Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Fridiary | Eindelijk rust!
2 Comments

Written by Celine

29 januari 2016

fridiary

Zoals ik al in de afgelopen fridiaries heb verteld, was het de afgelopen dagen erg druk. Eindelijk is er wat rust in mijn leven gekomen en heb ik gisteren een Franse st gemaakt. Ik hoop zo erg dat ik deze toets goed heb gemaakt, want hij telt ook mee voor je examen.

Oke, genoeg over school. Ik heb een super leuke samenwerking met een bedrijf. Volgende week kun je dus een artikel verwachten over skincare. Toch ben ik nog steeds opzoek naar wat leuke samenwerkingen en wil ik een winactie voor jullie organiseren, maar dit komt allemaal later wel.

Verder sta ik in contact met een super leuke gastblogger wie jullie eenmalig of als vaste gastblogger zullen terugzien. Ik ben tot nu toe tenminste erg enthousiast en ik hoop dat het verder nog wat gaat worden.

Helaas gaat binnenkort de sneeuw verdwijnen van mijn blog, maar ik wil hier iets in de plaats voor zoeken. Dus als iemand suggesties heeft, dan hoor ik dit graag.

De fridiary zit er weer op voor vandaag, mijn leven is de afgelopen weken nou niet echt bepaald interessant. Toch zou ik graag willen weten wat jullie afgelopen week hebben gedaan, dus vertel me dat in de reacties.

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

2 Reacties

 1. sherry

  Goed om te lezen dat je tentamens er op zitten. Ik heb ze onlangs ook achter de rug. Gelukkig maar. Nu loop ik stage, ben mijn scriptie aan het maken. Mijn tweede boek aan het verbeteren die moet naar de uitgeverij. Ik ben benieuwd naar de samenwerking ook naar de gastblogger.

  Antwoord
  • Celine

   Het zijn geen tentamens, maar toetsen waarvoor ik gewoon hartstikke veel moet leren. Ik begin helaas volgende week weer..

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.