Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
geld verdienen – sites

Geschreven door Celine

5 januari 2015

Door Anique – Het lijkt te mooi om waar te zijn, achter je laptop geld verdienen door middel van het lezen van mailtjes en het klikken op banners. Maar er bestaan websites die dit aanbieden. Nu moet je natuurlijk niet verwachten dat je er miljonair van gaat worden, maar alle kleine beetjes helpen, toch?!


 Je zult je vast afvragen hoe je betaalt kunt worden terwijl je alleen wat mailtjes leest, dat deed ik namelijk ook. Ik ben gaan kijken en de sites ontvangen geld van de adverteerders. Die adverteerders betalen de site en een klein percentage wordt weer uitbetaald aan jou als je op zo’n mailtje leest of op een banner klikt.

Deze maand ga ik voor jullie verschillende websites uitproberen. Ik ga kijken met welke sites je het snelst geld verdient en welke het makkelijkst werken, etc.

Cash4girls/Cash4ladies 

Cash4Girls richt zich op een jongere doelgroep, namelijk meiden tussen de 16 en 18 jaar. Ben je ouder dan 18, dan wordt je automatisch lid bij Cash4Ladies. Om lid te worden bij Cash4girls moet je minimaal 13 jaar oud zijn.
Hoe verdien je je geld bij Cash4girs/Cash4ladies?
Bij Cash4girls kun je je geld verdienen door mailtjes te lezen, dingen te liken op facebook en te klikken op banners. Wanneer zich een lid zich aanmeld op Cash4Ladies of Cash4Girls via jou, zij noemen dat een referral, ontvang je daarvoor een aanmeldbonus. Er zitten natuurlijk enkele kleine voorwaarden aan:

1) Het lid wat zich aanbrengt via jou moet minimaal 50 cent verdiend hebben.
2) Het lid moet actief zijn / zich aangemeld hebben via een andere IP / Computer.

Voor de duidelijkheid: Er wordt niet vergoed voor aangebrachte leden welke actief zijn op hetzelfde IP.
Dit is mijn persoonlijke link. Als je je via mij aanmeld, krijg ik €2,50.

Hoe ziet de site er op het eerste oog uit?
De site heeft een roze lay-out, logisch natuurlijk omdat het alleen voor meisjes en vrouwen is.
De uitleg die er staat is heel duidelijk. Er staan ook nog FAQ’s. Als je vraag daar niet bij staat, kun je contact opnemen met de klantenservice. Ook heb ik even Google geraadpleegd, en deze site heeft veel goede recensies.

Gekkengoud

”Tja, wie wilt er nou een Gekkenhuis runnen. Goede vraag eigenlijk. Nou ja, wij zijn dus zo gek. En deelname aan ons spaarprogramma is eigenlijk zo gek nog niet. Wij bieden je namelijk vele diensten aan waarmee je betaald wordt voor het ontvangen van informatie waarin jij geïnteresseerd bent. En waar je bij andere reclame-uitgevers niets terugziet van de door hen ontvangen inkomsten, ontvang jij een deel daarvan in cash geld.
We werken samen met vele gerenommeerde merken, zoals OHRA, KPN, de Telegraaf, KWF Kankerbestrijding, Wehkamp, Dell, en nog vele anderen!”

Hoe verdien je geld bij Gekkengoud?Je verdient geld bij Gekkengoud door het lezen van emails, mee te doen aan anonieme marktonderzoeken, het kopen van producten of een bestelling te doen bij bekende webwinkel, het spelen van spelletjes en nog veel meer. Bij een saldo van €10 kun je je uit laten betalen.

Hoe ziet de site er op het eerste oog uit?Ik vind de site een beetje apart en ik snap dan ook niet precies wat je moet doen. Volgens verdien je ook niet snel, voor een enquete waar je best lang mee bezig bent, krijg je €0,25.

Goudmails

”Geld verdienen is bij Goudmails erg eenvoudig. Allereerst schrijf je je gratis in en vervolgens krijg je regelmatig emails toegezonden met leuke aanbiedingen en acties. In deze mails staan links, en als je er op klikt verdien je tussen de 0,5 en 5 eurocent. Andere mogelijke manieren om geld te verdienen zijn de betaalde enquetes, de Klik & Verdien op de website, het aanbrengen van nieuwe leden en zo zijn er nog enkele andere mogelijkheden.”

Zoals hierboven staat verdien je dus geld met mails lezen, enquetes te doen, op banners te klikken en door leden aan te brengen. Toen ik me had aangemeld, kreeg ik ook meteen €1,- bonus. Ook hier krijg je geld door leden aan te brengen. Dit is mijn persoonlijke link.

Hoe ziet de site er op het eerste oog uit?
Ik vind de site er netjes en duidelijk uitzien. Ik begrijp wat ik moet doen om geld te verdienen, in tegenstelling tot Gekkengoud.

De komende maand ga ik proberen met deze sites geld te verdienen. Aan het eind van de maand laat ik weten wat ik van deze sites vindt en welke site het beste is.  
Vanaf vandaag komt er weer om de dag een artikel online! 

 

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

2 Reacties

  1. Anoniem

    Komt hier nog een vervolg op?!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.