Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Fridiary | Contouring lipgloss & visitekaartjes?!
4 Comments

Written by Celine

22 april 2016

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een persoonlijk artikel. Vandaag dus een fridiary, want ik heb jullie het een en ander te vertellen. Zo onder ander een contouring lipgloss, maar wat is dat nou eigenlijk? En ik heb ook nog eens geweldige visitekaartjes besteld!

visitcard

Ik begin met de visitekaartjes. Deze visitekaartjes heb ik van Drukwerkdeal (not sponsored), ze hebben nu een aanbieding dat je 200 visitekaartjes kan bestellen voor maar één euro! Dat is natuurlijk een koopje en ik kon dan ook niet wachten om mijn eigen visitekaartjes te ontwerpen. Helaas moet je dit met photoshop of een ander programma doen, want ze hebben hier wel een programma voor, maar dit maakt je foto’s erg anders (mijn hoofd op mijn visitekaartje was serieus misvormt). Zoals jullie hierboven kunnen zien, zijn dit mijn visitekaartjes. Ik heb deze zelf ontworpen en ik ben stiekem wel een beetje trots. De tekst mocht misschien nog wel een beetje groter, maar het is nog steeds leesbaar. Ook heb ik verschillende kleuren, maar toch rustige kleuren gebruikt, zodat het kaartje lekker opvalt. Waar ik deze visitekaartjes voor ga gebruiken, daar heb ik nog geen idee van. Als iemand toevallig weet waar je visitekaartjes voor kan gebruiken als blogger, dan hoor ik dit natuurlijk graag.

contouringlipgloss

Dan nu de contouring lipgloss. Ik zelf had hier nog nooit van gehoord en daarom wilde ik het uit testen. Deze contouring lipgloss beloofd dat je er vollere lippen van krijgt binnen dertig dagen. Nou, deze dertig dagen beginnen nu! Vanaf vandaag ga ik deze lipgloss elke dag gebruiken en dan hoop ik dat ik over 30 dagen wat vollere lippen heb. Ik ben eerlijk gezegd heel erg benieuwd.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

4 Reacties

 1. Mariska

  Interessante lipgloss! Loopt die deal van die visitekaartjes nog steeds?

  Antwoord
  • Celine

   Ja die loopt nog steeds! Tot 8 mei

   Antwoord
 2. Eline

  Ik gebruik die kaartjes voor tijdens persdagen te geven aan de verschillende bureaus.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Review | Contouring Lipgloss - The Beautyboulevard - […] nu over de resultaten zelf. Als je mijn fridiary over de contouring lipgloss had gelezen, dan kon je mijn…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.