Follow:
Beauty Haarverzorging

Dilemma! Gekruld of stijl haar?

Wat zou jij kiezen? Gekruld of stijl haar. Ik heb gekruld en stijl haar. Eigenlijk noemen ze dat natuurlijk slag, maar het klinkt zo leuker ;). Als ik zou mogen kiezen, zou ik dan gekruld of stijl haar kiezen.. Dat lees je in dit artikel!

Stijl haar

Sommige meiden hebben echt prachtig stijl haar en dan zit ik er echt naar te kijken van “wow, dat wil ik ook”. Helaas hebben die meiden heel dik haar. Ik heb heel dun haar en dan ben ik bang dat het niet zo mooi zou vallen als de meiden met dik haar. Toch kan je als je stijl en dun haar hebt, een beachy look maken. De meeste meiden met dun en stijl haar hebben dat als nature, maar ik ben waarschijnlijk die enige persoon bij wie stijlhaar als een gordijn voor haar gezicht zou vallen.

Gekruld of stijl haar

Gekruld haar

Ik vind gekruld haar echt prachtig. Die meiden met prachtig explosief haar. Dat vind ik gewoon prachtig. Gekruld haar past denk ik ook beter bij mijn gezicht. Toch is gekruld haar redelijk lastig om te verzorgen. De onderkant van mijn haar wordt altijd heel snel droog, alhoewel ik na elke wasbeurt conditioner in mijn haar doe. Dit laat ik dan redelijk lang intrekken, maar mijn haar blijft maar droog.

Wat zou ik kiezen?

Ik zou denk ik eerder kiezen voor gekruld haar, omdat dat beter zou passen bij mijn gezicht. Als ik stijl haar zou hebben, dan zou het net lijken of ik een heel langwerpig gezicht heb. Met gekruld haar is dat niet zo. Gekruld en stijlhaar hebben allebei voordelen. Stijl haar lijkt me makkelijker om te verzorgen en het kan echt prachtig staan. Gekruld haar past dan weer beter bij mijn gezicht, maar is lastiger om te verzorgen. Toch kies ik voor gekruld haar.

Wat zou jij kiezen? Gekruld of stijl haar?

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Soraya

  Ik heb van mezelf heel dun stijl haar en ik vind krullen het mooiste. Zelfs met mijn stijl haar is de onderkant erg droog. Als ik krullen maak dan wordt mijn haar heel pluizig en is het niet meer mooi.

  30 augustus 2017 at 09:27
 • Reply Ana Rita

  Ik vind jouw haar echt super mooi! Lijkt mij zo ideaal om te kunnen afwisselen tussen steil en krullen haha. Ik heb zelf altijd supersteil haar gehad, sinds een jaar of twee is er ineens een natuurlijk slag in onstaan, heb nu natuurlijke beachwaves zoals jij omschrijft. Vind dat mooier dan mijn dunne steile haar van vroeger, maar helaas is mijn haar wel pluiziger geworden.

  31 augustus 2017 at 09:34
  • Reply Celine Klooster

   Ah, dat is super lief, dankjewel! Ik vind slag ook echt super mooi!

   31 augustus 2017 at 20:05

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Outfit | Chinese blush dr

  Vakantie betekent voor mij altijd veel shoppen. Ik heb meer tijd en er is natuurlijk veel sale. Ik houd van...

  Sluiten