Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Een gezonde fles van Qwensh

Geschreven door Celine Klooster

12 juli 2017

Ik houd van flessen. Ze zijn handig en natuurlijk erg leuk om mee te nemen. Ik heb vandaag een erg leuke en vooral gezonde fles. Huh? Gezonde fles? Lees snel verder om meer over deze gezonde fles te lezen!

De fles

Misschien ben je deze fles al tegengekomen in de Albertheijn, maar hij is echt fijn. In de fles kan je vullen met slices. Deze slices bevatten vitamines en mineralen. Je vult eigenlijk gewoon de fles met kraanwater, een slice en met de dop kun je vervolgens de slice kapot “prikken”. Hierdoor komt er poeder uit de fles die het water vult met een heerlijke smaak.

Smaken

Je kan de slices kopen in vijf verschillende smaken. Ik heb vier van de vijf smaken geprobeerd. De witte perzik met citroengras was echt heerlijk en de citroen & munt ook. Ik had ook de grapefruit met peterselie geprobeerd, maar die vond ik eigenijk helemaal niets lekker. De mandarijn met gember heb ik nog niet geprobeerd.

De smaak blauwe bes met basilicum heb ik nu naast mij staan en die is ook heerlijk. Na het typen van deze zin verslik ik me meteen in het drankje. Het drankje in de fles is donker paars en dat doet mij toch even vraagtekens opdoemen. Als laatste moet ik nog de mandarijn en gember uitproberen, maar ik ben hier een beetje bang voor. Gember in een drankje klinkt nou niet helemaal geweldig.

Een pakje met zes slices kost 2.50 euro en dat vind ik helaas wel redelijk duur. Ik ga deze fles toch nog gebruiken met bijvoorbeeld water of ice tea. Ik ben namelijk nog steeds gek op ice tea, terwijl dit natuurlijk niet heel gezond is. In de Qwensh producten zitten geen geur en kleurstoffen of conserveermiddelen. Dat zit natuurlijk in ice tea wel.

Wat vind jij van deze fles en het concept van Qwensh?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.