Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Fridiary | Samenwerkingen en meer

Geschreven door Celine

1 april 2016

Na een lange tijd weer een fridiary online. Ik vond dat het weer eens tijd werd om jullie het een en ander te vertellen en vooral over een aantal samenwerkingen.

Fridiary

Qua samenwerkingen zit ik wel goed. Ik werk met twee super leuke bedrijven, waar jullie binnenkort een aantal (lees: heleboel) reviews van zullen zien. Ik vind het hartstikke leuk om reviews te schrijven en dit is natuurlijk echt een deel van mijn blog. Zonder reviews zou mijn blog toch alleen maar saai zijn..

fridiary

Verder heb ik het niet heel erg druk met school. Gelukkig heb ik niet heel veel toetsen en heb ik volgende week lekker veel uitval. Op sommige dagen hoef ik zelfs maar twee uur naar school en dat is natuurlijk heel erg lekker.

Blog

Ik zou graag jullie meningen willen horen over mijn blog en wat jullie graag voorbij willen zien komen. Denk hierbij aan producten, maar natuurlijk ideeën van artikelen mogen ook.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week en ik hoor graag van jullie.

Wil je meer persoonlijke artikelen lezen? Bekijk dan zeker even mijn complete afdeling voor persoonlijke artikelen. Met deze artikelen blijf je zeker op de hoogte van al het laatste nieuws over mij en mijn blog!

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

2 Reacties

  1. Rosanne

    Tof dat je weer een aantal samenwerkingen bent aangegaan! Ik ben benieuwd 🙂

    Antwoord
  2. Mariska

    Ben benieuwd naar je samenwerkingen! Gelukkig is school rustig, lekker 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.