel erg duur. Naar mijn mening, veel te duur. De glitters zijn hartstikke leuk, maar het brengt heel moeilijk aan. Ik had eerst de nagellak van de vorige Styletone aangebracht en daarna had ik de glitters aangebracht. Daarna had ik nog een topcoat aangebracht, omdat ik bang was dat de glitters er meteen af gingen. Dit was niet het geval en ik had meteen nog een aantal glitters aangebracht. Het aanbrengen is best een verspilling. Je gooit er namelijk de helft naast en de helft blijft dan ook nog aan het papier plakken.

glitters voor nagels

Op de eerdere foto zag je nog niet zo goed hoe de glitters precies op mijn nagels waren. Ik vind het tenminste erg goed gelukt. Het is echt een hartstikke leuke combinatie met de nagellak van de vorige Styletone. Ik heb deze nagellak aangebracht voor mijn verjaardag en draag deze nagellak bij een zwart jurkje. Ik ga waarschijnlijk de rest van mijn outfit later laten zien.

nagels

De glitters zijn hartstikke mooi en ik ben er ook hartstikke blij mee. De prijs is alleen een stuk minder en ik heb eigenlijk veel liever een topcoat. De glitters kosten namelijk 13 euro. Nu moest ik namelijk uit het potje de glitters schudden en dat ging niet bepaald goed. De glitters kwamen echt overal en ik was erg blij dat ik er een blaadje onder had gestopt. Als ik dit blaadje er niet onder had gestopt, dan waren de glitters namelijk echt overal. Als ik zeg overal, dan bedoel ik ook echt overal.

Wat heb jij liever, losse glitters of een topcoat met glitters?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Meer blogs

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

2 Reacties

 1. Nikki

  Staat super mooi!
  Ikzelf kies de topcoat met glitter, juist vanwege al die glitter overal!
  Maar ik ben dan ook bezig met een nagelstyling opleiding en ik meng de glitter met clear acryl.

  Leuk blog heb je!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.