Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Wat heb ik geleerd van drie jaar bloggen?

Geschreven door Celine

15 juli 2017

Op 7 juli 2017 blog ik officieel drie jaar. Wat heb ik nou eigenlijk geleerd van drie jaar bloggen? Ben ik een ander persoon geworden of ben ik nog steeds dezelfde persoon wie ik drie jaar geleden was? Ik plak er zeker nog een aantal jaren achteraan!

Niets aantrekken van meningen

Ik krijg redelijk veel reacties en sommige zijn nou niet echt al te aardig. Gelukkig komen deze onaardige reacties niet veel voor, maar deze onaardige reacties hebben mij wel geleerd om mij niets aan te trekken van meningen. Deze meningen willen je alleen maar beïnvloeden in het ding wat je het liefste doet: bloggen.

Fotografie

Je moest eens weten hoe erg mijn fotografie skills zijn veranderd. Van onder belichtte foto’s van foto’s met een heldere witte achtergrond. Er moet nog veel verbeterd worden, maar dat ga ik zeker in de vakantie doen. Ik heb ook nog een handig fotografie dingetje gekocht, wat zeker nog op mijn blog komt. Ook zijn mijn photoshop skills heel erg veranderd. Ik kan nu makkelijk gekke vlekjes camoufleren en natuurlijk mijn foto’s veel mooier en helder maken. 

Schrijven

Ook is mijn schrijfstijl heel erg veranderd. Eerst kon ik nauwelijks spellen. Oké, dat is misschien overdreven, maar mijn schrijfstijl is tenminste heel erg verbeterd. Dit heeft mij ook heel erg met school geholpen. Ik houd ervan om verslagen te schrijven en eerlijk gezegd ben ik hier ook het beste in. Hier haal ik tenminste altijd redelijke goede cijfers op.

Design

Ik heb ook heel veel geleerd over designs. Ik vind het geweldig om logo’s voor andere mensen te maken en ook te helpen met thema’s. In een super leuke blog groep op whatsapp help ik ook vaak mijn mede-bloggers en dat vind ik dan ook super leuk om te doen. Altijd leuk om van die hersenkrakers op te lossen.

Wat heb jij geleerd van bloggen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.