Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Gele jumpsuit van Bershka | Outfit
3 Comments

Written by Celine

13 juni 2018

Een tijdje geleden heb ik heerlijk geshopt en toen kwam ik deze prachtige gele jumpsuit tegen. Deze gele jumpsuit is erg geschikt voor het mooie weer en als het weer net niet goed genoeg is voor een korte broek, dan is deze jumpsuit perfect. Ik ben helemaal verliefd op deze jumpsuit en hij is het zeker waard.

Gele jumpsuit

Dit is de gele jumpsuit waar ik het over heb. De jumpsuit heeft echt een prachtige kleur en hij is dan ook perfect voor de zomer. De jumpsuit heeft verticale streepjes, wat mij enigszins langer maakt. Horizontale strepen, maakt iemand juist breder, wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Gele jumpsuit

De jumpsuit is vrij makkelijk te combineren. Zo droeg ik deze grijze Nike schoenen onder mijn jumpsuit, maar de jumpsuit valt ook perfect te combineren met witte sneakers of een paar mooie hakken.

Ik ben niet de langste persoon die je kent, maar deze jumpsuit is echt perfect. Ik ben 165 cm en de lengte is precies goed. Als je langer of korter dan ik ben, dan raad ik het echt aan om de jumpsuit even te passen in de winkel als je hem graag wil kopen.

Er is alleen een nadeel aan deze jumpsuit en dat is eigenlijk de binnenkant. De buitenkant van deze jumpsuit is heel zacht, maar aan de binnenkant zit bij de taille een gek draadje, wat mijn huid vrij irriteert. Dit heb ik opgelost door een kleine croptop onder de jumpsuit te dragen. Een hemdje raad ik niet aan, omdat je dit vrij snel door de jumpsuit heen ziet.

De jumpsuit kost 18 euro en dat vind ik vrij goedkoop voor een jumpsuit. Ik ben dan ook heel blij met deze jumpsuit van Bershka. Het is dan ook zeker een aanrader om deze jumpsuit te kopen.

Wat vind jij van deze jumpsuit?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

3 Reacties

  1. Jessica J.

    Wat een zomers kleurtje! Staat je erg goed. Ik vind jumpsuits ontzettend classy, alleen weet ik niet of het mij zou staan. Misschien toch maar eens eentje gaan passen!

    Antwoord
  2. Tamara S

    Ah ik vind hem zo tof! Ik ga hem komende week ook eens passen, want zo te zien kan ik hem goed combineren met platform sandalen. (Ik ben maar 1.57) Meestal zijn jumpsuits voor mij veel te lang, maar ik denk dat deze wel kan.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.