Follow:
Personal TB

Fridiary: Er is eindelijk sneeuw?!

Ik weet niet of het bij jullie ook sneeuwde, maar hier tenminste wel! Ik keek naar buiten en opeens zag ik allemaal witte vlokjes sneeuw. Erg bijzonder, vooral omdat wij de december maand al hebben gepasseerd. Helaas was de sneeuw van korte duur en is er ook niet veel gevallen. Daarom heb ik ook geen winter foto’s kunnen maken.

Sneeuw

sneeuw

Op school en met The Beautyboulevard gaat het erg goed. Ik ben opzoek naar weer wat leuke samenwerkingen met bedrijven en wacht dus op een oproepje of een advertentie op internet. Binnenkort zullen jullie dus hoogstwaarschijnlijk reviews van super leuke producten komen of misschien wel een winactie. Natuurlijk alleen als ik in contact kom met wat leuke bedrijven. Deze week en dit weekend wordt gelukkig heel rustig. In het weekend ga ik me een beetje voor bereiden voor de toetsweek door wat vooruit te werken met blogartikelen. Misschien ga ik ook wel wat samenvattingen maken, maar waarschijnlijk komt daar niet veel van.

Volgende week komt er waarschijnlijk een artikel online met een zwarte lipstick, zijn jullie al benieuwd? 😉 Verder heb ik niet heel veel te vertellen, dus ik zie jullie volgende week weer.

Hoe was jouw week?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lees vorig bericht:
Interieurdesign: Rieten opbergmand

Een keer een interieur artikel voor jullie leek me altijd erg leuk, maar ik had nooit iets waarover ik kon...

Sluiten