Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Gestreepte broek | Curvy Outfit

Geschreven door Tessa van Verk

25 juni 2018

Afgelopen weekend heb ik een nieuwe broek gekocht. Ik wilde al een tijdje een lange wijde broek met verticale strepen, maar ik kon nergens een broek in de juiste maat en lengte vinden. Gelukkig heb ik hem gevonden en ik ben er erg blij mee. Deze broek is ideaal voor warme zomerdagen, wanneer je eigenlijk liever niets aan wilt trekken. Vandaag deel ik met jullie een van mijn nieuwste outfits met deze toffe gestreepte broek.

De meeste vrouwen met een grotere maat hebben een hekel aan de woord plussize. Dat begrijp ik heel goed, want vorig jaar droeg ik zelf nog maat 46/48. Wanneer je een grotere maat hebt dan maat 42, dan worden de keuzes in winkels steeds beperkter.

Gestreepte Broek

In het straatbeeld is het je misschien niet ontgaan. Strepen zijn weer helemaal terug van weggeweest, evenals de wijde broeken. Ik vind wijde kleding altijd erg lekker zitten en het maakt je optisch vaak ook slanker en langer. Nu ben ik 1.80m en hoef ik niet per direct langer te lijken.

De complete outfit is aangeschaft bij MsMode. De broek is zwart en heeft witte verticale strepen. Ik draag deze gestreepte broek met een zwarte blouse met vlindermouw en een lang oversized spijkerjasje. De broek is voor mij lang genoeg en komt ongeveer tot mijn enkels. Ik ben 1.80m en vaak zijn broeken voor mij al snel te kort. Deze broek heeft voor mij een prima lengte. Als je korter bent, dan kan je natuurlijk altijd de broek korter maken. De stof van de broek is wat dikker en voelt lichtelijk stretch aan.

Ik koop mijn kleding graag bij MsMode. In het weekend werk ik ook als Curvy Fit Advisor bij deze winkel. Ik weet onderhand best veel over de verschillende curves en ik vind het leuk andere te adviseren. De maten bij MsMode gaan van maat 40 tot 54.

Curvy outfit

De gestreepte broek valt goed uit. Ik draag deze broek in een maat 40 en hij blijft prettig zitten. De blouse draag ik in een maat 42. Vanwege mijn voorgevel heb ik sneller een grotere maat nodig voor mijn bovenlichaam. Het jasje is nog een overblijfsel van de tijd dat ik een stuk zwaarder was. Deze is in maat 48 en is daarom nu lekker oversized!

Mijn naam is Tessa van Verk, student Communicatie op Hogeschool Rotterdam en (food)blogger op Dagelijks Glutenvrij en eigenaar van Neurdy.nl.  Celine heeft mij gevraagd of ik het leuk vind om wel eens over plussize fashion te schrijven op The Beautyboulevard. Dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk. Wil je graag meer artikels over plussize kleding of wil je graag een bepaald onderwerp hebben uitgelicht? Reageer onder het artikel of stuur een mailtje naar contact@dagelijksglutenvrij.nl. Bekijk ook eens mijn portfolio.

Meer outfits met strepen?

Zou jij graag meer blogs over kleding voor curvy vrouwen willen lezen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

2 Reacties

  1. Elke

    Die broek staat je mega goed!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.