Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Fridiary: Behind the blog

Geschreven door Celine

11 december 2015

alles

Weer een fridiary online woohoo! Ik de vorige fridiary heb ik jullie beloofd om nog iets te vertellen over mijn (aparte) klassenfeest en ik vertel wat ik allemaal doe om dit blog lopend te houden. Lees snel verder!

Vorige week maandag heb ik een klassenfeest gehad. Dit was (verrassend genoeg) iets minder leuk dan ik had gedacht. Nee, ik zeg niet dat het stom was, maar zo geweldig was het ook weer niet. Ik denk dat ik er teveel van had verwacht. Natuurlijk is het logisch dat iedereen aan het begin een beetje ongemakkelijk is, maar zo ging het het hele feest wel door. De jongens en de meisjes waren zoals gewoonlijk weer gescheiden en er waren duidelijk twee groepen te zien. Natuurlijk was het ook leuk. We hebben een aantal spellen gedaan en we hebben elkaar wat beter leren kennen. Ook hebben we de bean boozled challenge gedaan (nooit meer!).

Zoals jullie weten is Anique helaas gestopt met bloggen. Vorige week was het dus een beetje een zooitje daardoor, want ik moest mijn hele schema opgooien. Ik blog nu niet meer op donderdag en zondag, maar nu op maandag, woensdag en vrijdag. Dit betekend veel inplannen en natuurlijk veel bloggen, maar het gaat lukken! Als je een keer zin hebt om te gastbloggen sta ik daar natuurlijk altijd voor open.

Afgelopen week heb ik super leuke producten gereviewd en ik heb zelfs al artikelen gemaakt voor de kerstweek. Vanaf 19 december tot 26 december is er namelijk een kerstweek waar elke dag een artikel online komt! Jullie kunnen super leuke kerstartikelen verwachten, maar natuurlijk ook mooie ooglooks voor kerst!

Oh klein leuk weetje. Ik ben volgende week jarig! Volgende week word ik officieel zestien (Ik weet het staat al op mijn blog dat ik zestien ben, maar ik ben eigenlijk gewoon lui).

Heb jij nog iets leuks te vertellen?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

2 Reacties

 1. Jamey

  Succes met alles en alvast gefeliciteerd!

  Antwoord
  • Celine

   Dankjewel, lief van je!

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.