Follow:
Personal

Wat heb ik geleerd van drie jaar bloggen?

Op 7 juli 2017 blog ik officieel drie jaar. Wat heb ik nou eigenlijk geleerd van drie jaar bloggen? Ben ik een ander persoon geworden of ben ik nog steeds dezelfde persoon wie ik drie jaar geleden was? Ik plak er zeker nog een aantal jaren achteraan!

Niets aantrekken van meningen

Ik krijg redelijk veel reacties en sommige zijn nou niet echt al te aardig. Gelukkig komen deze onaardige reacties niet veel voor, maar deze onaardige reacties hebben mij wel geleerd om mij niets aan te trekken van meningen. Deze meningen willen je alleen maar beïnvloeden in het ding wat je het liefste doet: bloggen.

Fotografie

Je moest eens weten hoe erg mijn fotografie skills zijn veranderd. Van onder belichtte foto’s van foto’s met een heldere witte achtergrond. Er moet nog veel verbeterd worden, maar dat ga ik zeker in de vakantie doen. Ik heb ook nog een handig fotografie dingetje gekocht, wat zeker nog op mijn blog komt. Ook zijn mijn photoshop skills heel erg veranderd. Ik kan nu makkelijk gekke vlekjes camoufleren en natuurlijk mijn foto’s veel mooier en helder maken. 

Schrijven

Ook is mijn schrijfstijl heel erg veranderd. Eerst kon ik nauwelijks spellen. Oké, dat is misschien overdreven, maar mijn schrijfstijl is tenminste heel erg verbeterd. Dit heeft mij ook heel erg met school geholpen. Ik houd ervan om verslagen te schrijven en eerlijk gezegd ben ik hier ook het beste in. Hier haal ik tenminste altijd redelijke goede cijfers op.

Design

Ik heb ook heel veel geleerd over designs. Ik vind het geweldig om logo’s voor andere mensen te maken en ook te helpen met thema’s. In een super leuke blog groep op whatsapp help ik ook vaak mijn mede-bloggers en dat vind ik dan ook super leuk om te doen. Altijd leuk om van die hersenkrakers op te lossen.

Wat heb jij geleerd van bloggen?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Een gezonde fles van Qwensh

Ik houd van flessen. Ze zijn handig en natuurlijk erg leuk om mee te nemen. Ik heb vandaag een erg leuke...

Sluiten