Follow:
Personal

Geld verdienen achter je computer? Dat doe je zo!

Wie houd er nou niet van gratis geld? Vandaag laat ik jullie zien, hoe je super snel geld kunt verdienen voor leuke extraatjes! Deze sites zijn erg makkelijk in gebruik en geld verdienen is dan ook nooit zo makkelijk geweest. Benieuwd welke sites ik bedoel? Lees dan deze blog.

Geld verdienen met Gift Hunter Club

Gift Hunter Club is een van mijn favoriete. Met deze site kan je via enquetes, survey, video’s en nog veel meer points verdienen. Je kunt je al laten uitbetalen vanaf $2,- met 250 punten.

Gebruik deze link om te beginnen met 10 punten: Klik! Ik heb op deze site al $5 dollar laten uit betalen. Binnen vier dagen!

Spaar4Cash

Ook dit programma is echt super fijn! Hiermee kan je super makkelijk door alleen maar wat mailtjes te lezen, geld verdienen! Aanmelden? Klik dan hier!

Ipay

Ipay is ook een super fijne site waar je alleen maar op mailtjes moet klikken om geld te verdienen. Eigenlijk gaat dat erg snel en hoef ik hier nauwelijks wat voor te doen! Klik hier om lid te worden van Ipay.

Euroclix

Met deze site ben ik het meest blij. Je verdient hier echt super snel clix mee en je krijgt ook hartstikke snel uitbetaald. Ik heb nu al meer dan 70 euro laten uitbetalen en ik ben daar ook dan super blij mee. Het is altijd een leuk zakcentje om bijvoorbeeld wat leuke dingen mee te kopen. Ook lid worden? Klik dan hier!

geld verdienen

Feature Points

Dit is eerlijk gezegd ook een van mijn favoriete, omdat deze erg snel gaat. Ik ben 2 dagen geleden begonnen met punten verdienen en ik heb er nu al 840! Feature points is heel simpel, download een app en laat hem 1 minuut openstaan. Je punten worden dan direct toegevoegd aan je account.
Gebruik deze link om te beginnen met 50 punten: Klik!
Lees tip: Meer verdienen met je blog? Dat doe je zo!

Donkeymails

Niet echt de meest snelle, maar alle beetjes helpen. Bij deze site kan je je al laten uitbetalen vanaf 1$! Bij deze site kan je veel verschillende dingen doen, maar het meest effectieve ding is mails lezen. Ja, je hoort het goed mails lezen. Dit is erg makkelijk en je hoeft er dus niet veel voor te doen.
Gebruik deze link om je aan te melden: Klik!

Prizerebel

Op deze site heb ik mij als eerste aangemeld. Prizerebel is een beetje hetzelfde als Gift Hunter Club, maar het geld verdienen via punten gaat iets langzamer.
Gebruik deze link om je aan te melden: Klik!
*Door op de linkjes hierboven te drukken help jij mij een beetje om wat extra’s te verdienen en jij krijgt dan zelf ook een extraatje!

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Maxime

  EuroClix is mijn nieuwe favoriet! Ik heb laatst een account aangemaakt na het lezen van deze blog en ik ben echt al lekker aan het verdienen.

  3 april 2018 at 14:40
 • Reply Eva

  Wow, met euroclix heb je echt al veel verdiend! Maar hoeveel uur ben je daar mee bezig geweest? (hoeveel uur kost het je per dag?) Daar ben ik wel benieuwd naar 🙂

  3 april 2018 at 17:21
  • Reply Celine Klooster

   Kost me eigenlijk nauwelijks tijd.. Je krijgt voor een kwartier vragenlijsten invullen bijvoorbeeld al super veel punten.. Daarnaast kan je ook aankopen doen via Euroclix die je normaal ook zal maken en zo kom je heel snel aan die euro’s!

   3 april 2018 at 19:55
 • Reply Bianca Schrijft

  Zelf ben ik heel sceptisch over dit soort sites. Ooit, lees 10 jaar geleden, me aangemeld voor zo’n kliksite en toen zat mijn computer vol moleware. Zo ongelooflijk balen. Ondanks dat ik een MacBook heb, blijf ik wantrouwend. Anders is het echt een ideale manier om een zakcentje bij te verdienen.

  3 april 2018 at 22:57
  • Reply Celine Klooster

   Deze websites heb ik uitgebreid getest en ik zou nooit iets aanraden als iets schadelijks zou zijn! 🙂 Ik gebruik deze sites al jaren en er nooit problemen mee gehad.

   4 april 2018 at 17:35

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Weheartit inspiration (feb 20

  Door Anique - Ik hou ervan om lekker door weheartit (soort van tumblr) te scrollen en om alle mooie plaatjes...

  Sluiten