Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Full body workout
0 Comments

Written by Celine

26 januari 2015

Door Anique – Het is 22 januari, en hoe gaat het met jullie goede voornemens? Meer sporten en afvallen zijn de meest voorkomende goede voornemens. Om eerlijk te zijn, zijn mijn goede voornemens er alweer bij in geschoten. Daarom heb ik een full body workout bedacht, zodat we dit jaar echt onze goede voornemens kunnen volbrengen! 

Benen en billen

We starten met 20 squats. Uiteraard kun je er meer doen als het je makkelijk af gaat. Ik zou sowieso na een week meer doen, 30 of 40 bijvoorbeeld.
Daarna doen we 20 lunges. Ook deze oefening kun je natuurlijk vaker doen als je dat wilt.
En als laatste doen we nog jump squats. Jump squats zijn heel zwaar! Daarom doen we er 10 van deze. Opbouwen mag ook bij deze oefening natuurlijk altijd!

Buik

Nadat we de benen en billen hebben getraind, is nu de buik het slachtoffer.
We beginnen eerst met 20 crunches.
Daarna doen we 20 sit ups. Ondanks dat veel mensen beweren dat sit-ups niks doen voor je buikspieren, heb ik deze oefening toch in deze workout gezet, omdat ik van mening ben dat sit-ups wel wat doen voor je buikspieren. Je moet het alleen wel op de goede manier doen! Hieronder een foto hoe je sit-ups op de juiste manier doet.
Hierna doen we 15 leg raises. Ik vind dit een heerlijke oefening voor mijn buikspieren en deze ontbreekt dan ook nooit als ik een workout doe. Als je de manier hieronder te makkelijk vindt, kun je ook beginnen met je benen horizontaal in de lucht. Dat maakt de oefening al veel zwaarder!
Dan gaan we nog even planken en dan is deze workout al weer voorbij. Ik ben begonnen bij 10 seconde plank, en iedere keer deed ik daar 5 seconde bij. Je moet kijken wat voor jou prettig is. Belangrijk is dat je billen op één lijn blijven met je lichaam, want dat is wat deze oefening zo moeilijk en zwaar maakt.

Cardio

Verder is cardio natuurlijk heel belangrijk, vooral bij buikspieroefeningen, want je gaat de resultaten niet zien als er nog een laagje vet op zit! Alles wat je hartslag zodanig verhoogt, hoort bij cardio, bijvoorbeeld: hardlopen, fietsen, zwemmen, etc.

Nog even alles op een rijtje

Hieronder nog even de workout:
20 squats
20 lunges
10 jump squats
20 crunches
20 sit ups
15 leg raises
10 sec. plank 

Ik zou deze hoeveelheden zeker aanpassen na een tijdje. Daarnaast doe ik dit parcour niet één keer, maar drie of vier keer. (wel met opbouw natuurlijk)

Heel veel succes & ik hoop dat ik jullie heb gemotiveerd om weer te beginnen met sporten! 

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.