Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Gestreepte broek | Curvy Outfit
2 Comments

Written by Tessa van Verk

25 juni 2018

Afgelopen weekend heb ik een nieuwe broek gekocht. Ik wilde al een tijdje een lange wijde broek met verticale strepen, maar ik kon nergens een broek in de juiste maat en lengte vinden. Gelukkig heb ik hem gevonden en ik ben er erg blij mee. Deze broek is ideaal voor warme zomerdagen, wanneer je eigenlijk liever niets aan wilt trekken. Vandaag deel ik met jullie een van mijn nieuwste outfits met deze toffe gestreepte broek.

De meeste vrouwen met een grotere maat hebben een hekel aan de woord plussize. Dat begrijp ik heel goed, want vorig jaar droeg ik zelf nog maat 46/48. Wanneer je een grotere maat hebt dan maat 42, dan worden de keuzes in winkels steeds beperkter.

Gestreepte Broek

In het straatbeeld is het je misschien niet ontgaan. Strepen zijn weer helemaal terug van weggeweest, evenals de wijde broeken. Ik vind wijde kleding altijd erg lekker zitten en het maakt je optisch vaak ook slanker en langer. Nu ben ik 1.80m en hoef ik niet per direct langer te lijken.

De complete outfit is aangeschaft bij MsMode. De broek is zwart en heeft witte verticale strepen. Ik draag deze gestreepte broek met een zwarte blouse met vlindermouw en een lang oversized spijkerjasje. De broek is voor mij lang genoeg en komt ongeveer tot mijn enkels. Ik ben 1.80m en vaak zijn broeken voor mij al snel te kort. Deze broek heeft voor mij een prima lengte. Als je korter bent, dan kan je natuurlijk altijd de broek korter maken. De stof van de broek is wat dikker en voelt lichtelijk stretch aan.

Ik koop mijn kleding graag bij MsMode. In het weekend werk ik ook als Curvy Fit Advisor bij deze winkel. Ik weet onderhand best veel over de verschillende curves en ik vind het leuk andere te adviseren. De maten bij MsMode gaan van maat 40 tot 54.

Curvy outfit

De gestreepte broek valt goed uit. Ik draag deze broek in een maat 40 en hij blijft prettig zitten. De blouse draag ik in een maat 42. Vanwege mijn voorgevel heb ik sneller een grotere maat nodig voor mijn bovenlichaam. Het jasje is nog een overblijfsel van de tijd dat ik een stuk zwaarder was. Deze is in maat 48 en is daarom nu lekker oversized!

Mijn naam is Tessa van Verk, student Communicatie op Hogeschool Rotterdam en (food)blogger op Dagelijks Glutenvrij en eigenaar van Neurdy.nl.  Celine heeft mij gevraagd of ik het leuk vind om wel eens over plussize fashion te schrijven op The Beautyboulevard. Dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk. Wil je graag meer artikels over plussize kleding of wil je graag een bepaald onderwerp hebben uitgelicht? Reageer onder het artikel of stuur een mailtje naar contact@dagelijksglutenvrij.nl. Bekijk ook eens mijn portfolio.

Meer outfits met strepen?

Zou jij graag meer blogs over kleding voor curvy vrouwen willen lezen?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

2 Reacties

  1. Elke

    Die broek staat je mega goed!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.