Follow:
Personal

Fridiary | Wat een drukte..

De leraren in mijn school geven serieus te veel toetsen. Dan denk je dat je een keer vrij bent en lekker van je weekend kunt genieten, door bijvoorbeeld lekker veel blogs te schrijven of een keer foto’s te gaan maken, maar nee dan komt opeens de leraar met het voorstel om volgende week ‘leuk’ een toets te maken. Ten eerste, een toets is helemaal niet leuk en dan zeggen leraren ook nog eens dat je voor sommige toetsen nauwelijks tijd aan moet verspillen. Nou sorry hoor, maar ik besteed minstens drie uur aan een toets voordat ik de toets maak. Pff.. Wat een drukte..

Drukte

drukte

Ook heb ik het hartstikke druk met samenwerkingen. Hartstikke leuk natuurlijk, want ik heb gelukkig genoeg te reviewen! Binnenkort zien jullie ook een outfit post voorbij komen en een review wat iets te maken heeft met foto’s.. Wat natuurlijk ga ik jullie niet precies vertellen.

Ik heb gelukkig vandaag een heerlijk dagje vrij! Vandaag ga ik nieuwe spitzen kopen en een klein beetje huiswerk maken voor school. Natuurlijk ga ik ook nog van mijn vrije dag genieten!

Wat heb jij deze week gedaan?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Black Curling Masc

Een mascara die mijn wimpers volume geeft, maar niet plakt of mijn ogen irriteert. Nou dat is eigenlijk een hele...

Sluiten