Follow:
Fashion Vrouwen Fashion

Gestreepte broek | Curvy Outfit

Afgelopen weekend heb ik een nieuwe broek gekocht. Ik wilde al een tijdje een lange wijde broek met verticale strepen, maar ik kon nergens een broek in de juiste maat en lengte vinden. Gelukkig heb ik hem gevonden en ik ben er erg blij mee. Deze broek is ideaal voor warme zomerdagen, wanneer je eigenlijk liever niets aan wilt trekken. Vandaag deel ik met jullie een van mijn nieuwste outfits met deze toffe gestreepte broek.

De meeste vrouwen met een grotere maat hebben een hekel aan de woord plussize. Dat begrijp ik heel goed, want vorig jaar droeg ik zelf nog maat 46/48. Wanneer je een grotere maat hebt dan maat 42, dan worden de keuzes in winkels steeds beperkter.

Gestreepte Broek

In het straatbeeld is het je misschien niet ontgaan. Strepen zijn weer helemaal terug van weggeweest, evenals de wijde broeken. Ik vind wijde kleding altijd erg lekker zitten en het maakt je optisch vaak ook slanker en langer. Nu ben ik 1.80m en hoef ik niet per direct langer te lijken.

De complete outfit is aangeschaft bij MsMode. De broek is zwart en heeft witte verticale strepen. Ik draag deze gestreepte broek met een zwarte blouse met vlindermouw en een lang oversized spijkerjasje. De broek is voor mij lang genoeg en komt ongeveer tot mijn enkels. Ik ben 1.80m en vaak zijn broeken voor mij al snel te kort. Deze broek heeft voor mij een prima lengte. Als je korter bent, dan kan je natuurlijk altijd de broek korter maken. De stof van de broek is wat dikker en voelt lichtelijk stretch aan.

Ik koop mijn kleding graag bij MsMode. In het weekend werk ik ook als Curvy Fit Advisor bij deze winkel. Ik weet onderhand best veel over de verschillende curves en ik vind het leuk andere te adviseren. De maten bij MsMode gaan van maat 40 tot 54.

Curvy outfit

De gestreepte broek valt goed uit. Ik draag deze broek in een maat 40 en hij blijft prettig zitten. De blouse draag ik in een maat 42. Vanwege mijn voorgevel heb ik sneller een grotere maat nodig voor mijn bovenlichaam. Het jasje is nog een overblijfsel van de tijd dat ik een stuk zwaarder was. Deze is in maat 48 en is daarom nu lekker oversized!

Mijn naam is Tessa van Verk, student Communicatie op Hogeschool Rotterdam en (food)blogger op Daily Inception.  Celine heeft mij gevraagd of ik het leuk vind om wel eens over plussize fashion te schrijven op The Beautyboulevard. Dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk. Wil je graag meer artikels over plussize kleding of wil je graag een bepaald onderwerp hebben uitgelicht? Reageer onder het artikel of stuur een mailtje naar contact@dailyinception.nl. Bekijk ook eens mijn portfolio.

Meer outfits met strepen?

Zou jij graag meer blogs over kleding voor curvy vrouwen willen lezen?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Elke

  Die broek staat je mega goed!

  26 juni 2018 at 11:36
 • Reply Yousra Yasmine

  Wat een leuke outfit! Je ziet er super uit!

  8 september 2018 at 19:59
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Beauty producten die je mee moet nemen op vakantie

  Wanneer ik op vakantie ben, kom ik er altijd achter dat ik een hoop producten ben vergeten. In deze blog...

  Sluiten