Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Gewoon niet & juist wel tag.

Geschreven door Celine

13 februari 2015

Door Celine – Een lange tijd geleden kwam ik deze tag tegen op internet. Deze tag moeten jullie gelezen hebben! Lees snel verder!

Eten

Gewoon niet: Zuurkool! Ik houd echt niet van die smaak.
Juist wel: Lasagne! Hmm, heerlijk met die gesmolten kaas.

Muziek

Gewoon niet: Heavy metal ugh.
Juist wel: One Direction en lekkere slome nummers.

Kleding

Gewoon niet: Te oversized kleding. Oversized is leuk, maar als het eruit ziet als een zoutzak, nee dankje.

Juist wel: Jurkjes met een laag uitgesneden rok, rokjes of leuke blousjes.

 Seizoen

Gewoon niet: Herst, ik heb echt een hekel aan die bladeren en modder.

Juist wel: Zomer! Heerlijk die warmte en zon, tenminste in een andere land dan.

 

YouTube

Gewoon niet: Die youtubers die proberen grappig te zijn, maar het lukt gewoon niet.
Juist wel: Tyler Oakley, alle jongens van O2L inclusief Connor (Helaas zijn ze allemaal uit elkaar, huil momentje.), Troye Sivan en natuurlijk het aparte channel van Kian and Jc.

 

McDonald’s

Gewoon niet: Big Mac. Ik begrijp echt niet hoe mensen zo’n groot ding kunnen op eten.
Juist wel: Wraps! Ik kreeg meteen honger..

 

Personen

Gewoon niet: Mensen die gemeen en achterbaks doen. Die alles voor je geheim houden en alleen maar aan zichzelf denken.
Juist wel: Mijn familie en echte vrienden!

 

Geuren

Gewoon niet: Hele sterke bloemige geuren.
Juist wel: Orange – Moara Shira.

Party

Gewoon niet: Feesten waar iedereen op zijn stoel blijft zitten en waar je bijna dus bij in slaap valt.
Juist wel: Lekker los gaan en genieten van elk moment dat je beleefd!

Vinden jullie deze tag ook zo leuk? Beantwoord hem hieronder of natuurlijk op je blog! 🙂

-Celine

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.