Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Fridiary | Samenwerkingen en meer
2 Comments

Written by Celine

1 april 2016

Na een lange tijd weer een fridiary online. Ik vond dat het weer eens tijd werd om jullie het een en ander te vertellen en vooral over een aantal samenwerkingen.

Fridiary

Qua samenwerkingen zit ik wel goed. Ik werk met twee super leuke bedrijven, waar jullie binnenkort een aantal (lees: heleboel) reviews van zullen zien. Ik vind het hartstikke leuk om reviews te schrijven en dit is natuurlijk echt een deel van mijn blog. Zonder reviews zou mijn blog toch alleen maar saai zijn..

fridiary

Verder heb ik het niet heel erg druk met school. Gelukkig heb ik niet heel veel toetsen en heb ik volgende week lekker veel uitval. Op sommige dagen hoef ik zelfs maar twee uur naar school en dat is natuurlijk heel erg lekker.

Blog

Ik zou graag jullie meningen willen horen over mijn blog en wat jullie graag voorbij willen zien komen. Denk hierbij aan producten, maar natuurlijk ideeën van artikelen mogen ook.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week en ik hoor graag van jullie.

Wil je meer persoonlijke artikelen lezen? Bekijk dan zeker even mijn complete afdeling voor persoonlijke artikelen. Met deze artikelen blijf je zeker op de hoogte van al het laatste nieuws over mij en mijn blog!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

2 Reacties

  1. Rosanne

    Tof dat je weer een aantal samenwerkingen bent aangegaan! Ik ben benieuwd 🙂

    Antwoord
  2. Mariska

    Ben benieuwd naar je samenwerkingen! Gelukkig is school rustig, lekker 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.