Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...
Dilemma! Gekruld of stijl haar?

Geschreven door Celine Klooster

30 augustus 2017

Wat zou jij kiezen? Gekruld of stijl haar. Ik heb gekruld en stijl haar. Eigenlijk noemen ze dat natuurlijk slag, maar het klinkt zo leuker ;). Als ik zou mogen kiezen, zou ik dan gekruld of stijl haar kiezen.. Dat lees je in dit artikel!

Stijl haar

Sommige meiden hebben echt prachtig stijl haar en dan zit ik er echt naar te kijken van “wow, dat wil ik ook”. Helaas hebben die meiden heel dik haar. Ik heb heel dun haar en dan ben ik bang dat het niet zo mooi zou vallen als de meiden met dik haar. Toch kan je als je stijl en dun haar hebt, een beachy look maken. De meeste meiden met dun en stijl haar hebben dat als nature, maar ik ben waarschijnlijk die enige persoon bij wie stijlhaar als een gordijn voor haar gezicht zou vallen.

Gekruld of stijl haar

Gekruld haar

Ik vind gekruld haar echt prachtig. Die meiden met prachtig explosief haar. Dat vind ik gewoon prachtig. Gekruld haar past denk ik ook beter bij mijn gezicht. Toch is gekruld haar redelijk lastig om te verzorgen. De onderkant van mijn haar wordt altijd heel snel droog, alhoewel ik na elke wasbeurt conditioner in mijn haar doe. Dit laat ik dan redelijk lang intrekken, maar mijn haar blijft maar droog.

Wat zou ik kiezen?

Ik zou denk ik eerder kiezen voor gekruld haar, omdat dat beter zou passen bij mijn gezicht. Als ik stijl haar zou hebben, dan zou het net lijken of ik een heel langwerpig gezicht heb. Met gekruld haar is dat niet zo. Gekruld en stijlhaar hebben allebei voordelen. Stijl haar lijkt me makkelijker om te verzorgen en het kan echt prachtig staan. Gekruld haar past dan weer beter bij mijn gezicht, maar is lastiger om te verzorgen. Toch kies ik voor gekruld haar.

Wat zou jij kiezen? Gekruld of stijl haar?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...
Meer blogs

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

4 Reacties

 1. Soraya

  Ik heb van mezelf heel dun stijl haar en ik vind krullen het mooiste. Zelfs met mijn stijl haar is de onderkant erg droog. Als ik krullen maak dan wordt mijn haar heel pluizig en is het niet meer mooi.

  Antwoord
 2. Ana Rita

  Ik vind jouw haar echt super mooi! Lijkt mij zo ideaal om te kunnen afwisselen tussen steil en krullen haha. Ik heb zelf altijd supersteil haar gehad, sinds een jaar of twee is er ineens een natuurlijk slag in onstaan, heb nu natuurlijke beachwaves zoals jij omschrijft. Vind dat mooier dan mijn dunne steile haar van vroeger, maar helaas is mijn haar wel pluiziger geworden.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ah, dat is super lief, dankjewel! Ik vind slag ook echt super mooi!

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.