Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Dilemma! Gekruld of stijl haar?

Geschreven door Celine Klooster

30 augustus 2017

Wat zou jij kiezen? Gekruld of stijl haar. Ik heb gekruld en stijl haar. Eigenlijk noemen ze dat natuurlijk slag, maar het klinkt zo leuker ;). Als ik zou mogen kiezen, zou ik dan gekruld of stijl haar kiezen.. Dat lees je in dit artikel!

Stijl haar

Sommige meiden hebben echt prachtig stijl haar en dan zit ik er echt naar te kijken van “wow, dat wil ik ook”. Helaas hebben die meiden heel dik haar. Ik heb heel dun haar en dan ben ik bang dat het niet zo mooi zou vallen als de meiden met dik haar. Toch kan je als je stijl en dun haar hebt, een beachy look maken. De meeste meiden met dun en stijl haar hebben dat als nature, maar ik ben waarschijnlijk die enige persoon bij wie stijlhaar als een gordijn voor haar gezicht zou vallen.

Gekruld of stijl haar

Gekruld haar

Ik vind gekruld haar echt prachtig. Die meiden met prachtig explosief haar. Dat vind ik gewoon prachtig. Gekruld haar past denk ik ook beter bij mijn gezicht. Toch is gekruld haar redelijk lastig om te verzorgen. De onderkant van mijn haar wordt altijd heel snel droog, alhoewel ik na elke wasbeurt conditioner in mijn haar doe. Dit laat ik dan redelijk lang intrekken, maar mijn haar blijft maar droog.

Wat zou ik kiezen?

Ik zou denk ik eerder kiezen voor gekruld haar, omdat dat beter zou passen bij mijn gezicht. Als ik stijl haar zou hebben, dan zou het net lijken of ik een heel langwerpig gezicht heb. Met gekruld haar is dat niet zo. Gekruld en stijlhaar hebben allebei voordelen. Stijl haar lijkt me makkelijker om te verzorgen en het kan echt prachtig staan. Gekruld haar past dan weer beter bij mijn gezicht, maar is lastiger om te verzorgen. Toch kies ik voor gekruld haar.

Wat zou jij kiezen? Gekruld of stijl haar?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Meer blogs

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

4 Reacties

 1. Soraya

  Ik heb van mezelf heel dun stijl haar en ik vind krullen het mooiste. Zelfs met mijn stijl haar is de onderkant erg droog. Als ik krullen maak dan wordt mijn haar heel pluizig en is het niet meer mooi.

  Antwoord
 2. Ana Rita

  Ik vind jouw haar echt super mooi! Lijkt mij zo ideaal om te kunnen afwisselen tussen steil en krullen haha. Ik heb zelf altijd supersteil haar gehad, sinds een jaar of twee is er ineens een natuurlijk slag in onstaan, heb nu natuurlijke beachwaves zoals jij omschrijft. Vind dat mooier dan mijn dunne steile haar van vroeger, maar helaas is mijn haar wel pluiziger geworden.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ah, dat is super lief, dankjewel! Ik vind slag ook echt super mooi!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.