Follow:
Personal

Fridiary: Druk, druk, druk!

hair,druk

School, bloggen en mijn sociale leven combineren is nogal moeilijk. Toch weet ik dit op een of andere manier te combineren en heb ik nog steeds een klein beetje vrije tijd over.

Ik ben pas net begonnen met school, maar ik heb al meteen super veel leer werk en huiswerk. Drie toetsen en nog veel meer. Mijn frans luistertoets gisteren ging nou niet echt bepaald goed helaas, maar ik haal dat cijfer wel weer op. Ik heb een heerlijke twee weekse vakantie gehad en in die vakantie eerlijk gezegd niet heel veel gedaan. Ik heb ook niet vooruit gewerkt met bloggen, waar ik toch wel een beetje spijt van heb. In de vakantie heb ik meer eigenlijk gegamed en een klein beetje aan school wat gedaan, maar van bloggen kwam het helaas niet echt. Ik had in de vakantie ook niet echt bepaald veel inspiratie (nu wel weer!).

Nu ik weer naar school ga kan ik wel weer lekker wat leuke outfits maken en verschillende items combineren. Binnenkort komt er waarschijnlijk een outfit artikel online! Ook vraag ik jullie of jullie een bepaald artikel online willen zien komen. Een review, een outfit foto, een make-up look? Kom met wat suggesties en misschien komt dat wel online! Ik ga nu lekker even gamen met een vriend en dan zie ik jullie maandag weer voor een nieuw artikel. Iedereen nog een gelukkig nieuw jaar en natuurlijk hoop ik dat we met zijn allen er een super leuk jaar van gaan maken!

Hoe was jou week en hoe heb jij je vakantie gevierd? Ik hoor graag van je!

Veel liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Mijn blog goals 2016

Wat is het nieuwe jaar inluiden zonder blog goals? Ik vind het altijd erg belangrijk dat ik bepaalde doelen voor...

Sluiten