Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

Eco fashion: Wat is het en wat kan je ermee?

Eco fashion is een term in duurzame mode wat rekening houdt met het milieu. Het is een term wat je steeds vaker voorbij ziet komen en soms lees je dit ook op het labeltje in je kledingstuk. Wil je weten wat het precies inhoudt? Lees dan deze blog. Eco fashion is een...

Douchen zonder plastic: Product tips

Ik begin het steeds belangrijker te vinden om zo min mogelijk plastic te gebruiken in mijn leven. Wij gebruiken met zijn allen hartstikke veel plastic en dan ook onder de douche. Ik gebruikte al een lange tijd shampoo bars en zeepjes om mijn lichaam te wassen, maar...
Give it to me straight Colourpop | Review

Geschreven door Celine

5 september 2018

Afgelopen zomervakantie ben ik naar Amerika geweest. Amerika is natuurlijk een geweldig land en is zeker een bezoekje waard. Dit land is niet alleen prachtig, maar heeft ook nog eens geweldige winkels waar je een hoop verschillende dingen kan kopen. Zo ben ik naar de Ulta geweest en heb ik een Colourpop palette gekocht die ik al heel lang wilde hebben. Benieuwd of dit palette het waard is? Lees dan mijn review over Give it to me straight Colourpop.

Give it to me straight Colourpop

Give it to me straight Colourpop

Colourpop staat bekend om zijn mooie verpakkingen. Deze verpakking is natuurlijk hartstikke simpel, maar wel nog steeds heel erg mooi. Door deze verpakking past dit palette echt perfect in mijn collectie.

Give it to me straight Colourpop

Zo ziet het palette eruit. Zoals alle paletten van Colourpop, heeft dit palette ook een magnetische sluiting. Dit is erg handig, want zo weet je zeker dat je oogschaduw niet uitdroogt en ze ook niet kapot kunnen. Het palette is erg licht en daarom heel makkelijk vast te houden als je jouw ooglook maakt. Ik houd er altijd van om het palette vast te houden, terwijl ik mijn make-up doe. Bij sommige paletten kan dit niet, maar bij deze gelukkig wel.

Meer lezen over Colourpop? Lees dan deze artikelen:

De kleuren

Give it to me straight Colourpop

De kleuren zijn echt perfect voor de herfst. Ik ben dan ook hartstikke blij dat ik dit palette heb gekocht en zeker met de aankomende herfst zijn deze kleuren echt perfect. Bij elk palette van Colourpop komen twee lichte kleuren bij. Dit vind ik enigszins wel jammer, omdat ik ondertussen wel genoeg van deze witte kleuren heb. Wel ben ik erg blij met de rood-paarse kleuren, want deze had ik nog niet. Verder zijn deze kleuren echt perfect voor als je van een nude-look houdt.

Swatches

Dit zijn de swatches van het palette. De kleuren lijken enigszins wat op elkaar, maar er zitten een aantal kleuren tussen die er bij mij heel erg uitspringen. Zo vind ik TMI erg mooi, maar ook Up Front, Candid, Forthright en Actually.

Wat vind jij van Give it to me straight Colourpop?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

2 Reacties

 1. Lieke

  Wauw wat een mooie kleuren! Ik heb een aantal losse oogschaduws van Colourpop en ik vind ze erg fijn.
  Alleen jammer dat ze niet echt in Nederland te koop zijn.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik vind het ook echt jammer dat ze niet te koop zijn in Nederland.. Zou echt zoveel verzendkosten schelen..

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.