Follow:
Personal

Fridiary: Zo moe..

tbb

Nou, ik merk duidelijk dat we weer begonnen zijn met school. School is zo vermoeiend en soms begrijp ik echt even niet meer waar school goed voor is. Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt gaat het combineren van school en mijn blog soms er moeizaam. Afgelopen maandag kwam er daarom ook geen artikel online, omdat ik alleen maar met school bezig ben. Ik was eerlijk gezegd het bloggen gewoon helemaal vergeten.

Ik heb voor mijn motivatie (kuch!) twee super mooie jurken in de sale van de H&M gekocht. Kan ik me toch ergens nog op verheugen. Ik hoop dat de verzending van de H&M nu wel eens een keer een beetje snel is, in plaats dat hij twee maanden duurt. Jullie horen natuurlijk zo snel mogelijk van me hoe de jurken eruit zien en hoe ik de service van de H&M vond.

Wisten jullie dat ik de laatste tijd steeds meer aan mijn blog Instagram account werk? Natuurlijk moet ik hier nog veel aan veranderen, maar ik ga al aardig de goeie richting op. Ik probeer nu alleen nog maar een goeie belichting te vinden, alle tips zijn welkom! Als jullie zelf Instagram hebben, dan kan je altijd je Instagram hieronder in de reacties zetten, nu mag het!

Ik heb vandaag, of eigenlijk morgen (want ik schrijf dit op donderdag) een wiskunde toets. Ik hoop zo erg dat ik deze toets knal, want ik heb me zo goed voorbereid. Pray for me! Ik sta nu helaas onvoldoende voor wiskunde en ik hoop dit dan ook snel op te halen. Ik hoop dat dit met deze toets gaat lukken, anders weet ik het echt niet meer en geef ik wiskunde als het ware gewoon op.

Ik hoop dat jullie tot nu toe een heel fijne week en fijn jaar achter de rug hebben en mogen er nog heel veel leuke dagen en artikelen online komen!

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De tips voor mooiere nagels

Nagels vind ik altijd erg belangrijk en daarom verzorg ik mijn nagels dan ook goed. Ik zelf vind het altijd...

Sluiten