Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Fridiary | Mag ik ook even rust?

Geschreven door Celine

19 februari 2016

toetsweek

Zoals jullie waarschijnlijk weten is de toetsweek net voorbij. Ik schrijf nu net na mijn laatste toets, maar ik mag eigenlijk al weer beginnen met leren. De toetsweek is net voorbij, maar volgende week heb ik mooi nog vier andere toetsen. Volgende week vrijdag heb ik gelukkig vakantie waar ik lekker veel tijd heb om de bloggen, maar ook natuurlijk uit te rusten.

Ik heb een super leuke samenwerking met een bedrijf, waar jullie binnenkort een review van zullen zien. Het is een vaste samenwerking, maar verder vertel ik nog niets ;). Ik kan alleen nog vertellen dat ik heel erg enthousiast ben en ik niet kan wachten om het product te ontvangen. Verder zullen jullie binnenkort wat meer reviews weer voorbij zien komen en weer regelmatige posts. Voor de duidelijkheid, ik post op maandag, woensdag en vrijdag en op de eerste zondag van de maand een bloginterview.

Ik heb nog een vraag voor jullie. Wat zien jullie graag op mijn blog voorbij komen? Reviews, tags of juist hele andere dingen? Ik hoor graag jullie mening, zodat ik wat meer kan inspelen op jullie voorkeuren. Trouwens, op de foto hierboven heb ik helemaal niet mijn haar geknipt hoor, ik heb alleen mijn haar in mijn shirt gedaan haha.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

2 Reacties

 1. Mariska

  Ben heel benieuwd naar de samenwerking! (Ik zie dit WordPress theme vaak voorbij komen en heb ‘m zelf ook, je hebt er wel echt wat moois mee gemaakt!)

  Antwoord
  • Celine

   Ah dat is lief! Dankjewel 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.