Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Gastblogger gezocht voor The Beautyboulevard.

Geschreven door Celine

10 augustus 2015

gas

Door Celine – Ik ben de laatste tijd erg veel bezig met het verbeteren van The Beautyboulevard. Vandaag bedacht ik me opeens, waarom geen gastbloggers? Dus hierbij doe ik een oproep! Heb jij zin om te gastbloggen over fashion, beauty of natuurlijke andere onderwerpen? Lees dan snel verder. Wij staan voor iedereen open!

Wij zoeken gastbloggers tussen de 13 en 20 jaar, die houden van Beauty, fashion of andere onderwerpen. Wil jij graag je verhaal kwijt over een wat gevoeliger onderwerp, dan kan dit natuurlijk ook altijd anoniem. Heb jij een blog? Dan komt altijd de link van je blog onderaan je artikel gezet. Wil je eenmalig bloggen, dan kan dit ook. Voor vaste gastbloggers geld het volgende, je schrijft een artikel een keer in de twee weken of een keer per maand. Als je het kan combineren met school, studie enc, mag dit natuurlijk ook meer.

Wat verwacht ik van jou?

  • Algemeen beschaafd Nederlands.
  • Goeie camera ter beschikking. (Het mag eventueel ook een telefoon zijn, wel met een goeie camera).
  • Je schrijft op tijd en vergeet niet een artikel te maken.
  • Je schrijft enthousiast met een persoonlijke touch.
  • Je artikelen zijn minimaal 300 worden.
  • Geen tags of andere persoonlijke dingen die richting deze categorie vallen.

Lijkt je dit wat? Mail dan snel naar contact@thebeautyboulevard.nl of laat een reactie achter. Vergeet niet jezelf voor te stellen en eventueel je blogurl achter te laten. Mailen met andere vragen mag altijd!

Liefs,

Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.