Follow:
Personal

Fridiary | Wat een regen..

regen

Gisteren ging ik eventjes gezellig shoppen met mijn moeder, maar natuurlijk het begon al met een behoorlijke stortbui en wat geweldige hagel. Ik haat regen! Gelukkig heb ik nog wel een paar leuke dingetjes weten te scoren, maar de regen maakt het natuurlijk altijd wat minder.

Ik heb een super leuk jurkje en een leuke crop top gescoord bij de H&M, natuurlijk komen hier later nog foto’s van, maar eerst moet ik ze natuurlijk even passen (want tja, ik doe dit natuurlijk niet in de winkel). Daarnaast heb ik nog een setje sokken weten te scoren bij de Primark. Goh, dat maakt de dag helemaal af. De laatste tijd vraag ik me echt af waarom ik zo weinig kan scoren bij verschillende winkels. Ik heb het gevoel dat alle kleding steeds minder leuk worden en ik zie dan ook nauwelijks wat leuks als ik de winkel in loop. Meestal wordt er gebruik gemaakt van allerlei neon kleuren en dat is nou eenmaal niets voor mij.

Heb je trouwens al mee gedaan aan de winactie die afgelopen week online is gegaan. Je kan een super leuke mok winnen met een eigen foto erop van bijvoorbeeld jou en jou moeder.

Het gebruik van de contouring lipgloss gaat niet echt geweldig. Het is erg moeilijk om elke dag de lipgloss weer op te doen en vooral in de vakantie, want dan draag ik meestal geen make-up. Ik probeer me er toch aan te houden en ik hoop dat ik een mooi resultaat ervoor terug krijg.

Wat heb jij afgelopen week gedaan?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Bronzing pearls + kortingscode

Als je goed mijn blog volgt, dan weet je dat ik nou niet echt een bronzer gebruik. Ik ben meer...

Sluiten