Follow:
Beauty Health

Een gezonde fles van Qwensh

Ik houd van flessen. Ze zijn handig en natuurlijk erg leuk om mee te nemen. Ik heb vandaag een erg leuke en vooral gezonde fles. Huh? Gezonde fles? Lees snel verder om meer over deze gezonde fles te lezen!

De fles

Misschien ben je deze fles al tegengekomen in de Albertheijn, maar hij is echt fijn. In de fles kan je vullen met slices. Deze slices bevatten vitamines en mineralen. Je vult eigenlijk gewoon de fles met kraanwater, een slice en met de dop kun je vervolgens de slice kapot “prikken”. Hierdoor komt er poeder uit de fles die het water vult met een heerlijke smaak.

Smaken

Je kan de slices kopen in vijf verschillende smaken. Ik heb vier van de vijf smaken geprobeerd. De witte perzik met citroengras was echt heerlijk en de citroen & munt ook. Ik had ook de grapefruit met peterselie geprobeerd, maar die vond ik eigenijk helemaal niets lekker. De mandarijn met gember heb ik nog niet geprobeerd.

De smaak blauwe bes met basilicum heb ik nu naast mij staan en die is ook heerlijk. Na het typen van deze zin verslik ik me meteen in het drankje. Het drankje in de fles is donker paars en dat doet mij toch even vraagtekens opdoemen. Als laatste moet ik nog de mandarijn en gember uitproberen, maar ik ben hier een beetje bang voor. Gember in een drankje klinkt nou niet helemaal geweldig.

Een pakje met zes slices kost 2.50 euro en dat vind ik helaas wel redelijk duur. Ik ga deze fles toch nog gebruiken met bijvoorbeeld water of ice tea. Ik ben namelijk nog steeds gek op ice tea, terwijl dit natuurlijk niet heel gezond is. In de Qwensh producten zitten geen geur en kleurstoffen of conserveermiddelen. Dat zit natuurlijk in ice tea wel.

Wat vind jij van deze fles en het concept van Qwensh?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Bijzondere scrubs van Roos Cosmetics

Als je een droge huid hebt, dan heb je gewoon een scrub nodig om alle droge huidvelletjes weg te halen....

Sluiten