Follow:
Fashion Outfits Vrouwen Fashion

Gele trui met zwarte jas | Outfit

Kleur. Iets wat ik steeds vaker aan mijn kledingkast toevoeg. Dit is dan ook de reden waarom ik een geweldige gele trui aan mijn kledingkast heb toegevoegd. Benieuwd naar deze gele trui en hoe ik dit combineer? Lees dan deze blog.

Gele trui

Dit is een gele trui die ik eigenlijk al een tijdje heb. Ik vind hem echt geweldig en ik draag hem dan ook redelijk vaak. Ik draag de trui vaak met mijn zwarte skinny jeans. Sowieso ben ik een groot fan van zwarte skinny jeans en heb ik er dan ook een hoop van in mijn kledingkast.

Daarnaast combineer ik de gele trui met mijn nieuwe zwarte jas. Deze jas heb ik van de Pull & Bear. Ik gok dat hij alleen daar niet meer verkrijgbaar is, omdat ik hem in de sale heb gekocht. Toch vind je eigenlijk overal wel zo’n zwarte nette jas, die tegelijk een beetje oversized is. Samen met de trui is dat een hele leuke combinatie. Vooral als je daaronder nog een zwarte skinny met wat zwarte enkellaarsjes draagt. Perfect voor wat warmer weer die er hopelijk snel aankomt.

Gele trui

Deze trui is cropped en ik heb hem dan ook in een grotere maat gekocht. Toch is hij nog redelijk kort en de oversized look in combinatie met de korte trui, vind ik erg leuk. Ook rol ik meestal de mouwen op, zodat het er nog leuker uit ziet.

Wil jij ook deze gele trui hebben? Check dan zeker even de website van H&M. Hier heb ik namelijk de trui vandaan. Hij kost maar tien euro en hij is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Ik denk dat ik hem nog in een andere kleur ga kopen. Ik vind de rode kleur erg leuk, maar helaas is die uitverkocht.

Wat vind je van deze gele trui?

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Kaylee

  Hij staat je echt awesome! En ik vind het tof met een zwart jasje eroverheen.

  28 maart 2018 at 20:58
 • Reply antela

  Such a beautiful outfit!
  kisses

  2 april 2018 at 20:57
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Cape Town Talk | Doei Montell ..

  Het heeft niet lang geduurd, maar Montell heeft helaas al het strijdtoneel moeten verlaten. Toch heeft hij een aantal hele...

  Sluiten