Follow:
Personal

Fridiary: Behind the blog

alles

Weer een fridiary online woohoo! Ik de vorige fridiary heb ik jullie beloofd om nog iets te vertellen over mijn (aparte) klassenfeest en ik vertel wat ik allemaal doe om dit blog lopend te houden. Lees snel verder!

Vorige week maandag heb ik een klassenfeest gehad. Dit was (verrassend genoeg) iets minder leuk dan ik had gedacht. Nee, ik zeg niet dat het stom was, maar zo geweldig was het ook weer niet. Ik denk dat ik er teveel van had verwacht. Natuurlijk is het logisch dat iedereen aan het begin een beetje ongemakkelijk is, maar zo ging het het hele feest wel door. De jongens en de meisjes waren zoals gewoonlijk weer gescheiden en er waren duidelijk twee groepen te zien. Natuurlijk was het ook leuk. We hebben een aantal spellen gedaan en we hebben elkaar wat beter leren kennen. Ook hebben we de bean boozled challenge gedaan (nooit meer!).

Zoals jullie weten is Anique helaas gestopt met bloggen. Vorige week was het dus een beetje een zooitje daardoor, want ik moest mijn hele schema opgooien. Ik blog nu niet meer op donderdag en zondag, maar nu op maandag, woensdag en vrijdag. Dit betekend veel inplannen en natuurlijk veel bloggen, maar het gaat lukken! Als je een keer zin hebt om te gastbloggen sta ik daar natuurlijk altijd voor open.

Afgelopen week heb ik super leuke producten gereviewd en ik heb zelfs al artikelen gemaakt voor de kerstweek. Vanaf 19 december tot 26 december is er namelijk een kerstweek waar elke dag een artikel online komt! Jullie kunnen super leuke kerstartikelen verwachten, maar natuurlijk ook mooie ooglooks voor kerst!

Oh klein leuk weetje. Ik ben volgende week jarig! Volgende week word ik officieel zestien (Ik weet het staat al op mijn blog dat ik zestien ben, maar ik ben eigenlijk gewoon lui).

Heb jij nog iets leuks te vertellen?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Jamey

  Succes met alles en alvast gefeliciteerd!

  12 december 2015 at 08:44
  • Reply Celine

   Dankjewel, lief van je!

   12 december 2015 at 10:31

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review: Christian Faye palette and more

  Christian Faye. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, totdat ik een email van MooiPr kreeg. Het merk klonk...

  Sluiten