Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Glitters voor nagels | goes wrong

Geschreven door Celine Klooster

19 december 2016

In het artikel van vorige week maandag, schreef ik dat ik niet echt bepaald van glitter houd. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik vind glitters hartstikke mooi, maar ze zitten altijd overal. Ik heb toch de glitters van bellápierre uitgeprobeerd en dat was niet zonder gevolgen..

Doosje met glitters

bellapieré

Het doosje ziet er redelijk mooi uit. Jammer dat niet het hele doosje zwart is, maar dit merk komt tenminste wel al in de buurt.  Ik heb niet het idee dat er hartstikke veel glitters in het doosje zitten. Het kan natuurlijk wel dat je super lang met de glitters mee door kunt, maar ik denk eigenlijk dat dit niet het geval is.

Op mijn nagels

glitters

De glitters zitten in een mooi doosje, maar ze zijn wel erg duur. Naar mijn mening, veel te duur. De glitters zijn hartstikke leuk, maar het brengt heel moeilijk aan. Ik had eerst de nagellak van de vorige Styletone aangebracht en daarna had ik de glitters aangebracht. Daarna had ik nog een topcoat aangebracht, omdat ik bang was dat de glitters er meteen af gingen. Dit was niet het geval en ik had meteen nog een aantal glitters aangebracht. Het aanbrengen is best een verspilling. Je gooit er namelijk de helft naast en de helft blijft dan ook nog aan het papier plakken.

glitters voor nagels

Op de eerdere foto zag je nog niet zo goed hoe de glitters precies op mijn nagels waren. Ik vind het tenminste erg goed gelukt. Het is echt een hartstikke leuke combinatie met de nagellak van de vorige Styletone. Ik heb deze nagellak aangebracht voor mijn verjaardag en draag deze nagellak bij een zwart jurkje. Ik ga waarschijnlijk de rest van mijn outfit later laten zien.

nagels

De glitters zijn hartstikke mooi en ik ben er ook hartstikke blij mee. De prijs is alleen een stuk minder en ik heb eigenlijk veel liever een topcoat. De glitters kosten namelijk 13 euro. Nu moest ik namelijk uit het potje de glitters schudden en dat ging niet bepaald goed. De glitters kwamen echt overal en ik was erg blij dat ik er een blaadje onder had gestopt. Als ik dit blaadje er niet onder had gestopt, dan waren de glitters namelijk echt overal. Als ik zeg overal, dan bedoel ik ook echt overal.

Wat heb jij liever, losse glitters of een topcoat met glitters?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

2 Reacties

 1. Nikki

  Staat super mooi!
  Ikzelf kies de topcoat met glitter, juist vanwege al die glitter overal!
  Maar ik ben dan ook bezig met een nagelstyling opleiding en ik meng de glitter met clear acryl.

  Leuk blog heb je!

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.