Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Gele trui met zwarte jas | Outfit

Geschreven door Celine

26 maart 2018

Kleur. Iets wat ik steeds vaker aan mijn kledingkast toevoeg. Dit is dan ook de reden waarom ik een geweldige gele trui aan mijn kledingkast heb toegevoegd. Benieuwd naar deze gele trui en hoe ik dit combineer? Lees dan deze blog.

Gele trui

Dit is een gele trui die ik eigenlijk al een tijdje heb. Ik vind hem echt geweldig en ik draag hem dan ook redelijk vaak. Ik draag de trui vaak met mijn zwarte skinny jeans. Sowieso ben ik een groot fan van zwarte skinny jeans en heb ik er dan ook een hoop van in mijn kledingkast.

Daarnaast combineer ik de gele trui met mijn nieuwe zwarte jas. Deze jas heb ik van de Pull & Bear. Ik gok dat hij alleen daar niet meer verkrijgbaar is, omdat ik hem in de sale heb gekocht. Toch vind je eigenlijk overal wel zo’n zwarte nette jas, die tegelijk een beetje oversized is. Samen met de trui is dat een hele leuke combinatie. Vooral als je daaronder nog een zwarte skinny met wat zwarte enkellaarsjes draagt. Perfect voor wat warmer weer die er hopelijk snel aankomt.

Gele trui

Deze trui is cropped en ik heb hem dan ook in een grotere maat gekocht. Toch is hij nog redelijk kort en de oversized look in combinatie met de korte trui, vind ik erg leuk. Ook rol ik meestal de mouwen op, zodat het er nog leuker uit ziet.

Wil jij ook deze gele trui hebben? Check dan zeker even de website van H&M. Hier heb ik namelijk de trui vandaan. Hij kost maar tien euro en hij is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Ik denk dat ik hem nog in een andere kleur ga kopen. Ik vind de rode kleur erg leuk, maar helaas is die uitverkocht.

Wat vind je van deze gele trui?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

4 Reacties

 1. Kaylee

  Hij staat je echt awesome! En ik vind het tof met een zwart jasje eroverheen.

  Antwoord
 2. antela

  Such a beautiful outfit!
  kisses

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.