Follow:
Beauty Nagels Reviews

Glitters voor nagels | goes wrong

In het artikel van vorige week maandag, schreef ik dat ik niet echt bepaald van glitter houd. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik vind glitters hartstikke mooi, maar ze zitten altijd overal. Ik heb toch de glitters van bellápierre uitgeprobeerd en dat was niet zonder gevolgen..

Doosje met glitters

bellapieré

Het doosje ziet er redelijk mooi uit. Jammer dat niet het hele doosje zwart is, maar dit merk komt tenminste wel al in de buurt.  Ik heb niet het idee dat er hartstikke veel glitters in het doosje zitten. Het kan natuurlijk wel dat je super lang met de glitters mee door kunt, maar ik denk eigenlijk dat dit niet het geval is.

Op mijn nagels

glitters

De glitters zitten in een mooi doosje, maar ze zijn wel erg duur. Naar mijn mening, veel te duur. De glitters zijn hartstikke leuk, maar het brengt heel moeilijk aan. Ik had eerst de nagellak van de vorige Styletone aangebracht en daarna had ik de glitters aangebracht. Daarna had ik nog een topcoat aangebracht, omdat ik bang was dat de glitters er meteen af gingen. Dit was niet het geval en ik had meteen nog een aantal glitters aangebracht. Het aanbrengen is best een verspilling. Je gooit er namelijk de helft naast en de helft blijft dan ook nog aan het papier plakken.

glitters voor nagels

Op de eerdere foto zag je nog niet zo goed hoe de glitters precies op mijn nagels waren. Ik vind het tenminste erg goed gelukt. Het is echt een hartstikke leuke combinatie met de nagellak van de vorige Styletone. Ik heb deze nagellak aangebracht voor mijn verjaardag en draag deze nagellak bij een zwart jurkje. Ik ga waarschijnlijk de rest van mijn outfit later laten zien.

nagels

De glitters zijn hartstikke mooi en ik ben er ook hartstikke blij mee. De prijs is alleen een stuk minder en ik heb eigenlijk veel liever een topcoat. De glitters kosten namelijk 13 euro. Nu moest ik namelijk uit het potje de glitters schudden en dat ging niet bepaald goed. De glitters kwamen echt overal en ik was erg blij dat ik er een blaadje onder had gestopt. Als ik dit blaadje er niet onder had gestopt, dan waren de glitters namelijk echt overal. Als ik zeg overal, dan bedoel ik ook echt overal.

Wat heb jij liever, losse glitters of een topcoat met glitters?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Nikki

  Staat super mooi!
  Ikzelf kies de topcoat met glitter, juist vanwege al die glitter overal!
  Maar ik ben dan ook bezig met een nagelstyling opleiding en ik meng de glitter met clear acryl.

  Leuk blog heb je!

  28 januari 2017 at 15:34
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Ik ben jarig!

  Vandaag ben ik officieel zeventien jaar geworden. Eigenlijk niet een bijzondere leeftijd, maar het is altijd weer bijzonder om jarig...

  Sluiten