Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Give it to me straight Colourpop | Review

Geschreven door Celine Klooster

5 september 2018

Afgelopen zomervakantie ben ik naar Amerika geweest. Amerika is natuurlijk een geweldig land en is zeker een bezoekje waard. Dit land is niet alleen prachtig, maar heeft ook nog eens geweldige winkels waar je een hoop verschillende dingen kan kopen. Zo ben ik naar de Ulta geweest en heb ik een Colourpop palette gekocht die ik al heel lang wilde hebben. Benieuwd of dit palette het waard is? Lees dan mijn review over Give it to me straight Colourpop.

Give it to me straight Colourpop

Give it to me straight Colourpop

Colourpop staat bekend om zijn mooie verpakkingen. Deze verpakking is natuurlijk hartstikke simpel, maar wel nog steeds heel erg mooi. Door deze verpakking past dit palette echt perfect in mijn collectie.

Give it to me straight Colourpop

Zo ziet het palette eruit. Zoals alle paletten van Colourpop, heeft dit palette ook een magnetische sluiting. Dit is erg handig, want zo weet je zeker dat je oogschaduw niet uitdroogt en ze ook niet kapot kunnen. Het palette is erg licht en daarom heel makkelijk vast te houden als je jouw ooglook maakt. Ik houd er altijd van om het palette vast te houden, terwijl ik mijn make-up doe. Bij sommige paletten kan dit niet, maar bij deze gelukkig wel.

Meer lezen over Colourpop? Lees dan deze artikelen:

De kleuren

Give it to me straight Colourpop

De kleuren zijn echt perfect voor de herfst. Ik ben dan ook hartstikke blij dat ik dit palette heb gekocht en zeker met de aankomende herfst zijn deze kleuren echt perfect. Bij elk palette van Colourpop komen twee lichte kleuren bij. Dit vind ik enigszins wel jammer, omdat ik ondertussen wel genoeg van deze witte kleuren heb. Wel ben ik erg blij met de rood-paarse kleuren, want deze had ik nog niet. Verder zijn deze kleuren echt perfect voor als je van een nude-look houdt.

Swatches

Dit zijn de swatches van het palette. De kleuren lijken enigszins wat op elkaar, maar er zitten een aantal kleuren tussen die er bij mij heel erg uitspringen. Zo vind ik TMI erg mooi, maar ook Up Front, Candid, Forthright en Actually.

Wat vind jij van Give it to me straight Colourpop?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

2 Reacties

 1. Lieke

  Wauw wat een mooie kleuren! Ik heb een aantal losse oogschaduws van Colourpop en ik vind ze erg fijn.
  Alleen jammer dat ze niet echt in Nederland te koop zijn.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik vind het ook echt jammer dat ze niet te koop zijn in Nederland.. Zou echt zoveel verzendkosten schelen..

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.