Follow:
Fashion Outfits Vrouwen Fashion

Gele jumpsuit van Bershka | Outfit

Een tijdje geleden heb ik heerlijk geshopt en toen kwam ik deze prachtige gele jumpsuit tegen. Deze gele jumpsuit is erg geschikt voor het mooie weer en als het weer net niet goed genoeg is voor een korte broek, dan is deze jumpsuit perfect. Ik ben helemaal verliefd op deze jumpsuit en hij is het zeker waard.

Gele jumpsuit

Dit is de gele jumpsuit waar ik het over heb. De jumpsuit heeft echt een prachtige kleur en hij is dan ook perfect voor de zomer. De jumpsuit heeft verticale streepjes, wat mij enigszins langer maakt. Horizontale strepen, maakt iemand juist breder, wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Gele jumpsuit

De jumpsuit is vrij makkelijk te combineren. Zo droeg ik deze grijze Nike schoenen onder mijn jumpsuit, maar de jumpsuit valt ook perfect te combineren met witte sneakers of een paar mooie hakken.

Ik ben niet de langste persoon die je kent, maar deze jumpsuit is echt perfect. Ik ben 165 cm en de lengte is precies goed. Als je langer of korter dan ik ben, dan raad ik het echt aan om de jumpsuit even te passen in de winkel als je hem graag wil kopen.

Er is alleen een nadeel aan deze jumpsuit en dat is eigenlijk de binnenkant. De buitenkant van deze jumpsuit is heel zacht, maar aan de binnenkant zit bij de taille een gek draadje, wat mijn huid vrij irriteert. Dit heb ik opgelost door een kleine croptop onder de jumpsuit te dragen. Een hemdje raad ik niet aan, omdat je dit vrij snel door de jumpsuit heen ziet.

De jumpsuit kost 18 euro en dat vind ik vrij goedkoop voor een jumpsuit. Ik ben dan ook heel blij met deze jumpsuit van Bershka. Het is dan ook zeker een aanrader om deze jumpsuit te kopen.

Wat vind jij van deze jumpsuit?

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Jessica J.

  Wat een zomers kleurtje! Staat je erg goed. Ik vind jumpsuits ontzettend classy, alleen weet ik niet of het mij zou staan. Misschien toch maar eens eentje gaan passen!

  13 juni 2018 at 16:58
 • Reply Tamara S

  Ah ik vind hem zo tof! Ik ga hem komende week ook eens passen, want zo te zien kan ik hem goed combineren met platform sandalen. (Ik ben maar 1.57) Meestal zijn jumpsuits voor mij veel te lang, maar ik denk dat deze wel kan.

  14 juni 2018 at 03:41
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.