Follow:
Personal

Fridiary | Mag ik ook even rust?

toetsweek

Zoals jullie waarschijnlijk weten is de toetsweek net voorbij. Ik schrijf nu net na mijn laatste toets, maar ik mag eigenlijk al weer beginnen met leren. De toetsweek is net voorbij, maar volgende week heb ik mooi nog vier andere toetsen. Volgende week vrijdag heb ik gelukkig vakantie waar ik lekker veel tijd heb om de bloggen, maar ook natuurlijk uit te rusten.

Ik heb een super leuke samenwerking met een bedrijf, waar jullie binnenkort een review van zullen zien. Het is een vaste samenwerking, maar verder vertel ik nog niets ;). Ik kan alleen nog vertellen dat ik heel erg enthousiast ben en ik niet kan wachten om het product te ontvangen. Verder zullen jullie binnenkort wat meer reviews weer voorbij zien komen en weer regelmatige posts. Voor de duidelijkheid, ik post op maandag, woensdag en vrijdag en op de eerste zondag van de maand een bloginterview.

Ik heb nog een vraag voor jullie. Wat zien jullie graag op mijn blog voorbij komen? Reviews, tags of juist hele andere dingen? Ik hoor graag jullie mening, zodat ik wat meer kan inspelen op jullie voorkeuren. Trouwens, op de foto hierboven heb ik helemaal niet mijn haar geknipt hoor, ik heb alleen mijn haar in mijn shirt gedaan haha.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mariska

  Ben heel benieuwd naar de samenwerking! (Ik zie dit WordPress theme vaak voorbij komen en heb ‘m zelf ook, je hebt er wel echt wat moois mee gemaakt!)

  20 februari 2016 at 11:47
  • Reply Celine

   Ah dat is lief! Dankjewel 🙂

   20 februari 2016 at 12:20

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Een dag in het leven van mijn virtueel character

  Een virtueel character? Wat is dat? Zoals jullie weten game ik erg vaak, maar schrijf ik hier niet vaak artikelen...

  Sluiten