Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Fridiary: Zo moe..
0 Comments

Written by Celine

15 januari 2016

tbb

Nou, ik merk duidelijk dat we weer begonnen zijn met school. School is zo vermoeiend en soms begrijp ik echt even niet meer waar school goed voor is. Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt gaat het combineren van school en mijn blog soms er moeizaam. Afgelopen maandag kwam er daarom ook geen artikel online, omdat ik alleen maar met school bezig ben. Ik was eerlijk gezegd het bloggen gewoon helemaal vergeten.

Ik heb voor mijn motivatie (kuch!) twee super mooie jurken in de sale van de H&M gekocht. Kan ik me toch ergens nog op verheugen. Ik hoop dat de verzending van de H&M nu wel eens een keer een beetje snel is, in plaats dat hij twee maanden duurt. Jullie horen natuurlijk zo snel mogelijk van me hoe de jurken eruit zien en hoe ik de service van de H&M vond.

Wisten jullie dat ik de laatste tijd steeds meer aan mijn blog Instagram account werk? Natuurlijk moet ik hier nog veel aan veranderen, maar ik ga al aardig de goeie richting op. Ik probeer nu alleen nog maar een goeie belichting te vinden, alle tips zijn welkom! Als jullie zelf Instagram hebben, dan kan je altijd je Instagram hieronder in de reacties zetten, nu mag het!

Ik heb vandaag, of eigenlijk morgen (want ik schrijf dit op donderdag) een wiskunde toets. Ik hoop zo erg dat ik deze toets knal, want ik heb me zo goed voorbereid. Pray for me! Ik sta nu helaas onvoldoende voor wiskunde en ik hoop dit dan ook snel op te halen. Ik hoop dat dit met deze toets gaat lukken, anders weet ik het echt niet meer en geef ik wiskunde als het ware gewoon op.

Ik hoop dat jullie tot nu toe een heel fijne week en fijn jaar achter de rug hebben en mogen er nog heel veel leuke dagen en artikelen online komen!

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.