Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Een gezonde fles van Qwensh
0 Comments

Written by Celine

12 juli 2017

Ik houd van flessen. Ze zijn handig en natuurlijk erg leuk om mee te nemen. Ik heb vandaag een erg leuke en vooral gezonde fles. Huh? Gezonde fles? Lees snel verder om meer over deze gezonde fles te lezen!

De fles

Misschien ben je deze fles al tegengekomen in de Albertheijn, maar hij is echt fijn. In de fles kan je vullen met slices. Deze slices bevatten vitamines en mineralen. Je vult eigenlijk gewoon de fles met kraanwater, een slice en met de dop kun je vervolgens de slice kapot “prikken”. Hierdoor komt er poeder uit de fles die het water vult met een heerlijke smaak.

Smaken

Je kan de slices kopen in vijf verschillende smaken. Ik heb vier van de vijf smaken geprobeerd. De witte perzik met citroengras was echt heerlijk en de citroen & munt ook. Ik had ook de grapefruit met peterselie geprobeerd, maar die vond ik eigenijk helemaal niets lekker. De mandarijn met gember heb ik nog niet geprobeerd.

De smaak blauwe bes met basilicum heb ik nu naast mij staan en die is ook heerlijk. Na het typen van deze zin verslik ik me meteen in het drankje. Het drankje in de fles is donker paars en dat doet mij toch even vraagtekens opdoemen. Als laatste moet ik nog de mandarijn en gember uitproberen, maar ik ben hier een beetje bang voor. Gember in een drankje klinkt nou niet helemaal geweldig.

Een pakje met zes slices kost 2.50 euro en dat vind ik helaas wel redelijk duur. Ik ga deze fles toch nog gebruiken met bijvoorbeeld water of ice tea. Ik ben namelijk nog steeds gek op ice tea, terwijl dit natuurlijk niet heel gezond is. In de Qwensh producten zitten geen geur en kleurstoffen of conserveermiddelen. Dat zit natuurlijk in ice tea wel.

Wat vind jij van deze fles en het concept van Qwensh?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.