Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Dilemma! Gekruld of stijl haar?
4 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

30 augustus 2017

Wat zou jij kiezen? Gekruld of stijl haar. Ik heb gekruld en stijl haar. Eigenlijk noemen ze dat natuurlijk slag, maar het klinkt zo leuker ;). Als ik zou mogen kiezen, zou ik dan gekruld of stijl haar kiezen.. Dat lees je in dit artikel!

Stijl haar

Sommige meiden hebben echt prachtig stijl haar en dan zit ik er echt naar te kijken van “wow, dat wil ik ook”. Helaas hebben die meiden heel dik haar. Ik heb heel dun haar en dan ben ik bang dat het niet zo mooi zou vallen als de meiden met dik haar. Toch kan je als je stijl en dun haar hebt, een beachy look maken. De meeste meiden met dun en stijl haar hebben dat als nature, maar ik ben waarschijnlijk die enige persoon bij wie stijlhaar als een gordijn voor haar gezicht zou vallen.

Gekruld of stijl haar

Gekruld haar

Ik vind gekruld haar echt prachtig. Die meiden met prachtig explosief haar. Dat vind ik gewoon prachtig. Gekruld haar past denk ik ook beter bij mijn gezicht. Toch is gekruld haar redelijk lastig om te verzorgen. De onderkant van mijn haar wordt altijd heel snel droog, alhoewel ik na elke wasbeurt conditioner in mijn haar doe. Dit laat ik dan redelijk lang intrekken, maar mijn haar blijft maar droog.

Wat zou ik kiezen?

Ik zou denk ik eerder kiezen voor gekruld haar, omdat dat beter zou passen bij mijn gezicht. Als ik stijl haar zou hebben, dan zou het net lijken of ik een heel langwerpig gezicht heb. Met gekruld haar is dat niet zo. Gekruld en stijlhaar hebben allebei voordelen. Stijl haar lijkt me makkelijker om te verzorgen en het kan echt prachtig staan. Gekruld haar past dan weer beter bij mijn gezicht, maar is lastiger om te verzorgen. Toch kies ik voor gekruld haar.

Wat zou jij kiezen? Gekruld of stijl haar?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

4 Reacties

 1. Soraya

  Ik heb van mezelf heel dun stijl haar en ik vind krullen het mooiste. Zelfs met mijn stijl haar is de onderkant erg droog. Als ik krullen maak dan wordt mijn haar heel pluizig en is het niet meer mooi.

  Antwoord
 2. Ana Rita

  Ik vind jouw haar echt super mooi! Lijkt mij zo ideaal om te kunnen afwisselen tussen steil en krullen haha. Ik heb zelf altijd supersteil haar gehad, sinds een jaar of twee is er ineens een natuurlijk slag in onstaan, heb nu natuurlijke beachwaves zoals jij omschrijft. Vind dat mooier dan mijn dunne steile haar van vroeger, maar helaas is mijn haar wel pluiziger geworden.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ah, dat is super lief, dankjewel! Ik vind slag ook echt super mooi!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.