Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Wat heb ik geleerd van drie jaar bloggen?
0 Comments

Written by Celine

15 juli 2017

Op 7 juli 2017 blog ik officieel drie jaar. Wat heb ik nou eigenlijk geleerd van drie jaar bloggen? Ben ik een ander persoon geworden of ben ik nog steeds dezelfde persoon wie ik drie jaar geleden was? Ik plak er zeker nog een aantal jaren achteraan!

Niets aantrekken van meningen

Ik krijg redelijk veel reacties en sommige zijn nou niet echt al te aardig. Gelukkig komen deze onaardige reacties niet veel voor, maar deze onaardige reacties hebben mij wel geleerd om mij niets aan te trekken van meningen. Deze meningen willen je alleen maar beïnvloeden in het ding wat je het liefste doet: bloggen.

Fotografie

Je moest eens weten hoe erg mijn fotografie skills zijn veranderd. Van onder belichtte foto’s van foto’s met een heldere witte achtergrond. Er moet nog veel verbeterd worden, maar dat ga ik zeker in de vakantie doen. Ik heb ook nog een handig fotografie dingetje gekocht, wat zeker nog op mijn blog komt. Ook zijn mijn photoshop skills heel erg veranderd. Ik kan nu makkelijk gekke vlekjes camoufleren en natuurlijk mijn foto’s veel mooier en helder maken. 

Schrijven

Ook is mijn schrijfstijl heel erg veranderd. Eerst kon ik nauwelijks spellen. Oké, dat is misschien overdreven, maar mijn schrijfstijl is tenminste heel erg verbeterd. Dit heeft mij ook heel erg met school geholpen. Ik houd ervan om verslagen te schrijven en eerlijk gezegd ben ik hier ook het beste in. Hier haal ik tenminste altijd redelijke goede cijfers op.

Design

Ik heb ook heel veel geleerd over designs. Ik vind het geweldig om logo’s voor andere mensen te maken en ook te helpen met thema’s. In een super leuke blog groep op whatsapp help ik ook vaak mijn mede-bloggers en dat vind ik dan ook super leuk om te doen. Altijd leuk om van die hersenkrakers op te lossen.

Wat heb jij geleerd van bloggen?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.