Follow:
Beauty Make-up Reviews

Give it to me straight Colourpop | Review

Afgelopen zomervakantie ben ik naar Amerika geweest. Amerika is natuurlijk een geweldig land en is zeker een bezoekje waard. Dit land is niet alleen prachtig, maar heeft ook nog eens geweldige winkels waar je een hoop verschillende dingen kan kopen. Zo ben ik naar de Ulta geweest en heb ik een Colourpop palette gekocht die ik al heel lang wilde hebben. Benieuwd of dit palette het waard is? Lees dan mijn review over Give it to me straight Colourpop.

Give it to me straight Colourpop

Give it to me straight Colourpop

Colourpop staat bekend om zijn mooie verpakkingen. Deze verpakking is natuurlijk hartstikke simpel, maar wel nog steeds heel erg mooi. Door deze verpakking past dit palette echt perfect in mijn collectie.

Give it to me straight Colourpop

Zo ziet het palette eruit. Zoals alle paletten van Colourpop, heeft dit palette ook een magnetische sluiting. Dit is erg handig, want zo weet je zeker dat je oogschaduw niet uitdroogt en ze ook niet kapot kunnen. Het palette is erg licht en daarom heel makkelijk vast te houden als je jouw ooglook maakt. Ik houd er altijd van om het palette vast te houden, terwijl ik mijn make-up doe. Bij sommige paletten kan dit niet, maar bij deze gelukkig wel.

Meer lezen over Colourpop? Lees dan deze artikelen:

De kleuren

Give it to me straight Colourpop

De kleuren zijn echt perfect voor de herfst. Ik ben dan ook hartstikke blij dat ik dit palette heb gekocht en zeker met de aankomende herfst zijn deze kleuren echt perfect. Bij elk palette van Colourpop komen twee lichte kleuren bij. Dit vind ik enigszins wel jammer, omdat ik ondertussen wel genoeg van deze witte kleuren heb. Wel ben ik erg blij met de rood-paarse kleuren, want deze had ik nog niet. Verder zijn deze kleuren echt perfect voor als je van een nude-look houdt.

Swatches

Dit zijn de swatches van het palette. De kleuren lijken enigszins wat op elkaar, maar er zitten een aantal kleuren tussen die er bij mij heel erg uitspringen. Zo vind ik TMI erg mooi, maar ook Up Front, Candid, Forthright en Actually.

Wat vind jij van Give it to me straight Colourpop?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Lieke

  Wauw wat een mooie kleuren! Ik heb een aantal losse oogschaduws van Colourpop en ik vind ze erg fijn.
  Alleen jammer dat ze niet echt in Nederland te koop zijn.

  10 september 2018 at 12:56
  • Reply Celine Klooster

   Ik vind het ook echt jammer dat ze niet te koop zijn in Nederland.. Zou echt zoveel verzendkosten schelen..

   12 september 2018 at 18:35

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Kandidaten HNTM 2018 | HNTM Talk

  De eerste aflevering van HNTM zit er al weer op. De aflevering begon met tachtig kandidaten en er zijn er...

  Sluiten