Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Fridiary: Druk, druk, druk!
0 Comments

Written by Celine

8 januari 2016

hair,druk

School, bloggen en mijn sociale leven combineren is nogal moeilijk. Toch weet ik dit op een of andere manier te combineren en heb ik nog steeds een klein beetje vrije tijd over.

Ik ben pas net begonnen met school, maar ik heb al meteen super veel leer werk en huiswerk. Drie toetsen en nog veel meer. Mijn frans luistertoets gisteren ging nou niet echt bepaald goed helaas, maar ik haal dat cijfer wel weer op. Ik heb een heerlijke twee weekse vakantie gehad en in die vakantie eerlijk gezegd niet heel veel gedaan. Ik heb ook niet vooruit gewerkt met bloggen, waar ik toch wel een beetje spijt van heb. In de vakantie heb ik meer eigenlijk gegamed en een klein beetje aan school wat gedaan, maar van bloggen kwam het helaas niet echt. Ik had in de vakantie ook niet echt bepaald veel inspiratie (nu wel weer!).

Nu ik weer naar school ga kan ik wel weer lekker wat leuke outfits maken en verschillende items combineren. Binnenkort komt er waarschijnlijk een outfit artikel online! Ook vraag ik jullie of jullie een bepaald artikel online willen zien komen. Een review, een outfit foto, een make-up look? Kom met wat suggesties en misschien komt dat wel online! Ik ga nu lekker even gamen met een vriend en dan zie ik jullie maandag weer voor een nieuw artikel. Iedereen nog een gelukkig nieuw jaar en natuurlijk hoop ik dat we met zijn allen er een super leuk jaar van gaan maken!

Hoe was jou week en hoe heb jij je vakantie gevierd? Ik hoor graag van je!

Veel liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.