Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Fridiary: Druk, druk, druk!

Geschreven door Celine

8 januari 2016

hair,druk

School, bloggen en mijn sociale leven combineren is nogal moeilijk. Toch weet ik dit op een of andere manier te combineren en heb ik nog steeds een klein beetje vrije tijd over.

Ik ben pas net begonnen met school, maar ik heb al meteen super veel leer werk en huiswerk. Drie toetsen en nog veel meer. Mijn frans luistertoets gisteren ging nou niet echt bepaald goed helaas, maar ik haal dat cijfer wel weer op. Ik heb een heerlijke twee weekse vakantie gehad en in die vakantie eerlijk gezegd niet heel veel gedaan. Ik heb ook niet vooruit gewerkt met bloggen, waar ik toch wel een beetje spijt van heb. In de vakantie heb ik meer eigenlijk gegamed en een klein beetje aan school wat gedaan, maar van bloggen kwam het helaas niet echt. Ik had in de vakantie ook niet echt bepaald veel inspiratie (nu wel weer!).

Nu ik weer naar school ga kan ik wel weer lekker wat leuke outfits maken en verschillende items combineren. Binnenkort komt er waarschijnlijk een outfit artikel online! Ook vraag ik jullie of jullie een bepaald artikel online willen zien komen. Een review, een outfit foto, een make-up look? Kom met wat suggesties en misschien komt dat wel online! Ik ga nu lekker even gamen met een vriend en dan zie ik jullie maandag weer voor een nieuw artikel. Iedereen nog een gelukkig nieuw jaar en natuurlijk hoop ik dat we met zijn allen er een super leuk jaar van gaan maken!

Hoe was jou week en hoe heb jij je vakantie gevierd? Ik hoor graag van je!

Veel liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.